Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Потвърдена за 06.11.19! ТАЙЛАНД - Бангкок и Пукет - бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

218106

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетни билет София – Доха – Банкок – Пукет – Доха - София
- Ръчен багаж до 10кг
- Регистриран багаж до 23кг.
- Летищни такси
- Всички трансфери по програмата
- 2 нощувки с включена закуска във Банкок в хотел Novotel Bangkok Fenix Silom 4*или подобен
- 7 нощувки с включена закуска в Пукет в хотел Hyatt Place Phuket Patong 4*или подобен
- Панорамна обиколка на Банкок
- Водач от фирмата през цялото време. Обслужване на Български език.
- Медицинска застраховка

Цената не включва

Цената не включва:

- Виза за Тайланд – 30 евро
- Застраховка на лица над 70 г.
- Допълнителни екскурзии и входни такси за посещавани обекти
- Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Екскурзии
ТАЙЛАНД - Бангкок и Пукет - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


11 дни / 9 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 06.11.2018
Цена: 2819 BGN

Ден 1 - 06.11.2018
Полет София – Доха – Банкок
Сборен пункт на летище София в 20:45 ч. и излитане в 22:45 ч. за Банкок през Доха, Катар с Qatar Airways – носители на приза „Най-добра авиокомпания в света за 2017 г.“.
Ден 2 - 07.11.2018
Пристигане в Банкок
Пристигаме в Банкок, Тайланд в 18:50 ч. местно време. Трансфер до хотел в централната част на Банкок. След като се настаним, желаещите могат да се насочат, заедно с екскурзовода, към нощния базар и прословутият квартал на червените фенери – Патпонг.
Ден 3 - 08.11.2018
Обиколка на Банкок
Закуска. Днес може да се включите в обиколката на Банкок – „Градът на Ангелите“. Хаотичната атмосфера на Банкок е пленяваща - истински азиатски метрополис с над шестотин небостъргача и повече от четиристотин храма. Пръснати между стъклените сгради са улични търговци, битпазари, тук-тук моторни рикши (култови за Банкок), магазини за бижута и общо взето, каквото се сетите под слънцето – има го точно тук, в Банкок! Ще посетим най-свещеното място за всеки жител на Кралство Тайланд – пищният Кралски дворец. Ще се разходим и в една от най-старите школи за масажи в света “Ват По“, а под покрива на храма й ще видим как се излежава гигантска 46-метрова статуя на Буда, наречена с право – „Полегналият Буда“.
Вечерта, по желание посещение на Скай бара на хотел Лебуа, един от най-високите барове с тераса в света, откриващ невероятна панорама към града. Мястото е култово, тук е сниман филмът „Поредният ергенски запой“.
Ден 4 - 9.11.2018
Закуска. Днес освобождаваме хотела в Банкок и по обяд се отправяме към летището за кратък полет до най-известния курортен остров на Югоизточна Азия – остров Пукет. Трансфер до хотела. Пристигаме точно навреме за да хванем залеза на един от най-прочутите плажове на острова, плажът Патонг, който се намира до хотела.
Ден 5 - 10.11.2018
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия до островите Пи Пи. Безспорно, едно от най-красивите места не само в Тайланд, но и в света. Ще акостираме със скоростна лодка до райския залив от филма „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо, както и до плажа на маймуните (името говори само за това, какво ще видим там). Обяд и време за гмуркане и плаж на остров Пи Пи Дон.
Ден 6 - 11.11.2018
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия до залива Панг На и островът на Джеймс Бонд. Освен неземно-красивите и странни форми на островите, ще се разходим с лодки-кану през пещери в морето, ще открием тайни заливчета и ще се печем на неземни плажове в един наистина незабравим ден!
Ден 7 - 12.11.2018
Закуска. Днес ще имаме уникалната възможност да яздим слонове, да гледаме как змиеукротители си играят с отровни кобри, както и шоу със супер-умна маймуна макак, на име Джони. И всичко това на едно място! А следобед, може да посетим „Кралството на Тигрите“ за среща отблизо и няколко снимки с едни от най-опасните хищници на планетата.
Ден 8 - 13.11.2018
Закуска. Свободно време за плаж през целия ден. А вечерта, може да посетим най-грандиозния спектакъл на остров Пукет – FantaSea Show. Слонове, акробати, танци, пиротехника, светлини и лазери са само част от едно шоу с ранга на спектаклите от Лас Вегас.
Ден 9 - 14.11.2018
Закуска. Свободно време или панорамна обиколка до най-интересните места на остров Пукет. Големия Буда (храм с огромен Буда на покрива), Monkey Hill (хълмът на маймуните), Rang Hill (парк с невероятни гледки над острова), Gems Gallery (галерия и магазини за бижута и скъпоценни кмъни). Привечер – кулминацията на всичко – най-известният уличен търговец на пържени насекоми в Пукет. Най-голямото предизвикателство на Тайланд ще бъде пред вас в последната ви вечер на острова – да опитате хрупкаво насекомо – и честно да ви кажем, не са никак лоши.
Ден 10 - 15.11.2018
Закуска. Свободен ден за плаж.
Ден 11 - 16.11.2018
Закуска. Трансфер до летището за полет към София през Доха, Катар с Qatar Airways в 08:15 ч. Кацаме на Летище София в 20:25 ч. българско време на същия ден.
ЦЕНА:

- цена на човек в двойна стая - 2819 лв
- единична стая - 3484 лв


Допълнителни екскурзии:

- Традиционна Тайландска Вечеря - Круиз по река Чао Прая - 45 евро
- Вечеря в скай бара на хотел Лебуа, заявява се и се заплаща на място самата консумация и транспорта до бара.
- Екскурзия до залива Панг На и острова на Джеймс Бонд - 50 евро
- Еднодневна екскурзия до островите Пи Пи и Кай Нок със скоростна лодка - 45 евро
- Езда на слонове - 50 евро
- FantaSea Show - 65 евро
0078

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти