Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Потвърдена за 21.03.17! ДУБАЙ с 4 нощувки - бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

190314

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетен билет с директен полет София- Дубай- София на АК Wizz Air;
- Летищни такси;
- Трансфери: летище – хотел – летище;
- 4 нощувки със закуски в хотел Orchid Vue Hotel 4 * или подобен;
- Панорамна обиколка на Дубай ;
- Екскурзовод на български език;
- Медицинска застраховка за периода на пътуването;
- Малък салонен багаж с размери 42/32/25 см.

Цената не включва

Цената не включва:

Такса „Туристически дирхам“-заплаща се на място на рецепция в хотела и стойността му зависи от категорията :
- Хотел 5 * AED 20 = USD 5.5/ ден,за стая
- Хотел 4 * AED 15 = USD 4.1/ ден,за стая
- допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

Екскурзии
ДУБАЙ с 4 нощувки - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


5 дни / 4 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 21.03.2017
Цена: 1098 BGN

- Най-добрата цена на пазара;
- Комбинация от почивка и екскурзия с включени 4, или 7 нощувки със закуски в най- бързо развиващият се град;
- Възможност за изготвяне на индивидуална програма според вашите желания;
- Гъвкавост във всяко едно отношение;
- Компетентно и професионално индивидуално отношение;
- Подробни препоръки за всички специфичности при посещението ви в Дубай;
- Препоръки за ТОП атракции, ресторанти, барове, допълнителни екскурзии;
ПРОГРАМА:

1-ви Ден:
Излитане от летище София, Терминал 1, в 13:05 ч. с Авиокомпания WizzAir. Кацане в Дубай в 19:00 същия ден. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избраният от Вас хотел. Нощувка.
2-ри Ден:
Закуска в хотела. Около 09:00ч. обзорна екскурзия на Дубай с професионален екскурзовод на български език.
Дубай е един от основните туристически и търговски центрове в Близкия изток. Екскурзията започва от региона Дейра (Deira), най – старият квартал в Дубай. След това нашата обиколка продължава с новата част на Дубай, заради, която той е толкова популярен. Ще имаме фото паузи пред едни от най – внушителните хотели “Джумейра Бийч” и “Бурж Ал Араб” и разходка из бизнес центъра на Дубай. Следва разходка из улицата на небостъргачите – Шейх Зайед. После се отправяме към Мадинат Джумейра -„Малката Венеция“, където ще имаме кратка фото пауза, след което продължаваме към хотел Атлантис, пътувайки по стъблото на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Връщане в хотела около 13:30ч. Вечерта възможност за посещение на 124-тия етаж на Бурж Кхалифа, Дубай Мол и една от най – големите атракции на емирството – пеещите фонтани. Нощувка.
3-ти Ден:
Закуска. Предлагаме ви да оползотворите деня си с екскурзия до Абу Даби – столицата на всички емирства.
Абу Даби е ултрамодерен, изключително красив, привлекателен град, където националните традиции на ориента се съхраняват грижливо. Това е град на паркове, фонтани и небостъргачи, и ако културата е огледало на минали цивилизации, то новите модерни сгради и конструкции на Абу Даби, са ярък пример за напредъка на страната.
Екскурзията започва с посещение на най – голямата и красива джамия „ Шейх Зайед”. Продължаваме към центъра на града и „Площада на независимостта”, където ще се запознаете с националните символи на страната. Следва фото пауза пред един от дворците на Шейха. Ще се разходите по кея и ще видите останки от старо арабско село, къде може да се запознаете по – отблизо със старите арабски занаяти и бит по тези земи. Следва свободното време за обяд и посещение на Ferrari World. Връщане в Дубай привечер.
Нощувка.
4-ти Ден:
Закуска. През днешният ден може да се отдадете на уникално, романтично и приключенско изживяване – Сафари в пустинята! По време на тази вълнуваща обиколка ще се возите на джипове сред златните пясъци на пустинните дюни. Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта … Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни, ще се отправите към бедуинския лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле с различни аромати .
5-ти Ден:
Закуска. Освобождаване на хотела до 12:00 ч. Свободно време за последна обиколка на града, шопинг или фото паузи. В 16:30 ч следва трансфер до летището за полет до София в 1925 ч. и кацане на Терминал 1, Летище София в 23:55 ч. местно време (часовете на полета се препотвърждават).
Цени:

