Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Потвърдена за 11.12.18! Круиз Дубай, Абу Даби, Оман, Бахрейн, Доха

Номер на оферта

/

225892

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Водач от агенцията при записани минимум 10 туристи
- Самолетен билет за директни полети София – Дубай - София с включени 1 бр. ръчен багаж и 1 бр. чекиран багаж
- Летищни такси
- Трансфери летище -пристанище; пристанище-хотел; хотел-летище
- 1 нощувка в хотел First Central Hotel Suites 4* или еквивалентен
- 11 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб
- пълен пансион на борда на кораба: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, и понякога бюфет-изненада;
- престоя в резервираната от Вас кабина; всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, сателит, телевизор и трезор;
- поздравителен коктейл от капитана за Добре дошли! Гала вечеря с подбрано меню;
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
- ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка“Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро

Цената не включва

ЦЕНТИЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро/човек/ден

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Пустинна роза - Дубай, Абу Даби, Оман, Бахрейн, Доха - българска група - екскурзия с кораб и самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!


14 дни / 12 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 11.12.2018
Цена: 2535 BGN

Организирано пътуване с водач при 10 записани.

Маршрут: Дубай (ОАЕ), Абу Даби (ОАЕ), Хасаб (Оман), Мускат (Оман), Бахрейн, Доха (Катар)
Пакетно пътуване с включени самолетни билети, 11 нощувки на круизен кораб MSC Lirica на база пълен пансион, 1 нощувка в Дубай, трансфери, пристанищни такси, медицинска застраховка, водач при записани 10 човека.
Ранни записвания до 15 май 2018!

Круизен кораб: MSC Lirica
ПРОГРАМА:

