Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Потвърдена за 24.05.18! АМСТЕРДАМ, Харлем, Волендам - бг група, самолет

Номер на оферта

/

215050

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетни билети Варна /София – Амстердам – София / Варна с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
- 3 нощувки със закуски в хотел Hotel Tulip Inn Amsterdam Riverside кат.3*
- Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
- Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
- Туристическа програма в Амстердам
- Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

Цената не включва:

- Входните такси за посещаваните обекти
- Екскурзия до Волендам и остров Маркен – 28 евро/55 лв (с градски транспорт и корабче посещение на етнографския музей във Волендам)
- Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Екскурзии
Уикенд в АМСТЕРДАМ, Харлем, Волендам и остров Маркен - 3 нощувки - българска група - самолетна екскурзия от София и Варна - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 24.05.2018
Цена: от 928 BGN

В туристическите справочници често назовават Амстердам „Северната Венеция”. И логично, след като градът е събрал на своята територия над 50 канала, 500 моста и над 2000 „плаващи” жилища. Амстердам възниква като рибарско селище през XIII век и носи името на река Амстел, добре позната днес марка бира. Три столетия по-късно, по времето на т.нар. холандски Златен век, градът се обособява като важен търговски и културен център. При Наполеон Бонапарт дори става столица на Холандия. Днес този многолик и пъстър космополит, издигнал в символ-верую свободата и толерантността, привлича като магнит гости от цял свят. Целогодишно!
Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ: 474 евро / 928 лв.

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от ВАРНА: 561 евро / 1098 лв.

Стандартна цена за отпътуване от София: 526 евро / 1028 лв. с включени летищни такси

Стандартна цена за отпътуване от Варна: 613 евро / 1198 лв. с включени летищни такси

ПРОГРАМА:

1-ви ден
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 05:10ч. и полет за Амстердам в 07:10ч. с авиокомпания Bulgaria Air. (За туристите от Варна полет за София в 05:00-05:55 ч.) Пристигане на летището в Амстердам в 09:00ч. и отпътуване за Хаарлем - готически град от късното средновековие, съчетал в себе си удобството на големия град с красотата на живописното селце, което се намира близо до национални паркове и крайбрежието на Северно море. Настаняване в Хотел Tulip INN Riverside 3* Следобяд разходка в старата част на града: ще започнем с най-старата част на Амстердам, където се намира Катедралата от 1302 г разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat). Районът „Де Вален“ (de Wallen) е т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и е основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г., Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. Нощувка.
2-ри ден
Зауска. Свободно време или по желание посещение на два от най известните музеи: Музеят на Ван Гог - най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог. В музея има и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген. Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби, безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите ще разгледаме един от най–големите цветни пазари, а след обяд по желание: разходка ще се разходим по каналите на Амстердам. Нощувка.
3-ти ден
Закуска. Свободен ден в града или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Волендам и остров Маркен (срещу допълнително заплащане) Посещение на рибарското селце Волендам което се намира само на 20 км от Амстердам на брега на езерото Маркермер (до там се пътува с градски транспорт), разходка в старата част и в района около пристанището. От там с корабче се отпътува до остров Маркен – мястото където ще се почувствате като „Алиса в страната на чудесата“. Миниатюрни, сякаш току-що боядисани, еднофамилни къщички, зеленина и цветя, цветя, цветя… Връщане в Амстердам. Свободно време. Нощувка.
4-ти ден
Закуска. Трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:35 ч. За туристите от Варна полет за Варна 20:20. Пристигане във Варна 21:10ч.
Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ: 474 евро / 928 лв.

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от ВАРНА: 561 евро / 1098 лв.

Стандартна цена за отпътуване от София: 526 евро / 1028 лв. с включени летищни такси

Стандартна цена за отпътуване от Варна: 613 евро / 1198 лв. с включени летищни такси



Цени за посещаваните обекти:

- Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро
- Музея на Ван Гог - 17.50 евро
- Национален музей (Rijksmuseum) – 17.50 еврo
- Музея на бирата Хайникен – 18 евро
Забележки:

- Цената е валидна за група от минимум 20 туристи.
- Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 14 дни преди датата на отпътуване
- Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
- Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
Условия за записване и начин на плащане:

- Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
- Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
Необходими документи:

- Лична карта
- За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
0004-48

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Майски празници - Холандия |  Майски празници - Амстердам

Избрани оферти