- на човек в двойна стая - 1098 лв
- на човек в двойна стая де лукс - 1232 лв
- на човек в двойна стая де лукс икономи - 1232 лв
Забележка:

Двойна стая - настаняване до двама възрастни
Двойна стая делукс - настаняване на двама възрастни + бебе/дете/възрастен
Двойна стая икономи - настаняване на двама възрастни + дете 5-11.99г без допълнително легло
За бебета от 0 до 1.99г - се заплащат единствено летищни такси, които се потвърждават в момента на заявка за резервация

Допълнителни екскурзии:

Целодневна екскурзия до Абу Даби

Цена за възрастен: 65.00 USD Цена за дете: 65.00 USD
Абу Даби е ултрамодерен, изключително красив, привлекателен град, където националните традиции на ориента се съхраняват грижливо. Това е град на паркове, фонтани и небостъргачи, и ако културата е огледало на минали цивилизации, то новите модерни сгради и конструкции на Абу Даби, са ярък пример за напредъка на страната.
Екскурзията започва с посещение на най – голямата и красива джамия „ Шейх Зайед”. Продължаваме към центъра на града и „Площада на независимостта”, където ще се запознаете с националните символи на страната. Следва фото пауза пред един от дворците на Шейха. Ще се разходите по кея и ще видите останки от старо арабско село, къде може да се запознаете по – отблизо със старите арабски занаяти и бит по тези земи. Следва свободното време за обяд и посещение на Ferrari World.
Цената включва: Двупосочни трансфери, Лицензиран екскурзовод
Цената не включва: Изхранване
Чудните градини

Цена за възрастен: 65.00 USD Цена за дете: 65.00 USD
Miracle Gardens – eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя.
Цената включва: Двупосочни трансфери, Входна такса за градините
Цената не включва: Изхранване
Сафари с джипове в пустинята

Цена за възрастен: 70.00 USD Цена за дете: 50.00 USD
По време на тази вълнуваща обиколка ще се возите на джипове сред златните пясъци на пустинните дюни. Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта … Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни, ще се отправите към бедуинския лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле с различни аромати .
Цената включва: Двупосочни трансфери, Екскурзоводско обслужване / в зависимост от броя на участниците /, Вечеря, Безалкохолни напитки
Цената не включва: Алкохолни напитки
Билет за наблюдателницата на 124-ти етаж на Бурж Кхалифа

Цена за възрастен: 60.00 USD Цена за дете: 60.00 USD
Цената включва: Еднопосочен трансфер / в зависимост от броя на участниците цената може да варира /, Входна такса за наблюдателницата на 124-ти етаж
Цената не включва: Обратен трансфер, Екскурзоводско обслужване по време на престоя на 124-ти етаж
Вечеря на арабска галера по Дубай Марина

Цена за възрастен: 65.00 USD Цена за дете: 65.00 USD
За вечеря Ви предлагаме разходка на традиционна арабска галера с шоу програма по Дубай Марина. Това е прекрасен начин да видите Дубай през ноща и то по вода. Ще сте на борда на арабски традиционен дървен кораб.На корабчето ще се насладите на вкусна вечеря с арабски деликатеси. Това е едно наистина релаксиращо и романтично вечерно забавление. Какъв по-добър начин да прекарате няколко часа някъде по света.
Цената включва: Двупосочни трансфери, Вечеря, Безалкохолни напитки
Цената не включва: Екскурзовод по време на програмата / в зависимост от броя на участниците/, Алкохолни напитки
0060

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти