Начало / Екскурзии / Екскурзии - Копенхаген

Потвърдена за 15.06.18! Круиз Бели нощи и Норвежки фиорди - самолет от Бургас

Номер на оферта

/

213068

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи
- Самолетен билет за директни полети Бургас - Рощок; Берлин - София с включени 1 бр. ръчен багаж и 1 бр. чекиран багаж 20 кг
- Летищни такси
- Трансфери летище-пристанище; пристанище-летище
- 7 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб
- пълен пансион на борда на кораба: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, среднощен бюфет и понякога бюфет-изненада;
- престоя в резервираната от Вас кабина; всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, сателит, телевизор и трезор;
- Гала вечеря с подбрано меню;
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
- ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка“Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро

Цената не включва

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба
- Застраховка „Отмяна на пътуване”

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Бели нощи и Норвежки фиорди - 15.06.2018 - българска група с водач - екскурзия с кораб и самолет от Бургас - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 15.06.2018
Цена: 2521 BGN

Маршрут: Варнемюнде, Копенхаген, Флом, Берген, Кристиансан, Орхус

Пакетно пътуване с включени самолетни билети, трансфери, 7 нощувки на 5* кораб Costa Favolosa, пристанищни такси, медицинска застраховка, водач при записани 15 човека с кораб Costa Favolosa

Белите нощи са явление, което всяка година привлича хора от цял свят! С това пътешествие Ви предлагаме да преживеете едновременно красотата на Норвежките фиорди и магичността на вече отиващите си бели нощи в най-северните кътчета на планетата!
ПРОГРАМА:

15.06.2018
Сутрешен полет Бургас – Рощок. Трансфер до град Рощок, където ще имате възможност да разгледате града и да похапнете. Следва трансфер до пристанищния град Варнемюнде . Чекиране и настаняване на борда. Отплаване в 19:00.
16.06.2018
Копенхаген, Дания 08:30 – 17:30
Копенхаген е модерен метрополис, запазил очарованието на отминали години. Въпреки своята космополитна същност, човек още от първия момент изпитва онова чувство на уют, което може да му даде единствено малкото градче. Тук кипи от живот, храна, културни събития и приятни заведения. Несъмнено мястото, където можете да усетите истинския неподправен чар на Дания, е старото пристанище Нихавн. Цветните му фасади са сред най-иконичните в Европа.
Не пропускайте и статуята на Малката русалка, вдъхновена от едноименната приказка на Х.К. Андерсен. В продължение на повече от век, тя приветсва посетители от цял свят и ги вдъхновява със своята история за любов и саможертва.
17.06.2018
плаване
Свободно време да се насладите на комфорта на кораба и прекрасните гледки, които се разкриват пред очите Ви.
18.06.2018
Флом, Норвегия 08:00 – 18:00
В най-закътаната част на Аурланс-фиорд, обграден от стръмни планини, бучащи водопади и тесни долини, ще откриете малкото селище Флом. Оттук тръгва Flamsbana – фломската железница, която прави едно от най-красивите пътувания с влак в света, изкачвайки се на 867 м надморска височина до селището Myrdal. В продължение на 20 км пред пътниците се откриват грандиозни природни гледки. В съседство пък се простира Нерей-фиорд. Именно по тези два фиорда са най-впечатляващите круизи, където ще видите изумителната красота на водопадите, заснежените планински върхове и малките ферми, които са разположени по планинските склонове.
19.06.2018
Берген, Норвегия 08:00 - 18:00
Наричат го „Портата към фиордите“. Заобиколен от величествени планини и грандизони фиорди, Берген със сигурност има с какво да впечатли. Задължителна спирка е стария квартал Бриген – районът се отличава с красивите си дървени къщи. Те са малкото останало от средновековен Берген. Районът е център за изкуства и занаяти, където художници, тъкачи и занаятчии имат работилници. Не пропускайте да видите града отгоре. Въжената железница Floyen или пък изкачване с лифта до връх Улрикен ви дават възможност да се насладите на чудни гледки, обхващащи целия град.
20.06.2018
Кристиансан, Норвегия 13:00 – 19:00 ч.
Кристиансан не претендира за голяма слава, но още на пристанището ще ви посрещне топло с цветния си рибен пазар. Градчето се води от сентенцията „Радвай се на малките неща“ и ще го утвърди пред вас с малките детайли, за които всеки жител е допринесъл. Пуснете се по китните улички на стария квартал Посебиен, съхранил белите, построени още през 17-ти век къщи.
Откритият музей Vest Agder пък ще ви пренесе векове назад, за да усетите норвежкия дух и история. Той се състои от 34 исторически постройки, най-старата от които датира от 1580 г.
21.06.2018
Орхус, Дания 09:00 – 18:00 ч.
Градът може да се похвали с изключително богат и разнообразен културен живот. Нужно е съвсем малко време на неговият посетител, за да усети това. Орхус разполага със страхотни музеи за съвременно изкуство, какъвто е например ARoS. Едно от бижутата на града е откритият музей Ден Гамле Бю, който предлага пътуване във времето. Тук можете да се докоснете до Средновековна Дания, където съвсем небрежно се разхождат жени с кофи вода или пък да пекат хляб в старата камина. Плавно от сграда на сграда ще преминете към „Златните двадесет“, а после и към по-късните ’70 на XX век. В Орхус ще откриете още научен музей, ботаническа градина, лятната кралска резиденция Марселисборг, паркът Dyrehave, където можете да се разхождате между сърни и елени и още много други.
22.06.2018
Варнемюнде, Германия, акостира в 08:00
Напускане на кораба. Трансфер до Берлин (4 ч.) за полет БерлинСофия.
ЦЕНИ:

Посочените цени са на човек на база двойно настаняване:

- Вътрешна кабина Classic - 2521 лв
- Външна кабина с прозорец Classic - 2940 лв
- Външна кабина с балкон Classic - 3212 лв
Допълнително настаняване:

- Трети възрастен - 2083 лв
- Дете до 12 с двама възрастни - 1577 лв
- Дете над 12 с двама възрастни - 1633 лв

ЗАБЕЛЕЖКА:

- Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 15 човека
- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
- Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 15 записали се
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
0079

Тагове

Оферти - Дания |  Оферти - Копенхаген |  Екскурзии - Дания |  Екскурзии - Копенхаген |  Круизи 2024 - Дания |  Круизи 2024 - Копенхаген

Избрани оферти