Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Потвърдена за 09.02.18! Круиз Дубай, Абу Даби, Оман - бг група, самолет

Номер на оферта

/

213089

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Самолетни билети с летищни такси София – Дубай – София с Fly Dubai;
- Трансфери летище – кораб – летище;
- 7 нощувки на борда на круизния кораб Costa Mediterranea;
- Пълен пансион на борда – закуска, обяд, следобеден снак, вечеря;
- Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж, библиотека;
- Участие в игри, състезания, тематични партита;
- Жива музика, шоу програми, кабаре;
- Пренасяне на багажите от пристанището до кораба и обратно;
- Пристанищни такси в размер на 140 евро;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със ЗАД Мондиал;
- Тур мениджър от фирмата при 30 пътуващи

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Напитки;
- Екскурзии на брега;
- Такса обслужване 10 евро на възрастен на ден, 5 евро на дете до 14 г. Заплаща се задължително на кораба.
- рум-сервиз; WiFi връзка, услуги в СПА центъра.

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Дубай, Абу Даби, Оман - българска група - екскурзия с кораб и самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 09.02.2018
Цена: от 1960 BGN

ПРОГРАМА:

1 ден /09.02.2018/ Дубай

Полет СофияДубай. Трансфер и настаняване на круизния кораб. Нощуване.
2 ден /10.02.2018/ Дубай

Престой в Дубай до 12.00 ч. Отплаване.
3 ден /11.02.2018/ Мускат, Оман

Пристигане в Мускат в 08.30 ч. Полудневна екскурзия, която ще ви запознае с най-интересните места на града: Голямата джамия, сука Muttrah – комбинирал история и съвременност, където ще имате възможност за пазар. Следващата спирка е музея Bait al-Zubair, построен като резиденция през 1914 г. и превърнат в музей на оманското културно наследство през 1998 г. Фото пауза пред двореца Ал-Алам и форта Ал-Мирани от 1587 г. Свободно време. Корабът отплава в полунощ.
4 ден /12.02.2018/ на вода

Свободен ден за почивка и забавления на борда.
5 ден /13.02.2018/ остров Сир Бани Яс

Престой между 09.00 и 18.00 ч. Сир Бани е остров – резерват, озеленен и дом на много свободно движещи се животни като жирафи, орикс, антилопи. Може да се включите в сафари или да прекарате ден на плажа.
6 ден /14.02.2018/ Абу Даби

Престой между 09.00 и 22.00 ч. Панорамна екскурзия на Абу Даби, столицата на Обединените Арабски Емирства. По време на посещението на града ще имате възможност да посетите Бялата Джамия, най-голямата в страната. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатате споменът от посещението си в Абу Даби. Турът продължава с фото-спирка пред емблематичния луксозен хотел Emirates Palace. После се отправяме към „Heritage village”, където ще може да видите как са живели хората преди откриването на петрола. Фото-стоп при най-големия тематичен музей “Ferrari world”, в който се намира най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч. Желаещите могат да посетят парка или да останат до вечерта в Яс Мол, който е свързан с музея.
7 ден /15.02.2018/ Дубай

Корабът пристига в Дубай в 08.00 ч. Екскурзия, която ще ви запознае от близо с културата, историята и религията на Дубай. Ще се отправим към изкуствения остров Палмата и хотел Атлантис. Следват символите на града - Бурж Ал Араб и джамията Джумейра. Разглеждане на старата част на Дубай, там където е започнало всичко. Първата ни спирка ще бъде Музея на Дубай, за да научим повече за откриването на петрола и как се е променил животът на местните хора. С Абра, водно такси, ще отидем до търговската част на града – Дейра. Там ще имаме свободно време за пазар в най-известните два пазара: за подправки и за злато. Турът завършва с посещение на Дубай Мол.
8 ден /16.02.2018/ Дубай

Трансфер до летището за полет ДубайСофия.
ЦЕНИ:

Вътрешна каюта без прозорец тип "Класик":

- на човек в двойна каюта - 1960 лв.
- единична каюта - 2415 лв.
- трети възрастен на допълнително легло в двойна каюта - 1755 лв.
- дете до 17,99 с двама възрастни - 1490 лв.
Каюта тип "Класик" с блакон:

- на човек в двойна каюта - 2390 лв.
- единична каюта - 3235 лв.
- трети възрастен на допълнително легло в двойна каюта - 1755 лв.
- дете до 17,99 с двама възрастни - 1490 лв.
Третото легло може да бъде разтегателно или спускащо се от стената
Единичните каюти са на запитване


Информация за круизен кораб Costa Mediterranea

Корабът разполага със 1057 каюти, разположени на 12 дека.
Построен през 2003 г., реновиран 2013 г
Услуги на борда:

