Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Потвърдена за 15.11.17! ДУБАЙ с 5 нощувки, бг група, чартър от Варна

Номер на оферта

/

198984

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетен билет Варна – Шарджа – Варна с директен полет с BAC;
- Летищни такси;
- Регистриран багаж 20 кг и 6 кг ръчен багаж;
- 5 нощувки със закуски в хотел по избор;
- Целодневна екскурзия на Дубай + Емирство Шарджа;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс;
- Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Цената не включва:

- Посещение на Бурдж Кхалифа – 55 евро;
- Целодневна екскурзия до Абу Даби и музеят на Ферари -55 евро за възрастни/45 евро за деца до 11,99г.;
- Целодневна екскурзия до парк Ал Айн - 55 евро за възрастни /45 евро за деца до 11,99г.;
- Посещение на една от най красивите градини в света – Градината на Чудесата-30 евро;
- Вечерен круиз DHOW - 55 евро / 50 евро за дете до 11,99г;
- Сафари с джипове в пустинята на Дубай - 60 евро/45 евро за дете до 11,99г.;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.

Програма на пътуването

Екскурзии
ДУБАЙ с 5 нощувки - българска група - самолетна екскурзия с директен чартър от Варна - ПОТВЪРДЕНА!


6 дни / 5 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 15.11.2017
Цена: 1190 BGN

ПРОГРАМА:

ДЕН-1
Среща на летище Варна 2 часа преди полета. Директен полет до Летище Шарджа. Кацане на Летище Шарджа около 13:30ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела.Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж.Нощувка.
ДЕН-2
Закуска. Целодневна туристическа обиколка на Дубай и емирство Шарджа с екскурзовод на български език. (включена в цената) Свободно време.Нощувка.
ДЕН-3
Закуска. Целодневна екскурзия до Абу Даби и Фото пауза пред музея на Ферари. Свободно време.
Следобед: Възможност за посещение на Бурдж Халифа и пеещите фонтани.
Нощувка.
ДЕН-4
Закуска.Свободно време за плаж. Следобед по желание:
Полудневна екскурзия – Сафари с джипове в пустинята Дубай и барбекю.
Следобед: Посещение на Градината на чудесата – най-голямата цветна градина в света.
Свободно време.Нощувка.
ДЕН-5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:
Целодневна екскурзия до Паркът Ал Айн – Оазисът на ОАЕ.
Вечерен круиз DHOW на Арабски кораб галера.
Свободно време.Нощувка.
ДЕН-6
Закуска. Свободно време за плаж и разходки. Следобед: Трансфер до летище Шарджа за полет до Варна.
Цени на човек в стандартна стая за резервации до 31.07.2017:

SUBA 4*, Lux

- на човек в двойна стая - 1270 лв
- единична стая - 1655 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 1020 лв
ASIANA 5*

- на човек в двойна стая - 1330 лв
- единична стая - 1790 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 1030 лв
PREMIER INN 3*

- на човек в двойна стая - 1190 лв
- единична стая - 1500 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 980 лв


Резервации:

- Депозит 300 лв при резервация
- Доплащане 21 дни преди датата на пътуване
Условия за анулации:

- до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
- от 60 до 30 дни: 300 лв
- от 29 до 20 дни: 50% от общата стойност на пътуването
- от 19 до 14 дни: 80% от общата стойност на пътуването
- под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума
Полетно разписание:

Превозвач: Bulgarian Air Charter
Варна – Шарджа – 08:00 – 13:30
Шарджа – Варна – 18:00 – 22:10
Забележки:

- Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
- Минимален брой за провеждане на програмата 40 човека.
- Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум от 20 човека.
- Моля, да имате предвид,че за пътуването е необходим международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Панорамна обиколка на Дубай и Емирство Шарджа

