Начало / Екскурзии / Екскурзии - Стокхолм

Потвърдена за 09.06.18! Круиз:Швеция, Финландия, Русия и Естония - от Бургас

Номер на оферта

/

220536

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи
- Самолетен билет за полети Бургас – Стокхолм - Бургас с включени 10 кг ръчен багаж и 20 кг чекиран багаж
- Летищни такси
- Трансфери летище-пристанище; пристанище-летище
- 7 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб
- пълен пансион на борда на кораба: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, среднощен бюфет и понякога бюфет-изненада;
- престоя в резервираната от Вас кабина; всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, сателит, телевизор и трезор;
- Гала вечеря с подбрано меню;
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
- ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка“Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро

Цената не включва

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба
- Застраховка „Отмяна на пътуване”
- виза за Русия

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Балтийски красавици: Швеция, Финландия, Русия и Естония - българска група - екскурзия с кораб и самолет от Бургас - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 09.06.2018
Цена: 2446 BGN

Маршрут: Стокхолм, Хелзинки, Санкт Петербург, Талин

Пакетно пътуване с включени самолетни билети, трансфери, 7 нощувки на 5* кораб Costa Magica, пристанищни такси, медицинска застраховка, водач при записани 15 човека
Ранни записвания до 30 декември 2017

Белите нощи са явление, което всяка година привлича хора от цял свят! С това пътешествие Ви предлагаме да преживеете красотата на балтийските столици в магичността на белите нощи!
ПРОГРАМА:

1 ден - 09.06.2018
Директен полет Бургас - Стокхолм в 21:10. Каца в Стокхолм в 23:00. Трансфер до пристанището и настаняване на борда.
2 ден - 10.06.2018
Стокхолм, Швеция /00:01 – 10:30/
Корабът отплава от пристанище Стокхолм в 10:30 ч. сутринта. Следва плаване. Свободно време да се насладите на комфорта на кораба и прекрасните гледки.
3 ден - 11.06.2018
Хелзинки, Финландия /08:00 – 18:00/
Хелзинки е най-големият и най-населен град във Финландия. Основан е в средата на XVI век. Съставен е от над 300 островчета, свързани помежду си с мостове. Градът много напомня на Санкт Петербург заради общото минало между Финландия и Русия и географската близост на градовете. Забележителностите, с които столицата се гордее, са Катедралата на Хелзинки и Сенатния площад, Пазарният площад и района на пристанището, Старият пазар, булевард Esplanade, руската православна катедрала Uspenski, църквата Temppeliaukio Rock и модерният център на града.
4 ден - 12.06.2018
Санкт Петербург, Русия / 07:00 – 00:00 /
Градът, в чието сърце се разкриват грандиозни дворци, удивителни музеи и зрелищни църкви. Музиката, изкуството и литературата пък са в неговата душа. Санкт Петербург пленява с бароковите си дворци, пастелно боядисаните фасади, широките булеварди, мостовете и извитите канали.Сред най-значителните забележителности, които ще имате възможността да видите са Невский проспект, Дворцовия площад, Исаакиевския площад, Петропавловската крепост, Петропавловската катедрала и Петродворец.
5 ден - 13.06.2018
Санкт Петербург, Русия / 00:01 - 18:00/
Това, което не бива да бъде пропускано, е Ермитажа. Създаден през 1764 г като частна колекция на Екатерина II, той е открит за посещения през 1852 г. Тук се намират богати колекции от паметници на древногръцката, античната и средновековната култура, изкуството на Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници на Азия, на руската култура на 6-19 век.
6 ден - 14.06.2018
Талин, Естония / 09:00 – 17:00 /
Най-старата столица в Северна Европа, Талин, е била позната под името Ревал за повече от 7 века. Освен столица, Талин се явява и най-голям град в Естония. Разположен е в северната част на страната, на крайбрежието на Финския залив. Населението му наброява едва около 416 000 души. Талин привлича множество международни туристи с богатата си история, с архитектура и паметници на културата. Една от основните забележителности е историческият център на града, който е включен в списъка на Световното наследство ЮНЕСКО. Там са разположени парламентът, както и основният площад. Друг известен обект е Царският дворец Кадриорг, построен от Петър I, заедно с красивия парк, който го обгражда. На хълма Тоомпеа се намират замъкът, построен от датчаните; руската катедрала „Св. Александър Невски“, както и датската катедрала „Св. Мария“. Ще се насладите и на многото крепостни стени и кули. Малко известен факт е, че сградата на кметството в Талин е единствената запазена в готически стил в цяла Северна Европа.
7 ден - 15.06.2018
Стокхолм, Швеция /09:00 - 00:00/
Стокхолм без съмнение е една от най-красивите столици в света. Старата част на града е особено живописна. Този прекрасен град със своя морски нрав и международен вкус е магнит както за имигранти, така и за туристи. Над 50% от населението на Стокхолм са имигранти. Разхождайки се из улиците ще чуете всякакви езици – от полски до японски. Градът е построен на 14 острова, свързани от 57 моста. Сградите, модерният дизайн, шикозният стил, зеленината, свежият въздух и близостта на водата са отличителните белези на този град. Еко паркът, първият Национален градски парк в света, представлява зелена площ, която е като бял дроб на града и е постоянна част от неговия чар. Със 750-годишната си история и богат културен живот Стокхолм предлага широк избор на музеи от световна класа и много атракции. До повечето забележителности в града може да се стигне пеша, като можете да разгледате много неща за малко време. Може да видите само за един ден активния градски живот, историята на цивилизацията, както и естествената обстановка на хората.
8 ден - 16.06.2018
Стокхолм, Швеция /00:01 - ../
Напускане на кораба. Трансфер до летище за директен полет полет СтокхолмБургас в 16:25. Каца в Бургас в 20:25 ч.
ЦЕНИ:

- на човек във вътрешна каюта тип Класик - 2446.00 лв
- на човек във външна каюта с прозорец тип Класик - 2853.00 лв
- на човек във външна каюта с балкон тип Класик - 3127.00 лв
- трети възрастен на допълнително легло - 2098.00 лв
- дете на допълнително легло - 1713.00 лв


ЗАБЕЛЕЖКА:

- Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 15 човека
- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
- Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 15 записали се
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
0079

Тагове

Оферти - Швеция |  Оферти - Стокхолм |  Екскурзии - Швеция |  Екскурзии - Стокхолм |  Лято в чужбина - Швеция |  Лято в чужбина - Стокхолм

Избрани оферти