11.12.2018
Дубай
Полет СофияДубай. Трансфер до пристанището. Настаняване на борда на кораба.
12.12.2018
Дубай, 00:01 – 22:00
Възможност за "Сититур на Дубай" сутринта с екскурзовод на български език (срещу доплащане). Ще се запознаете с основните забележителности на града: изкуствения остров "Палмата", хотел "Атлантис", "Бурж ал Араб", "Джумейра", старата част на града Бастакия, търговската част на града Дейра и Дубай Мол. Последна спирка от сититура – Дубай МОЛ. Свободно време за пазаруване.
Следобед възможност за допълнителна екскурзия в Miracle garden.Чудната градина на Дубай ще ви плени със своите хиляди цветя и красиви фигури, ще ви пренесе в цветна приказка, която дълго ще помните.
13.12.2018
Абу Даби, ОАЕ, 07:00 – 21:00
Възможност за целодневен тур на Абу Даби с екскурзовод на български език (срещу доплащане). Насладете се на столицата на Обединените Арабски Емирства! Абу Даби е модерен град, разположен на много острови, съчетание на традиционни арабски сгради и стъклени небостъргачи. Ще посетим "Шейх Зайед"- Бялата Джамия, архитектурно чудо, най-скъпата джамия в света и най-голямата в ОАЕ. Турът продължава с фото-спирка пред Emirates Palace - ултра-луксозен 7-звезден хотел, отговор на Дубайския Бурж Ал Араб и свободно време за обяд в традиционен арабски ресторант. Следва посещение на традиционно селище "Heritage village" , фотопауза пред " Ferrari world" и разходка в Yas Mall.
14.12.2018
Сир Бани Яс, 08:00 – 17:00
Тук ще имате възможност да се отпуснете на частния круизен плаж с всички удобства като барове, бюфети и анимация, включени в цената на пътуването (напитките се доплащат).
Островът предлага още пъстра палитра от възможности за спиращи дъха преживявания или пълно отпускане. Островът е природен резерват, събрал над 130000 животни от всички застрашени от изчезване видове на Арабския полуостров. Потопете се в многообразието от флора и фауна с вълнуващо фото-сафари Nature&Wildlife Drive, където ще видите жирафи, газели, ягуари и др.
А може също да се отдадете на нови преживявания като каякинг в кристалните води на острова или пък дайвинг (срещу доплащане).
15.12.2018
Хасаб, Оман 09:00 – 18:00
Хасаб или наричан още Арабската Норвегия, заради множеството тесни морски заливчета, наподобяващи фиорди. А защо в днешния ден да не се впуснете в плаване с традиционна оманска лодка „дау“ из „фиордите на Арабия“?
16.12.2018
Мускат, Оман 09:00 – 23:59
Възможност да прекарате този ден из оманската природа. Дали из златистите пясъци на пустинята Уахиба, из тъй наречените уади (долини), където можете да поплувате в кристални води на оазисите уади Шаб (Wadi Shab) или уади Бани Халид (Wadi Bani Khalid) или пък из високите планински селца като Birkat al Mauz или Misfat al Abriyyin, обгърнати от тучни плантации от финикови палми, сигурни сме в едно - че ще останете впечатлени и тези гледки ще се запечатат в съзнанието ви!
17.12.2018
Мускат, Оман 00:001 – 19:00
Възможност за допълнителна екскурзия със симултантен превод на български език (срещу доплащане): Мускат ви предлага да се потопите в оманската и арабска култура. Ще посетите на Голямата джамия на Султан Кабус, построена от пясъчник и мрамор и оградена с красиви цветни градини. Красив полилей с кристали Сваровски и огромен ръчно тъкан килим украсяват главната зала за молитви. Ще видите чудния дворец Ал Алам с неговите златни и сини колони и отново цветни градни. До него се извисяват крепостите Мирани и Джалали.
Продължаваме към сука Мутрах - най-големият закрит пазар в Оман, където ще се потопите във феерия от цветове и аромати. Пазарът се намира точно до прекрасната крайбрежна алея Corniche на Мускат, където ще можете да се полюбувате на прекрасна гледка към морето и пристанището от една страна и типична оманска архитектура от другата.
18.12.2018
плаване
Свободно време за отмора и забавления на борда на кораба.
19.12.2018
Бахрейн, 08:00 – 18:00
Кралство Бахрейн е малка островна държава, разположена в близост до западния бряг на Персийския залив. Това е единственият арабски архипелаг. Най-големият остров е Бахрейн, той е свързан с крайбрежието на Саудитска Арабия с 25-километров мост. Голяма част от останалите острови са пустинни и необитаеми.
В древността Бахрейн е наричан „островът на хилядите палми”. В продължение на много векове основен източник на препитание за бахрейнците е бил добивът на перли. Днес Бахрейн е един от най-големите финансови центрове в Близкия изток.
Столицата Манама е неголям, но много живописен град, който се слави със своите джамии, исторически квартали, пазари и ултра съвременна архитектура. Част от забележителностите, които могат да се видят тук са португалското пристанище Кал‘ат Ал Бахрейн, джамията Ал Фатех, с молитвена зала за 7000 вярващи, портата на Бахрейн и Националният музей на Бахрейн. На острова също така ще откриете петролния музей и първия петролен кладенец в Персийския залив. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доплащане.
20.12.2018
Доха, Катар 07:00 – 18:00
Стъпвайки в Доха, човек има чувството, че е в град от бъдещето. Преди местните да попаднат на „златната си мина“ – залежите от петрол и газ, те се прехранват с лов на перли, а Доха е селце в пустинята. Днес изглежда, че градът се е развивал със светлинна скорост и предлага една удивителна смесица от лъскави небостъргачи и традиционна арабска архитектура, пропита от мириса на арабски подправки.
Доха ще ви впечатли с не малко забележителности. Една от тях е „Перлата на Доха" -изкуствен остров, на който се намират множество луксозни хотели и вили. Островът е построен по крайбрежието на залива и има форма на колие от перли - от там идва и името му. Задължително отидете на булеварда Corniche. Гледките към морето, палмите, зеленината, защеметяващите сгради от центъра на града ще ви смаят.
Един от най-богатите музеи за ислямската култура се намира именно в Доха. Това е Музеят на ислямското изкуство. Колекцията е събирана от три континента. Самата сграда на музея е проектирана от архитекта на пирамидата в Лувъра.
Souq Waqif е място, където могат да се закупят подправки, сувенири и много различни стоки. Пазарът е прекрасно място за пазаруване, разхождане, хранене или просто бездействане в някое от атрактивните кафенета. Souq Waqif е реставриран и сега изглежда като ислямски пазар от деветнадесети век.
21.12.2018
Дубай, 09:00 – 23:59
Свободно време за разходки или пазар.
След обяд - възможност за допълнителни екскурзии в Дубай:
Сафари в Арабската пустиня (срещу доплащане): Насладете се на вълнуваща арабска вечер Джиповете ще ви отведат през пустинята до арабски лагер, където ще участвате в яздене на камили, богата вечеря под звездите и шоу-програма. Цената на екскурзията включва транспорт с джип 4Х4, вечеря в бедуинско селище с включени безалкохолни напитки.
Посещение на Бурдж Халифа (срещу доплащане и предварителна заявка):
Джиповете ще ви оставят пред МОЛ Дубай, откъдето ще се качите на най-високата града в света! Нито една сграда в съвременната история не е предизвиквала толкова много любопитство и интриги като Бурж Калифа. Истинско чудо! Зашеметяващо произведение на изкуството! Несравнимо инженерно постижение! Бурдж Халифа в Дубай е всичко това! От идеята до изпълнението - без аналог! За да съществува това съоръжение, са необходими комбинации от смели идеи и сериозни науки. В процеса на изпълнение, са натрупани главозамайващи факти и цифри. Световни Рекорди със своите 828 м и повече от 160 етажа, Бурдж Халифа в Дубай държи следните рекорди: Най-високата сграда в света ; Най-високата свободно стояща структура в света ; Най-голям брой етажи в света ; Най-високият населен етаж в света ; Най-високата панорамна площадка в света.
22.12.2018
Дубай
Освобождаване на кораба. Трансфер до хотел First Central Suites и настаняване. Свободно време за отдих или разходки.
Следобед възможност за допълнителна екскурзия в Global village – атракционен парк, в който можете да се запознаете с бита и културата на множество държави като Китай, Египет, Африка, Тайланд и др.
23.12.2018
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за ранен полет ДубайСофия.
ЦЕНА:

- Вътрешна кабина Бела - 2535.00 лв
- Вътрешна кабина Фантастика - 2647.00 лв


ЗАБЕЛЕЖКА:

Офертата с водач от агенцита е валидна при записани минимум 15 човека
Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 15 записали се
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
0079

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Круизи 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Круизи 2024 - Дубай

Избрани оферти