Включена в цената
Ще имате възможност да се насладите на смесица от култури между новият и стар град на Дубай.Най-модерната и най-желана туристическа дестинация ще ви поднесе много и неочаквани изненади.Обиколката започва със спирка за разглеждане на известният квартал Джумейра (Jumeirah) , разходката продължава към плажа с гледка и форо пауза за снимки в близост до 7 * хотел Бурдж Ал Араб.След това групата ще продължи към района Medinat Jumeirah или по известен като Малката Венеция (реплика на старият град Арабия). Ще имате възможност за свободно време и снимки. Разходката ще продължи към прекрасният Палмов остров,където ще имате възможност да разгледате невероятният проект за милиарди долари на хотел Атландита.Програмата продължава към най-високата града в света – Бурдж Кхалифа , в основата на която се намира и най-големият търговски център в цвета Дубай Мол.Ще имате възможност да си направите снимка , както и свободно време за разходка.Обиколката ще приключи с разглеждане на най-старата сграда в Дубай – Gold Souq , представляваща голям пазар за злато и златни бижута , както и Spice Soup представляващ пазар за подправки от цял свят.
Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, камера или фото-апарат.
Свободно време за обяд. Отпътуване за Емирство Шарджа. Панорамна екскурзия на Шарджа, ще видите Синята джамия и Синия сук, ще направите приятна разходка по крайбрежната улица. Шаржа е наричано „емирството на знанието и науката“, то се простира на площ от 2600 кв. км между Дубай и Ажман и е управлявано от фамилията Ал Касими. Шарджа е едно от седемте емирства, образуващи Обединените арабски емирства. Наричано емирство на знанието и науката, то се простира на площ от 2600 кв.км между Дубай и Ажман и е управлявано от фамилията Ал Касими. Макар и трето по големина, Шарджа е емирството с най-богатата и интересна история.
Шарджа бе обявена от ЮНЕСКО през 1998 г. за културната столица на арабския свят. И това не е случайно. В емирството ще се натъкнете на изобилие от културни фестивали, търговски изложения, образователни конференции и над 20 музеи, прочути с прекрасните си колекции, артефакти и различни произведения на изкуството. Тази зслужена титла е подкрепена и от усилията на местните университети да превърнат третото по големина емирство във водещ академичен център. В Шаржа се намира и седалището на Съюза на Авторите и Писателите на Обединаните арабски емирства. Прибиране към хотела.
Продължителност на екскурзията: 8 часа
Целодневна екскурзия до Абу Даби и Фото пауза пред музеят на Ферари

55 евро /45 евро дете до 11,99г.
Обиколката стартира около 08:00ч. сутринта. Отпътуване за Абу Даби. Абу Даби е най-голямата от седемте перли в огърлицата на Обединените арабски емирства и се намира само на около 100 км. от Дубай. И макар че не блести колкото Дубай, не бива да бъде подценявана. Това е най-богатото емирство и именно на неговия петрол страната дължи днешния си възход.Построено на естествен остров Емирство Абу Даби е известно със своята богата зеленина. Нашата първа спирка по програмата ще бъде най-голямата джамия „Шейх Зайед“ в Обединените арабски емирства, както и 6-та по големина в света.Джамията е кръстена на първият президент на Обединените Арабски емирства шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян, чиято гробница също се намира там. Дизайнът на джамията е вдъхновен от мавританската и монголската храмова архитектура и по-специално от джамията Хасан II в Казабланка и Бадшахи в Лахор, повлияла пряко в разпределението и разположението на купола. Нейните извити арки символизират мавританската архитектура, а минаретата са класически арабски. Интериора и екстериора на Голямата джамия най-добре се описват като смесица от арабски, мавритански и монголски стил. След разглеждането на Джамията, разходката продължава към великолепният Emirates Palace Hotel , който е построен в Арабски стил, до хотелът групата ще спре за фото-пауза, след което продължаваме към Президентският дворец, преминавайки през най-известната улица на Абу Даби, и посещение на традиционното селище (Heritage Village), където ще станете свидели как хората са живеели в миналото на Абу Даби, преди да се превърне в най-богато емирство и столицата на петрола.На връщане групата ще спре за фото-пауза и оригинални сувенири от най-големият увеселителния парк Ferrari World на Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1.
Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, камера или фото-апарат.
Моля, да имате предвид: При посещение на джамия "Шейх Зайед" има изисквания за облеклото, които се спазват строго: мъже — дълги панталони, тениски или ризи с къс/дълъг ръкав; жени — дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с къс/дълъг ръкав, шал за главата. Не се допускат тесни и прилепнали по тялото дрехи,както и прозрачни дрехи.
Продължителност на екскурзията: 8 часа
Целодневна екскурзия до паркът Ал Айн