Основен и бюфет ресторанти, пицария, грил ресторант, 12 бара, диско клуб, театър с шоу програми, казино, шопинг галерия, библиотека, фото център, 4 басейна, водна пързалка, детски клуб, 4 джакузи, СПА център с турска баня, сауна, масажи, салон за красота, фризьор и маникюр, слънчева тераса с шезлонги, фитнес център, безжичен интернет.
Видове Каюти:
Всички каюти са оборудвани с едно двойно или две разделени легла, индивидуален климатик, сателитна телевизия, сешоар, сейф, минибар. Срещу заплащане има рум сървиз и безжичен интернет. Всички каюти са оборудвани с едно двойно или две разделени легла, индивидуален климатик, сателитна телевизия, сешоар, сейф, минибар. Срещу заплащане има рум сървиз и безжичен интернет.
Допълнителини екскурзии:

11/02 – Мускат

Панорамна обиколка – около 4 часа
Полудневна екскурзия, която ще ви запознае с най-интересните места на града: Голямата джамия, сука Muttrah – комбинирал история и съвременност, където ще имате възможност за пазар. Следващата спирка е музея Bait al-Zubair, построен като резиденция през 1914 г. и превърнат в музей на оманското културно наследство през 1998 г. Фото пауза пред двореца Ал-Алам и форта Ал-Мирани от 1587 г.
Цена: 105 лв.
Цената включва транспорт и екскурзовод с превод на български език.
14/02 – Абу Даби

Панорамна обиколка – около 4 часа

Панорамна екскурзия на Абу Даби, столицата на Обединените Арабски Емирства. По време на посещението на града ще имате възможност да посетите Бялата Джамия, най-голямата в страната. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатате споменът от посещението си в Абу Даби. Турът продължава с фото-спирка пред емблематичния луксозен хотел Emirates Palace. После се отправяме към „Heritage village”, където ще може да видите как са живели хората преди откриването на петрола. Фото-стоп при най-големият тематичен музей в света “Ferrari world”. В края на тура желаещите могат да останат в Яс Мол, най-големия Мол в Абу Даби, или в парка на Ферари.
Цена: 98 лв.
Цената включва транспорт и екскурзовод на български език.
Посещение на Ferrari world – тематичния парк на Ферари – 13.00 – 19.00 ч.

Това е най-големият тематичен парк на Ферари в света с над 20 високотехнологични атракции, най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч, състезателен симулатор, 4 D кино, игри за деца, ресторанти, както и магазин и галерия на Ферари. Децата трябва да са високи над 130 см, за да бъдат допуснати в парка. Възможно е някои от атракциите да са затворени за ремонт и профилактика.
Цена: 175 лв.
Цената включва билет за парка и трансфер.
Трансфер до Яс Мол 13.00 – 19.00 ч.

За желаещите да посетят най-големия Мол в Абу Даби.
Цена: 25 лв.
15/02 – Дубай

Панорамна обиколка – около 5 часа

Екскурзия, която ще ви запознае от близо с културата, историята и религията на Дубай. Ще се отправим към изкуствения остров Палмата с фото спирка пред хотел Атлантис. Следват символите на града – Бурж Ал Араб и джамията Джумейра – отвън. Разглеждане на старата част на Дубай, там където всичко е започнало. Следващата ни спирка ще бъде Музея на Дубай, за да научим повече за откриването на петрола и как се е променил животът на местните хора. Следва пешеходна обиколка през текстилния пазар и най-старата част на Дубай – Бастакия. С Абра, водно такси, ще отидем до търговската част на града – Дейра. Там ще имаме малко свободно време за пазар в най-известните два стари пазара: за подправки и за злато. Турът завършва с посещение на Дубай Мол, където ще имаме около час свободно време.
Цена: 85 лв.
Цената включва транспорт и екскурзовод на български език.
Джип сафари и вечеря с барбекю в пустинята

Едно незабравимо приключение, далеч от шумния Дубай, сред дюните на пустинята. Отпътуване с джипове 4х4 около 45 мин. до пустинята, където започва истинското забавление. Спирка във ферма за камили и фото пауза за снимки на залеза над дюните. Пристигане в бедуинско селище, където ни очаква вечеря под открито небе с арабско барбекю, кафе и фурми. Направете си временна татуировка, облечете местни дрехи, опитайте наргиле или просто потанцувайте ориенталски танци на фона на арабска музика под звездното небе на пустинята.
Цена: 125 лв.
Цената включва сафари с джип 4х4, вечеря – барбекю, безалкохолни напитки, чай и кафе. Джиповете са за 6 души.
Важно:

Цените на екскурзиите са валидни при минимум 20 записани.
Екскурзиите се записват и потвърждават само от България.
За посещенията на джамиите е необходимо да сте с покрити ръце и крака, за жените и шал за главата. Тесни или прозрачни дрехи не се допускат, както и къси панталони. Мъжете може да бъдат с тениска с къси ръкави, панталони под коляното.
Деца до 12 г. ползват 30% отстъпка.
Условия:

Цената на екскурзията е валидна при 30 платили. Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е да има промяна в летищните и пристанищните такси. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.
За пътуване до Обединените арабски емирства е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България.
За посещението на джамиите е необходимо жените да бъдат с покрити ръце, крака и коса. Мъжете с дълги панталони и тениска с ръкави.
Не са необходими ваксинации.
Резервации:

- При резервация се плаща 50% от стойността на екскурзията.
- Пълно плащане до 01.11.2017 г.
0017

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Зима 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Зима 2024 - Дубай

Избрани оферти