Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лисабон

Потвърдена за 23.10.17! ЛИСАБОН и Порто - директен чартър от Варна

Номер на оферта

/

202441

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:

- Самолетен билет Варна - Порто - Варна (чартърен полет);
- Пътнически и летищни такси;
- Кетеринг по време на полетите;
- 1 нощувка със закуска в Порто;
- 4 нощувки със закуски в Лисабон;
- Трансфери летище - хотел - летище;
- Трансфер хотел Порто - хотел Лисабон;
- Придружаване и обслужване от представител на ТО;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 Евро /десет хиляди/;

Цената не включва

Цената не включва:

- Екскурзии (по желание)
- Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Екскурзии
ЛИСАБОН и Порто - самолетна екскурзия с директен чартър от Варна - ПОТВЪРДЕНА!


6 дни / 5 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 23.10.2017
Цена: 1367 BGN

Защо да изберем екскурзия до Португалия?

- Лесно достъпна с директен чартърен полет от Варна
- Разнообразни забележителности: историческият център на Порто с неизменното „ажулежуш“ , характено за цяла Португалия (фасада покритита с пъстри керамични плочки - истинско произведение на изкуството); красивият „дворец за книги“ в лицето на книжарница Lello –един от най-старите и величествени магазини за книги в света; многобройните винарски изби пълни с Портвайн покрай река Дору; романтичният квартал Алфама в Лисабон с тесни лакътушещи улички и фадо ресторантчета на всеки ъгъл; манастирът Свети Жером, построен в началото на 16-ти век със средства натрупани от Васко Да Гама по време на пътешествията му в Индия; кулата Белем; средновековният град-музей Обидош; симпатичното рибарско градче Назаре; уникалните дворци в Синтра; тузарското крайбрежие на Какшкайш и Ещорил; третият по значимост център в католическият свят Фатима, чийто тайнства още не са разкрити и много още....
- Неповторима кухня, комбинация между европейска и арабска, хубави вина...
- Много възможности за пазаруване.
- Нощният живот в Лисабон е един нестихващ празник! Каварталът Байро Алто със своите заведения и клубове е добро начало на вечерта. След което можете да продължите в някоя от дискотеките на рибарските докове.
Програма:

Ден: 1 (23.10.2017)
Отпътуване за Португалия с директен полет Варна - Порто в 09:00 ч. Пристигане и трансфер до хотела, настаняване. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии; нощувка.
Ден: 2 (24.10.2017)
Закуска. Трансфер до избраният от Вас хотел в Лисабон. Настаняване и свободно време за почивка или допълнителна екскурзия. Нощувка в хотела.
Ден: 3 (25.10.2017)
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии в Португалия. Нощувка.
Ден: 4 (26.10.2017)
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка в хотела
Ден: 5 (27.10.2017)
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка
Ден: 6 (28.10.2017)
Закуска. Трансфер до летище Francisco Sa Carneiro Airport в Порто. Директен полет за Варна в 13:45 ч. местно време. Пристигане на летище Варна в 19:45ч.
ЦЕНА:

хотели 3* - Tryp Porto Centro 3* в Порто / Miraparque 3* в Лисабон

- на човек в двойна стая - 699 евро / 1367 лв
- единична стая - 879 евро / 1719 лв
хотели 4* - Vila Gal? Porto 4* в Порто / HF Fenix Urban Hotel 4*

- на човек в двойна стая - 799 евро / 1563 лв
хотели 5* - Vila Gal? Porto 4* / Real Palacio 5* в Лисабон

- на човек в двойна стая - 889 евро / 1739 лв
- единична стая - 1179 евро / 2306 лв


Хотел Miraparque 3*

Тризвездният хотел Miraparque е разположен в историческа сграда с изглед към парк Едуердо VII, на пешеходно разстояние от площад Marqu?s de Pombal, булевард Liberdade и на 200 метра от един от най-големите молове в Лисабон ("El Corte Ingl?s")
Във всяка стая има самостоятелен санитарен възел, сешоар, климатик, минибар, сейф, сателитна телевизия.
Ресторантът сервира закуска на шведска маса, както и ястия от португалската и европейска кухня, а вечерта можете да се насладите на разнообразие от коктейли, традиционни вина и бира в бара.
HF Fenix Urban 4*

Модерният 4-звезден хотел е разположен в центъра на Лисабон, в близост до някои от най-известните забележителности на града: Парк Едуардо VII, Avenida de Liberdade и др.
Стаите са просторни и модерно обзаведени в топли тонове. На разположение на гостите са климатик, минибар, кабелна телевизия. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi в стаите и общите части.
Ресторант Parque сервира разнообразни интернационални ястия и традиционна кухня. Хотелът разполага още с бар и фитнес зала.
Real Palacio 5*

Луксозният петзвезден хотел Real Palacio е разположен в близост до парка Едуард VII, в тих квартал, в самото сърце на Лисабон и е на пешеходно разстояние от забележителностите на града.
Всички стаи разполагат с: климатик, телефон, Internet връзка, сешоар, кабелна телевизия, минибар, сейф и балкон. Хотелът предлага на своите гости: климатизиран ? la carte ресторант със зона за непушачи, 3 асансьора, бар, Wireless връзка в общите части и релакс център с фитнес, сауна, турска баня и масажна зала.
0066

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Екскурзии - Португалия |  Екскурзии - Лисабон |  Есен 2023 - Португалия |  Есен 2023 - Лисабон

Избрани оферти