55 евро / 45 евро за дете до 11,99г.
Сутринта отпътуване за Ал Айн – градината на Обединените Арабски Емирства. Ал Айн е град в емирство Абу Даби, който е в непосредствена близост до съседен Оман. Намира се на около 150 км от Дубай. В Ал Айн е роден Бащата на нацията - шейх Зайед. Повечето резиденции на управляващата фамилия също се намират в града, като управниците пътуват с хеликоптер всеки ден до Абу Даби. Ще имате възможност да видите първият Медицински универсистет на Обединените Арабски Емирства, и да посетите основната забележителност палатът на шейх Зайед, който преди години е бил важен политически и социален център. Построен е през 1910 г., а от 1998 г. е превърнат в музей. Реставриран е с много креативност, като посетителите могат да видят голяма колекция от предмети, собственост на управляващата фамилия. Музеят е отворен всеки ден от 8.30 до 17.30 часа, а в петък работи до 19.30, като входът всеки ден е безплатен.
След почивка за обяд, екскурзията продължава към местните пазари, където ще имате възможност да си закупите сувенири. Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, камера или фото-апарат.
Продължителност на екскурзията: 8 часа
Градината на чудесата

30 евро за възрастни и за деца
Посещение на вълшебната градина. Градината на чудесата в Дубай е най-впечатляващата и голяма градина в света с приблизително 45 милиона цветя, разположени на 72 кв. км площ. Това приказно място разкрива пред очите на гостите си величествени хоризонтални и вертикални цветови гледки. Някои от растенията, посадени в Дубайската градина, никога преди не са били отглеждани в района на Персийския залив. Градината експонира разнообразие от цветя, най-популярни сред които са петуниите и невенът. Интересното е, че цветята са засадени така, че да образуват различни форми. Някои изобразяват сърца, звезди, различни видове кръгове, а има и по-мащабни фигури като пирамиди, ретро коли, мостове, водни обекти, дъговидни пътеки, цветни чадъри и множество други. Флоралните мотиви се сменят всеки сезон, така че завърналите се посетители да изпитат напълно ново изживяване. Дубай се стреми да привлече милиони туристи всяка година, като голяма част от тях изкушава с цветните градини.Чудната градина в Дубай е проектирана от Akar Landscaping и Agriculture Co.Това е същата компания, която построява и градината Al Ain Paradise край Оманската граница, която се състои от 10 милиона цветя и чийто размер може да бъде сравнен с четири футболни игрища.
Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, камера или фото-апарат.
Продължителност на екскурзията: 2-3часа
Вечерен круиз DHOW на Арабски кораб галера

55 евро / 50 евро за дете до 11,99г.
Насладете се една незабравима вечер, плавайки на борда на типичен Арабски кораб-галера.Програмата включва: Двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела.
Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, камера или фото-апарат.
Продължителност на екскурзията: 2 часа
Сафари с джипове в пустинята Дубай и вечеря

60 евро/45 евро за дете до 11,99г.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Продължителност на екскурзията: 6 часа
Бурдж Халифа и пеещите фонтани

55 евро за възрастен и за дете
Наблюдателната площадка "At The Top" се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна панорама към града. Входът за наблюдателната площадка се намира в Dubai Mall. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой на площадката. Придвижването до кулата става самостоятелно.Дизайнът на Бурдж Халифа е базиран на комбинираните геометрични компоненти, характерни за ислямската архитектура. В дизайна на сградата има включени архитектурни и културни елементи, характерни за региона. Y-образната основа е идеална за хотелски и жилищни сгради, тъй като чрез нея се постигат максимален брой стаи с външен изглед и максимално оползотворяване на слънчевата светлина. Сградата се състои от три компонента, разположени около централно ядро. С нарастване на височината, в страничните компоненти са направени тераси, така че страничните компоненти стават все по-тесни до върха.В най-високата си точка кулата се люлее хоризонтално, като прави осцилации с дължина 1,5 метра.Стъклените стени на панорамната площадка осигуряват поглед на 360 градуса към целия град, пустинята и океана.Бурдж Халифа е проектиран като централният елемент на Даунтаун Дубай, мащабен градоустройствен комплекс със смесено предназначение, който включва 30 000 жилища, 9 хотела, 30 000 m? паркови площи, поне 19 високи жилищни сгради, търговския център Дубай Мол и изкуственото езеро Бурдж Халифа с площ 120 000 m?. Пеещите фонтани са разположени в езерото в Burj Khalifa, което има площ от 30 акра. Височината на водната струя достига до 150 метра, а дължината на цялата конструкция е 275 метра. Над 6600 светлини и 25 цветни прожектори създават уникален визуален спектакъл от над 1000 абстрактни атракции. Часове на представленията: 13:00 ч., 13:30 ч., както и на всеки 30 минути от 18:00 ч. до 23:00 ч.
Продължителност на екскурзията: 4 часа
HOTEL SUBA, LUX 4*

