Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Потвърдена за 20.09.17! ДУБАЙ - бг група, самолетна екскурзия от София

Номер на оферта

/

195552

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с Wizz Air
- 1 бройка салонен багаж до 10 кг. с размер 42/32/25см на борда на самолета
- Трансфер летище - хотел - летище
- 4 нощувки със закуски в Ibis One Central 3*
- Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро в ЗАД "Армеец"
- Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
- Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

Цената не включва:

- Чекиран багаж в двете посоки до 23 кг. – 176 лева на човек (трябва да се заяви в момента на резервация)
- Допълнителни екскурзии
- Лични разходи
- Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: Ibis One Central 3* - 10 дирхама (около 5 лева)
- Застраховка „Отмяна от пътуване“

Програма на пътуването

Екскурзии
ДУБАЙ с 4 нощувки - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


5 дни / 4 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 20.09.2017
Цена: 790 BGN

Програма:

1 ДЕН
Среща на летище София / Терминал 1 с водача на групата. Полет за Дубай в 13:00 ч. с авиокомпания WIZZ AIR. Пристигане на летище Дубай – Al Maktoum в 18:50 ч. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.
2 ДЕН
Закуска. Целодневна туристическа обиколка на Дубай с екскурзовод на български език.
По време на обиколката ще видите двореца на шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, Шейх на Дубай и Министър-председател на ОАЕ (отвън), крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), най-високия небостъргач в света Бурж Кхалифа /Burj Khalifa/ и 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Стоп за фото-пауза в близост до символа на Дубай, Бурж ал Араб. Турът продължава до изкуствения остров Палм Джумейра/The Palm Jumeirah/, като ще имаме възможност да видим и снимаме великолепната арка на луксозния хотел „Atlantis The Palm”. Ще продължим към новия бляскав квартал Дубай Марина /Dubai Marina/ и ще спрем за фото пауза до забележителния спираловиден небостъргач с 90 градусово усукване - Каян Тауър /Infinity Tower/.
Вечерта: Свободно време за екскурзия или почивка. Нощувка.
Допълнителна екскурзия: Круиз и вечеря на традиционната арабска лодка Доу /Арабска галера/, плавайки по Дубай Марина. Цена - 65 EUR
Прекрасна вечерна морска разходка на борда на този традиционен в миналото, плавателен съд за Индийския океан. Вечерен бриз, отблясъци на небостъргачите около Дубай Марина, пъстра палитра от хора, вкусна вечеря и незабравимо преживяване.
Полезна информация за екскурзията: Климатизиран транспорт от и до хотела, Двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай. Продължителност на круиза около 2 часа и 30 мин.
3 ДЕН
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби. Цена – 55 EUR
Само преди 80 години Абу Даби не е много повече от рибарско пристанище, кацнало върху един остров в непосредствена близост до континента, известно с ловците си наперли. Днес Абу Даби - столицата на Емирствата, грабва с лежерната омая на белия пясък, тюркоазени води, подреденост и отново блестящи архитектурни постижения. Още на влизане в града оставате поразени от великолепието на бялата джамия „Шейх Зайед”. Ще имате възможността да я посетите и да изпитате красивото усещане за широта, простор и бяло спокойствие. След разглеждането на джамията, ще ви заведем в традиционното селище (HeritageVillage). Разположено е непосредствено на морския бряг и открива прекрасна гледка към целия град. Там ще можете да видите как е изглеждал живота на местните и техния поминък, преди откриването на черното злато.Ще разгледате и импозантния хотел Емирейтс Палас /EmiratesPalace/ (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил с архитектура, напомняща дворец от приказките. На връщане към Дубай ще посетите о-в Яс/Yas Island/ - известен с пистата си за Гран При на Формула 1(не е включено посещение на пистата) и на развлекателния парк Ferrari World. Свободно време за обяд, разходка или шопинг в мол Яс (Yas Mall).
Полезна информация за екскурзията: Екскурзията е целодневна и се провежда с екскурзовод на български език. Продължителността на пътуването от Дубай до Абу Даби е около 90 мин. в посока.По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените. Моля обърнете внимание на инструкциите, които ще ви се предоставят преди заминаване.
Вечерта: Възможност за самостоятелно посещение на кулата Бурж Кхалифа с изкачване до 124-ти етаж, където се намира обсерваторията „На върха” /At the top/. Нощувка.
4 ДЕН
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Следобед: Допълнителна екскурзия: Джип сафари в пустинята. Цена – 60 EUR
Тази екскурзия е перлата в короната на вълнуващите приключения в Дубай. Неописуемо удоволствие ще ви достави това офф роуд преживяване, тази дива езда по червените пясъчни дюни. Срамежливо заникващото слънце ще добави мека светлина и романтика, а пустинния пейзаж ще ви приканва да навлезете все по-дълбоко и по-дълбоко в сърцето на пустинята. Ще спрете сред червените дюни, за да опитате вкуса на арабското кафе и гостоприемството към странника. След залеза на слънцето ще пристигнете в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята под открито небе. Тук ще може да нарисуват ръцете ви с къна, да пушите шиша /наргиле/, да яздите или просто да се снимате с камила, всичко това на фона на арабска музика и бели денс.
Полезна информация за екскурзията: Начало на екскурзията 15:00 часа. Продължителност около 5 часа. Сафари джиповете ще ви вземат от вашия хотел. Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. За ваше удобство носете лека връхна дреха и шал.
5 ДЕН
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Сутринта:
Допълнителна екскурзия: Морска разходка в Арабския залив със специално наета ВИП яхта. Цена – 55 EUR
Добре дошли на борда на вашата мечтана яхта, тук боси, щастливи и свободни ще почувствате очарованието на лукса и холивудския блясък. Очаква ви приказен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра по вода. Слънчевите зайчета, солените пръски, магичните отражения на небостъргачите, изумителния изкуствения остров The Palm Jumeirah и издутото платно на луксозния хотел Burj al Arab са приказен мизансцен на това недълго, но запомнящо се плаване. Полезна информация за екскурзията: На борда на яхтата ще имате 2 часа престой. Необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Трансфер до летище Al Maktoum - Дубай за полет до София в 19:25ч. Пристигане на летището в София в 23:55 ч.
Ibis One Central 3*

- на човек в двойна стая - 790 лв

- единична стая - 980 лв



ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ:

Новооткрит хотел през януари 2016 г. Намира се до булевард Шейх Зайед. На 5 минути пешеходно разстояние до метроспирка World Trade Centre. Хотелът се намира в близост до Бурж Халифа, Dubai Mall и Джумейра Бийч. Безплатен Wi-Fi. Хотела предлага за гостите си ежедневно безплатен транспорт до плажа, Dubai Mall и Mall of the Emirates.
Анулация:

В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
от 59 дни до 31 дни-депозита
от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.
Забележки:

Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.80 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 20. Срок за уведомление за недостигнат брой: 14 дни преди датата на отпътуване
При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
Условия за записване:

- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
- Депозит в размер на 50% от сумата на човек.
- Доплащане до 30 дни преди заминаването.
Необходими документи:

Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването
0057-58-86

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Есен 2023 - Дубай (ОАЕ) |  Есен 2023 - Дубай

Избрани оферти