Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Потвърдена за 06.07; и 05.10.18! Магията на ПАРИЖ - бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

224197

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:

- Самолетен билет София – Париж – София с Wizz Air
- Летищни такси;
- Салонен багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см на турист (в двете посоки);
- Трансфери летище - хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.

Цената не включва

Пакетната цена не включва:

- Чекиран багаж до 20 кг – 100 лв. на човек в двете посоки;
- Чекиран багаж до 32 кг – 120 лв. на човек в двете посоки;
- Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България);
- Посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г.);
- Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 129 лв. за възрастен; 99 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България);
- Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11г. и при предварителна заявка и заплащане в България);
- Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;
- Слушалки по време на екскурзоводските беседи;
- Градска такса (city tax);
- Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

Програма на пътуването

Екскурзии
Магията на ПАРИЖ - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 06.07; 05.10.2018
Цена: от 839 BGN

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с летищни такси, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с „Уиз Еър”.
ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 13:50 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на WIZZ AIR. 15:50 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. По желание - пешеходна програма Монтмартър (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.
ВТОРИ ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Свободно време. Следобед по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Сутринта - програма по желание - посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 129 лв. за възрастен; 99 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Следобед по желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. 12:30 ч. - трансфер до летището. 16:25 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 20:05 ч. – кацане на летище София.
Забележки:

Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела;
При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
Цена за възрастен в двойна стая:

за 04.05.2018

- хотел кат. А - 839 лв - няма места
- хотел кат. В - 989 лв
за 06.07.2018

- хотел кат. А - 899 лв
- хотел кат. В - 919 лв
- хотел кат. С - 989 лв
- хотел кат. D - 1029 лв
за 05.10.2018

- хотел кат. В - 899 лв
- хотел кат. С - 979 лв
- хотел кат. D - 1049 лв
Хотели:

Категория А: Хотел Ambassadeur*** - Хотелът е разположен в Монмартър, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa.
Категория B – Хотел Victoria** - Pазположен недалеч от Операта Гарние, от Фоли Бержер, на 3 мин пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards. Стаите са с телефон, телевизор, баняWC. Континентална закуска.
Категория C – Хотел Opera Lafayette*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на 15 минути пеша от музея Гревен, най-близки спирки на метрото Cadet и Poissonniere. Стаите разполагат с баня, WC, телевизор, телефон, сешоар. Закуска на бюфет.
Категория D – Хотел BW Ronceray*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на „Булвар дьо Монмартр”, един от парижките “големи булеварди”, в непосредствена близост до музея Гревен (залепен е за музея) , много кина, театри, кафенета, магазини ; най-близки спирки на метро Grands Boulevards и Richelieu Drouot. Стаите разполагат с телефон, телевизор, баняWC, сешоар, сейф, минибар. Закуска на бюфет.


Допълнителна информация:

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.
Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 69 EUR за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 EUR за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.
Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата CITYRAMA, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 99 EUR възрастни, 94 EUR деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 109 EUR възрастни, 104 EUR деца под 11 г.
ВАЖНО:

При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.
Забележки:

Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела;
При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
0001

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Лято в чужбина - Франция |  Лято в чужбина - Париж

Избрани оферти