http://www.subahoteldubai.com/
Местоположение:
Идеално разположен в сърцето на стария Дубай, един от най-интересните и динамични квартали на града, Hotel Suba Lux 4* е заобиколен от известни туристически забележителности, включително много от най-добрите исторически, културни, търговски и заведения за хранене в Дубай.Хотелът е на 2 км от Музея на Дубай и на 5 км от Международния конгресен и изложбен център на Дубай. Международното летище на Дубай е на 4 километра.
Обичате да пазарувате? На около 2 km разстояние можете да откриете популярни марки като H&M, Zara, Nike, Apple.
Хотел Suba е награден луксозен бутиков 4-ри звезден хотел, предлагащ модерни помещения за настаняване и топло арабско гостоприемство в центъра на Дубай. Той разполага с открит басейн и ресторант с денонощен рум-сървиз. В хотел Suba 4* Lux има и фитнес център. Сред останалите предлагани удобства са доставки на хранителни стоки, билетни услуги и туристическо бюро. Хотелът предоставя безплатен паркинг.
Хотелът разполага с 92 стилно обзаведени стаи, предлагащи контролиране на осветлението и телевизията ,чрез таблет.
Всяка стая разполага с плоскоекранен телевизор, климатик и iPad. Има също собствена баня с душ, вана и сешоар. Стаите са с изглед към града. Допълнителните удобства включват минибар и кабелни канали.
Удобства на хотела: Хотел Suba Lux 4* предлага на своите гости всички необходими условия за прекрасен престой: Ресторант, Кафене, Конферентни зали, 24-часова рецепция, Спа център, Релакс зона, Открит външен басейн, Паркинг, Фитнес
Домашни любимци: В хотелът не се допускат домашни любимци.
ASIANA HOTEL DUBAI 5*

http://asianahoteldubai.com/
Asiana Hotel Dubai 5* e своеобразен оазис на лукса в историческия и финансов център на града. Този елегантен петзвезден хотел е отличителен ориентир на една от най-важните дестинации на Близкия Изток. Една разходка през хотела, позволява на гостите му да се насладят на вкусовете на Азия. Интериорът на хотела е повлиян от античните цивилизации на Далечния Изток – модерен, съвременен, спокоен и гостоприемен. Гостите на Asiana Hotel наистина могат да се докоснат до същността на Азия в сърцето на Арабия.
Asiana Hotel Dubai 5* е в Дейра, финансовият и исторически център на Дубай. Намира се на 10 минути от летището на Дубай. Asiana Hotel Dubai 5* е идеалният избор както за бизнес, така и за отдих. Хотелът се намира и на 20 минути разстояние от най-големите атракции на Дубай като The Dubai Mall и Burj Khalifa, превръщайки го в удобен избор за гостите, които са в града по бизнес, защото им позволява да се насладят и на удобствата на града. На няколко минути разстояние е от Al Ghurair City – един от най-старите търговски центрове на ОАЕ.
С петзвездните си тематични азиатски ресторанти, барбекю в корейски тип на покрива, лоби, бар и нощен клуб, Asiana Hotel Dubai 5* ви предлага безброй места за задоволяване на всяка ваша прищявка. Хотелът се разположен на изключително удобно място, той предлага на своите гости поглед над „Стария Дубай“, а същевременно е близко до неговите най-известни дестинации, които са се превърнали в емблема на Дубай в последните години.
Хотелът притежава 136 добре обзаведени стаи за гости, предлагат се и елегантни апартаменти. Asiana Hotel Dubai 5* комбинира ориенталския блясък със свръхмодерни удобства, за да предостави на своите гости най-добрата комбинация от отдих и лукс.
В стаите можете да откриете следните удобства: Плазмен телевизор, Бюро, Сателитна телевизия, Сешоар, Хавлии и големи кърпи, Климатик с индивидуално управление, Голяма баня с отделна вана и душ, Сейф, Ресторанти
Хотелът разполага с корейски ресторант Sonamu, предлагащ най-добрата корейска кухня. Със своя ултра-модерен, но традиционен декор, това е идеалният избор както за бизнесмени, така и за семейства, търсещи тихо и уютно място, където да се насладят на хубава храна. Японският ресторант на хотела – Hanabi, предлага модерна обстановка, в която да можете да се насладите на незабравима японска храна, включваща традиционни ястия.
В заведението Yuraku също се предлага традиционна японска храна. Хотелът разполага и с два азиатски бюфета, в които можете да се насладите както на корейска и японска храната, също така и на филипинска и китайска. Отделно от тях хотелът разполага и с нов филипински ресторант, където можете да опитате страхотно сготвено свинско, говеждо, пилешко месо и разнообразни морски дарове приготвени по специален начин. Ресторантът се намира на партера и разполага с стилни и уютни помещения за хранене, включително ВИП стаи, шикозен бар, скара с дървени въглища и успокояваща музика. По време на обяда и вечерята се предлагат специални combo и групови пакети, подходящи за семейства, приятели и сътрудници.
Нощен клуб Boracay предлага 36 различни музиканти и забавления, заведението е със специални светлинни ефекти, има и няколко изолирани стаи, който позволяват провеждането на спокойни разговори.
Хотелът предлага Makati Comedy Bar, който включва очарователни забавления и развлечения, а именно Караоке. Със своята спокойна и спокойна атмосфера, Makati Comedy Bar е идеалното място за отмора и прекарване на време в компанията на приятели и семейство след дълъг ден.
За тези, които търсят по-ежедневен и релаксиращ начин да прекарат своята вечер, Pojang Macha е мястото, където да бъдете. В Pojang Macha нашите гости могат да опитат най-добрите корейски деликатеси, приготвени до съвършенство: на скара, соте или барбекю, както и да се насладят на традиционни напитки от Корея като Makgeollis и Soju.
Допълнителни услуги: Бизнес център, Център за красота, СПА, Фитнес, Басейн – 15 метров, топъл басейн, наличен през цялата година.
HOTEL PREMIER INN 3*, SUPERIOR

