Начало / Екскурзии / Екскурзии - Аура

Потвърдена за 08.04.17! Априлска ваканция в МАЛТА - самолет от София

Номер на оферта

/

186809

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетен билет София - Малта - София
- Голям ръчен багаж до 10 кг и максимални размери 56x45x25см*
- Летищни такси
- Трансфер летище - хотел - летище
- Среща на представител на компанията с туристите в хотела: заявка на екскурзии, коли под наем и т.н.
- 7 нощувки със закуски
- Медицинска застраховка
- Карта на Малта
- Безплатен вход в Dragonara Casino и ваучер за игра на стойност €5.00

Цената не включва

Цената не включва:

- Допълнителни екскурзии
- Чекиран багаж
- Туристическа такса - 0,50 Е на човек на ден (но не повече от 5 евро на човек на престой). Туристическата такса се плаща директно в хотела при пристигане

Програма на пътуването

Екскурзии
Априлска ваканция 2017 в МАЛТА - 7 нощувки - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 08.04.2017
Цена: 826 BGN

08.04.2017

Полет от София в 13:10 ч. Пристигане в Малта в 14:15 ч местно време. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване.
Информационна среща с представител на местната фирма партньор - ще имате възможност да се запишете за допълнителни екскурзии и ще получите интересна и полезна информация за малката островна държава.
Нощувка.
09.04.2017

Закуска. Свободно време или възможност за включване в допълнителна екскурзия:
СИЦИЛИЯ – еднодневна екскурзия до Сицилия (гр. Поцало - вулкана Етна - гр.Модика)
Възрастни - 137.00 евро
Деца 04 – 13 вкл. години – 105.00 евро
Деца до 3 вкл. години – 11.00 евро
Семейства от 2 възрастни с деца от 04 г. до 13 г. вкл.: - първото и второто дете плащат 32.00 евро
Тръгване от Малта в 6:30 часа. Пътуването е с високоскоростен ферибот и продължава 90 минути. Пристигане в пристанището в Поцало. Автобусите, с които се провеждат екскурзиите са комфортни и оборудвани с климатик. Екскурзовод може да изберете измежду говорящи : руски, английски, френски, немски или испански. От Поцало екскурзията преминава последователно по втория и третия по височина мостове в Европа, и ще ви отведе до подножието на единствения активно действащ вулкан на нашия континент – Етна. Следва изкачване до кратера Силвестър, където ще имате свободно време за обяд (не е включен в цената на екскурзията)и закупуване на сувенири. Посещение на известния курортен град Модика – свободно време за разглеждане на града. Връщане от Модика в Поцало, съпроводено с разказите на екскурзовода
Отпътуване за Малта в 19.30 часа.
Нощувка.
10.04.2017

Закуска. Свободно време за почивка и самостоятелно опознаване на острова.
Нощувка.
11.04.2017

Закуска. Свободно време или по желание - допълнителна екскурзия:
ТРИТЕ ГРАДА И СИНЯТА ПЕЩЕРА - Малтийския юг (4 часа)
29.50 евро / Деца 4 - 12 г. – 16.00 евро / Деца до 4 г. – безплатно
Посещение на района на трите древни града Senglea, Cospicua, Vittoriosa. Тези древни градове са били многократно арена на дълги обсади и жестоки битки. В Vittoriosa са запазени много старинни здания, които напомнят за славните рицарски времена. Разхождайки се по средновековните улички на централният град Vittoriosa ще може да се насладите на великолепния изглед към Големия Залив – морската врата на Малта и ще научите любопитни факти за връзката между историята на България и Малта.
След това екскурзията продължава с посещение на едно много живописно място – Синята пещера. Тук огрените от слънцето корали правят кристално чистата морска вода да сияе в златисти отблясъци.
При желание и ако времето позволява може да се повозите на лодка и да наблюдавате подводния свят (цената на тази разходка не е включена в цената на екскурзията и се провежда само ако атмосферните условия позволяват ).
Нощувка.
12.04.2017

Свободно време или включване в допълнителна екскурзия:
ВАЛЕТА – “града на рицарите”(4 часа)
40.00 евро / Деца 4 - 12 г. – 20.00 евро / Деца до 4 г. – безплатно
Екскурзия до столицата на МалтаВалета. Автобусът ще Ви остави пред крепостните врати. Там започва разходката по старинните улици на града до градините Barrakka, от където се разкрива великолепен изглед към Големия залив. В хода на екскурзията ще посетите катедралата Свети Йоан, която е една от съкровищниците на Малта и двореца на Великите Магистри, в който сега се помещава канцеларията на Президента на Малта.
Нощувка.
13.04.2017

