Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Потвърдена за 08.09.18! Круиз Европейски нюанси - кораб+самолет от София

Номер на оферта

/

223673

Дати & цени

Цената включва

Пътуването включва:

- Настаняване в избрания от вас кабина за периода на целия круиз 12 нощувки
- Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион” т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни бюфети, като за вечерята всяка кабина има резервирана маса в основния ресторант.
- Напитки по време на хранене на бюфет /вода, сокове, кафе, чай и мляко/
- Пристанищни такси
- Развлекателни програми на борда на кораба
- Ползването на басейни, шезлонги и плажни хавлии
- Трансфери по програмата
- Самолетни билети с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж до 20кг
- Медицинска застраховка Помощ при пътуване
- 1 нощувка в Амстердам със закуска в хотел 3*** в центъра

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Европейски нюанси - Амстердам, Дувър, Хавър, Ла Коруня, Леишоиш, Лисабон, Гибралтар, Валенсия, Марсилия, Савона - българска група - екскурзия с кораб и самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!


14 дни / 13 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 08.09.2018
Цена: от 2797 BGN

По маршрут: Амстердам, Дувър, Хавър, Ла Коруня, Леишоиш, Лисабон, Гибралтар, Валенсия, Марсилия, Савона

С включени: полети, трансфери, застраховка, 12 дни на борда на 5* кораб, 1 нощувка в Амстердам
Costa Mediterranea
ПРОГРАМА:

Ден 1
08.09.2018 София-Амстердам
Полет от София до Амстердам с АК Bulgaria Air със следното разписание: 06:55-09:00. Трансфер до хотел. Възможност за организирана екскурзия ана български език. Нощувка.
Ден 2
09.09.2018 Амстердам, Холандия --:17:00
Закуска. Свободно време за разходки и шопинг. Освобождаване на хотела.Трансфер до круизния терминал и настаняване на борда на кораба. Отплава в посока Дувър в 17:00.
Ден 3
10.09.2018 Дувър, Великобритания 08:00-20:00
За първи път ще посещавате Лондон и не знаете какво да изберете да видите? Елате с нас, за да Ви покажем кралската резиденция – Бъкингамския дворец, майката на парламентите, известната кула Биг Бен и Уестминстърското абатство. Ще откриете, къде са министерствата и известната Даунинг стрийт. Пред Вас ще се разкрият и Величественият Трафалгар, Художествената Галерия, колоната на адмирал Нелсън, най-високото виенско колело в Европа-Окото на Лондон, най-високият ‘Вертикален град’ в западна Европа – Шард, Темза и нейните мостове, кралските паркове - Хайд парк, Зеленият Парк, Парк Ст Джеймс.
Ден 4
11.09.2018 Хавър, Франция
В този ден предлагаме екскурзия на български език до Онфльор. В това очарователно нормандско градче сякаш времето е спряло. То ще ви изненада с приятна градска част, старото си пристанище и църквата Св. Катерина. Ще имате свободно време за покупки - наоколо има симпатични магазинчета и картинни галерии, а по време на обяд може да дегустирате местни сирена и френско вино.
Ден 5
12.09.2018 Плаване
Ден 6
13.09.2018 Ла Коруня, Испания 09:00-18:00
Заради близостта си със Сантяго де Компостела, ви предлагаме да направите разходка до този старинен град: мястото, където завършва Ел Камино и където ще видите многобройните прииждащи хора, дощли да се поклонят пред мощите на Свети Яков.
Ден 7
14.09.2018 Леишоиш, Португалия 09:30-17:00
Един от най – старите градове в Европа, Порто е уникална симбиоза от древност и съвремие, от динамика и спокойствие, от романтика и ексцентричност. Той се намира на северния бряг на река Дуро. Именно тук, в областта „Вила Нова де Гая”, се произвежда и съхранява прочутото червено десертно вино „Порто”. Сърцето на Порто безспорно е историческият център Рибейра, разположен на крайбрежието и обявен от ЮНЕСКО за Световно културно наследство. Лабиринт от тесни калдъръмени улички ще ви преведе между дворци, църкви и къщи с разноцветни фасади. Средновековни реликви, реещи се в небесата камбанарии, пищни барокови църкви и кокетно струпани една до друга сгради изпълват с история и душа Стария град
Ден 8
15.09.2018 Лисабон, Португалия 08:00-17:00
Предлагаме полудневна екскурзия на български език (срещу доплащане), в която ще ви покажем столицата на Португалия и нейните най-известни забележителности: символът на Лисабон –кулата Белем, кварталът Алфама, прочутият Манастир на Йеронимите – най-важният паметник на града и архитектурен шедьовър, където се намира гроба на един от най-великите мореплаватели- Вашку Да Гама. При отплаване, бъдете на откритата палуба, за да видите как корабът преминава под моста на река Тежу, точно под автомобилите, само на няколко метра под тях.
Ден 9
16.09.2018 Гибралтар, Великобритания 14:00-20:00
В този ден ви предлагаме организирана екскурзия на български език до Гибралтар (срещу доплащане), или също известен като Скалата. Тези от вас, които желаят да посетят най-високата й точка (426 метра над морското равнище), могат да се изкачат с лифт. Гледката от тук е невероятна: това е мястото, където Средиземно море среща Атлантическия океан. Тук се намират и маймуните, с които можете да си направите снимки. Любопитно е също, че в града има летище и самолетите кацат пред очите ви. По време на нашето посещение, ще разгледаме главната улица (Main Street), където се намират магазините и от където може да се напазаруват на duty free цени.
Ден 10
17.09.2018 Плаване
Ден 11
18.09.2018 Валенсия, Испания 08:00-18:00
Валенсия е град с повече от 2000 години история, в който може да се проследи историята на изкуството. Градът очарова посетителите си с малки, тесни улички, внушителни сгради и паркове с портокалови и лимонови дръвчета. Опционна екскурзия на български език (срещу доплащане), в която ще видите Града на изкуствата и науките с най-големия в Европа аквариум, историческия център на града, църквата и кулата Св.Каталина, Централния пазар – един от най-големите в Европа, Копринената борса и др.
Ден 12
19.09.2018 Плаване
Ден 13
20.09.2018 Марсилия, Франция 08:00-17:00
Добре дошли на Лазурния бряг. Марсилия е най-голямото пристанище във Франция и на Средиземно море. Тук може да разгледате стария град, с очарователния бряг със стотици яхти и многобройните кафенете и рибни ресторанти около тях. Не пропускайте да посетите Катедралата Нотр Дам дъо ла Гард и абатството Св. Виктор. Преминавайки ще видите и замъкът Иф, описан в „Граф Монте Кристо“. От магазинчетата в центъра, може да си купите сувенири и Марсилски сапун.
Възможност за организирана екскурзия с екскурзовод на руски език (срещу доплащане).
Ден 14
21.09.2018 Савона, Италия 09:00-
Корабът акустира в 09:00. Освобождаване и трансфер до летище Малпенса за полет с АК BulgariaAir със следното разписание 19:00-22:00.
ЦЕНА:

Цените са за целия круизен пакет на човек, при съответното настаняване и са валидни до изчерпаване на контингентите по полетите и круиза.
- на човек в двойна вътрешна каюта без прозорец тип Класик - 2797 лв
- на човек в двойна външна каюта с прозорец тип Класик - 3049 лв
- на човек в двойна външна каюта с балкон тип Класик - 3818 лв

Допълнително се заплащат по желанаие:

- SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
- Храната в специализираните ресторанти
- Ползването на сателитен телефон и интернет
- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро на ден на човек
- Застраховка „Отмянва на пътуване“
ЗАБЕЛЕЖКА:

- Офертата с водач от агенцита е валидна при записани минимум 15 човека
- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
- Предложените екскурзии са само примерни и могат да петърпят промени в съдържанието цената
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
0079

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Круизи 2024 - Холандия |  Круизи 2024 - Амстердам

Избрани оферти