https://global.premierinn.com/dubai/hotel/dubai-international-airport
Premier Inn 3*, Superior е разположен на удобно място, на няколко минути от международното летище на Дубай. Подходящ е за хора, които търсят къде да отседнат по време на своето бизнес или лично пътуване.
Предлага се безплатен ежедневен транспор, с който можете да стигнете до плажа, търговските центрове или популярните атракции на града като Dubai Mall, Deira City Center, Burj Khalifa и Downtown Dubai.
Premier Inn 3*, Superior разполага с награди за избор на пътешествениците на TripAdvisor за 2015 година, също така притежава и сертификат за отличие за 2014 година. Това е перфектния избор за бизнесмени, но също така и за семейства или млади хора.
Хотелът разполага с 281 стаи, от които можете да избирате между стаи за пушачи или непушачи. Налични са различни видове стаи: двойна стая, стая с две легла или фамилна стая. Ако пътувате с бебе, можете да поискате използването на бебешко креватче, което ще бъде напълно безплатно.
Всяка фамилна стая разполага с огромно двойно легло и разтегателен диван.
Всяка стая притежава следните удобства: климатик; неограничен безплатен Wi-Fi; самостоятелна баня с вана, душ и биде; плоскоекранен телевизор; оборудване за приготвяне на кафе и чай; работно бюро; комфортни легла; качествени завивки и възглавници.
В ресторанта Nuevo на хотела ще откриете лека и свежа кухня от подбрани местни автентични съставки. Ще можете да се насладите и на вкусове от Средиземноморието.
Mr. Toad’s е приятелски пъб, който впечатлява със своята приятелска атмосфера. В неговата непринудена и приятна обстановка можете да станете свидетели на тематични вечери. Перфектно място за разпускане след работа или за вечер с приятели.
Удобства: Сешоар; Сейф; Ресторант и бар; Безплатна бутилирана вода; Детско креватче (при поискване); Денонощно достъпна рецепция; Конферентна зала; Басейн и джакузи на покрива; Фитнес зала; Химическо чистене и пране; Ютия и дъска за гладене (при поискване); Денонощно отворен Costa Coffee Shop.
0040

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Есен 2023 - Дубай (ОАЕ) |  Есен 2023 - Дубай

Избрани оферти