Закуска. Свободно време или по желание - допълнителна екскурзия:
МДИНА – “града на мълчанието“ (4 часа)
32.50 евро / Деца 4 - 12 г. – 17.50 евро / Деца до 4 г. – безплатно
Мдина – това е древната столица на Малта. Екскурзията започва с разглеждане на крепостните стени и кули, построени още през IX век. Панорамата, която се открива към цяла Малта, е наистина великолепна.
Разхождайки се из града ще посетите катедралата Св. Павел и ще разгледате красивите къщи и дворци, построени преди повече от 400 години.
Следващото място, което ще посетите, е “градчето на майсторите “ – Та Али
В занаятчийските работилници ще видите как изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро, стъкло и др., както и традиционните за Малта златни и сребърни филиграни. Ще можете да видите на живо как се произвежда цветно стъкло, както и да си закупите сувенири на място, където изборът е наистина голям.
Нощувка.
14.04.2017

Закуска. Свободно време или включване в допълнителна екскурзия:
ОСТРОВ ГОЗО (8 часа с обяд)
58.00 евро / Деца 4 - 12 г. – 40.00 евро / Деца до 4 г. – безплатно
Гозо е вторият по големина остров от Малтийския архипелаг. Той се отличава с изобилието от зеленина и необичайната тишина и спокойствие. До острова се пътува с голям и съвременен ферибот.
С името на острова се свързва легендата за прекрасната нимфа Калипсо - дъщеря на бог Атлас.
Ще посетите местността Dwejra, където ще се запознаете с природни забележителности като Лазурния прозорец, Вътрешното море и скалата Фунгус. Очаква Ви вкусен обяд в ресторанта, намиращ се в старинната крепост “Цитаделата“ в центъра на столицата на Гозо – Виктория.
След обяда екскурзията продължава с посещение на мегалитния храм Ggantja и завършва в живописните заливи Шленди или Марсафорн. През време на екскурзията може да си купите сувенири, изработени от жителите на Гозо, които се славят като изкусни майстори.
Нощувка.
15.04.2017

Закуска. Трансфер до летището и полет за София в 14:50ч.
Забележки:

*Авиокомпанията си запазва правото за промяна в посоченото полетно разписание
*Последователността на допълнителните екскурзии ще бъде уточнена допълнително. Провеждат се на български език при минимум 10 записани (с изключение на Сицилия). При несъбран минимум, можете да се присъедините към групи на английски или руски език.
Хотели по програмата:

Oriana at the Topaz Hotel 4*, Буджиба

- на човек в двойна стая - 826 лв
- единична стая - 880 лв
- трети възрастен - 767 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 670 лв
Qawra Palace 4*, Аура

- на човек в двойна стая - 868 лв
- единична стая - 1010 лв
- трети възрастен - 799 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 690 лв
Le Meridien 5*, Сeйнт Джулианс

- на човек в двойна стая - 1498 лв
- единична стая - 2403 лв
- трети възрастен - 1226 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 553 лв


Информация за багажа:

Вариант 1
По оферта, всеки клиент има включен в цената 1 бр. голям ръчен багаж с размери до 56 x 45 x 25 см, без голям куфар (чекиран багаж до 23 кг)
Вариант 2
Всеки двама клиента имат възможност да заменят големия си ръчен багаж с 1 бр. чекиран багаж до 23 кг. (общо за двама пътника) + по 1 бр. малък ръчен багаж (максимални размери 42 см x 32 см x 25 см)
Вариант 3
Всеки може да избере да пътува с малък ръчен багаж с размери до 42 см x 32 см x 25 cм и да доплати 74 лв. за чекиран багаж (голям куфар до 23 кг)
Вариант 4
Ползвате включения в цената голям салонен багаж с размери до 56 x 45 x 25 см и доплащате 148 лв. за чекиран багаж (голям куфар до 23 кг)
Забележка:

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - не се изисква!
Цените са промоционални, валидни за ограничен брой места, при ранно записване!
Необходими документи:

Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
0077

Тагове

Оферти - Малта |  Оферти - Аура |  Екскурзии - Малта |  Екскурзии - Аура |  Екзотична почивка 2024 - Малта |  Екзотична почивка 2024 - Аура

Избрани оферти