Начало / Екскурзии / Екскурзии - Марсилия

Потвърдена за 25.05.18! Круиз Европейски пристанища - бг група

Номер на оферта

/

216775

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Настаняване в избрания от вас кабина за периода на целия круиз 12 нощувки
- Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион” т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни бюфети, като за вечерята всяка кабина има резервирана маса в основния ресторант.
- Напитки по време на хранене на бюфет /вода, сокове, кафе, чай и мляко/
- Пристанищни такси
- Развлекателни програми на борда на кораба
- Ползването на басейни, шезлонги и плажни хавлии
- Трансфери по програмата
- Самолетни билети с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж до 20кг
- Медицинска застраховка Помощ при пътуване с включена опция "Загуба на багаж"
- 1 нощувка в Хамбург със закуска в хотел *** в центъра

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Европейски пристанища - Савона, Марсилия, Барселона, Кадис, Лисабон, Виго, Хавър, Дувър, Амстердам, Хамбург - българска група - екскурзия с кораб и самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!


14 дни / 12 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 25.05.2018
Цена: 2390 BGN

Организирано пътуване с потвърден водач!

По маршрут: Савона, Марсилия, Барселона, Кадис, Лисабон, Виго, Хавър, Дувър, Амстердам, Хамбург

С включени: полети, трансфери, застраховка, 12 дни на борда на 5* кораб Costa Pacifica, 1 нощувка в Хамбург
ПРОГРАМА:

1 ден - 25.05.2018
София-Милано
Отпътуване от София за Милано в 07:35-08:45 с RyanAir. Трансфер от летище Малпенса до пристанище Савона. Настаняване на борда на кораба. Отплаване в посока Марсилия в 17:00.
2 ден - 26.05.2018
Марсилия, Франция 08:00-13:00
Добре дошли на Лазурния бряг. Марсилия е най-голямото пристанище във Франция и на Средиземно море. Тук може да разгледате стария град, с очарователния бряг със стотици яхти и многобройните кафенета и рибни ресторанти около тях. Не пропускайте да посетите Катедралата Нотр Дам дъо ла Гард и абатството Св. Виктор. Преминавайки ще видите и замъкът Иф, описан в „Граф Монте Кристо“. От магазинчетата в центъра, може да си купите сувенири и Марсилски сапун.
Възможност за организирана екскурзия на руски език (срещу доплащане).
3 ден - 27.05.2018
Барселона, Испания 08:00-13:00
Прекрасната Барселона ви очаква, за да разкрие красотата си в Готическия квартал (Бари готик) и църквата Санта Мария дел Мар. Тук любителите на архитектурата могат да видят модернистичния стил „арт нуво“, сградите на Гауди- незавършената църква Саграда фамилия, Ла Педрера, където се намира и музея на Гауди.
Възможност за организирана екскурзия на български език (срещу доплащане).
4 ден - 28.05.2018
Плаване
Плаване. Свободно време за забавления и почивка на борда на кораба. Можете да се възползвате от топлите закрити басейни, фитнес с гледка към океана, курсове по готварство и много други забавления, организирани за гостите на кораба.
5 ден - 29.05.2018
Кадис, Испания 09:00-18:00
В този ден ви предлагаме организирана екскурзия на български език до Гибралтар (срещу доплащане), или също известен като Скалата. Тези от вас, които желаят да посетят най-високата й точка (426 метра над морското равнище), могат да се изкачат с лифт. Гледката от тук е невероятна: това е мястото, където Средиземно море среща Атлантическия океан. Тук се намират и маймуните, с които можете да си направите снимки. Любопитно е също, че в града има летище и самолетите кацат пред очите ви. По време на нашето посещение, ще разгледаме главната улица (Main Street), където се намират магазините и от където може да се напазаруват на duty free цени.
6 ден - 30.05.2018
Лисабон, Португалия 08:00-17:00
Предлагаме полудневна екскурзия на български език (срещу доплащане), в която ще ви покажем столицата на Португалия и нейните най-известни забележителности: символът на Лисабон –кулата Белем, кварталът Алфама, прочутият Манастир на Йеронимите – най-важният паметник на града и архитектурен шедьовър, където се намира гроба на един от най-великите мореплаватели- Вашку Да Гама. При отплаване, бъдете на откритата палуба, за да видите как корабът преминава под моста на река Тежу, точно под автомобилите, само на няколко метра под тях.
7 ден - 31.05.2018
Виго, Испания 09:00-19:00
Градът е най-голямото риболовно пристанище в Европа. Виго е известен и с футболния си отбор Селта Виго, чийто треньор беше и Христо Стоичков. Най-големият промишлен град в област Галисия привлича погледите на туристите и с наблюдателните кули, кристално чистата вода и белия пясък. Може да направите самостоятелна разходка до Сантяго де Компостела. Това е мястото където завършва Ел Камино и където ще видите многобройните прииждащи хора, дощли да се поклонят пред мощите на Свети Яков.
8 ден - 01.06.2018
Плаване. Свободно време за почивка и развлечения на борда на кораба.
9 ден - 02.06.2018
Хавър, Франция 09:00-20:00
В този ден предлагаме екскурзия до Онфлер. В това очарователно нормандско градче сякаш времето е спряло. То ще ви изненада с приятна градска част, старото си пристанище и църквата Св. Катерина. Ще имате свободно време за покупки - наоколо има симпатични магазинчета и картинни галерии, а по време на обяд може да дегустирате местни сирена и френско вино.
10 ден - 03.06.2018
Дувър, Великобритания 08:00-20:00
За първи път ще посещавате Лондон и не знаете какво да изберете да видите? Елате с нас, за да Ви покажем кралската резиденция – Бъкингамския дворец, майката на парламентите, известната кула Биг Бен и Уестминстърското абатство. Ще откриете, къде са министерствата и известната Даунинг стрийт. Пред Вас ще се разкрият и Величественият Трафалгар, Художествената Галерия, колоната на адмирал Нелсън, най-високото виенско колело в Европа-Окото на Лондон, наи-високият ‘Вертикален град’ в западна Европа – Шард, Темза и нейните мостове, кралските паркове - Хайд парк, Зеленият Парк, Парк Ст Джеймс.
11 ден - 04.06.2018
Амстердам, Холандия 10:00-19:00
Предлагаме ви обзорна екскурзия на Амстердам по време на която ще посетите Старата църква, разположена в квартала на червените фенери, Новия пазар, синият мост над река Амстел и площад Рембранд. Ще посетите също плаващия пазар за цветя - единственият по рода си в света.
12 ден - 05.06.2018
Плаване. Свободно време за почивка и забавления на борда на кораба.
13 ден - 06.06.2018
Хамбург, Германия 09:00
Хамбург. Освобождаване на кораба и трансфер до хотел 3*** в центъра на града. За един страхотен завършек на круизното пътуване Ви каним да се впуснете във вълнуваща обиколка на Хамбург.
Ландунгсбрюкен, уникалната атракция Църквата Св.Михаил, Св.Петър и Св. Якоб, в която се намира най-старият бароков орган в Северна Европа. Любопитен факт е, че в Хамбург мостовете са повече на брой от Венеция и Амстердам, взети заедно. Или с други думи, на континента няма друг град с толкова мостове – около 2500. Нощувка.
14 ден - 07.06.2017
Закуска. Свободно време до обяд. Освобождаване на хотела и трансфер до летище Шонефелд в Берлин за полет с АК RyanAir със следното разписание 18:05-21:20.
ЦЕНА за ранни записвания до 15.02.2018:

Цените са за целия круизен пакет на човек, при съответното настаняване и са валидни до изчерпаване на контингентите по полетите и круиза.
- на човек във вътрешна каюта без прозорец Класик - 2390 лв
- на човек във външна каюта с прозорец Класик - 2895 лв

Допълнително се заплащат по желание:

- SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; рум сървиз
- Храната в специализираните ресторанти
- Ползването на сателитен телефон и интернет
- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро на ден на човек
- Застраховка „Отмяна на пътуване“
ЗАБЕЛЕЖКА:

- Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 15 човека
- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
- Предложените екскурзии са само примерни и могат да претърпят промени в съдържанието цената
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
Допълнителни екскурзии:

Заявяват се и се заплащат предварително.
Марсилия

Обзорна екскурзия в Марсилия – продължителност 3 ч.
Натоварване – леко
Език на екскурзията: руски
Цена: 53 евро
Минимален брой туристи: 6
Екскурзията започва с трансфер от пристанището до центъра на Марсилия. Следва пешеходна разходка. Ще преминете през Рибния пазар, Старото пристанище, улица Ля Канабер, улица Република, линията на ферибота, диамантената къща, бившата болница, бившия дворец на правосъдието. Ще продължите през стария квартал Ле Пане, мелничния площад, епископството, катедралата, фортовете Св.Йоан и Св.Николай (влизане в един от тях), двореца Фаро. По пътя ще имате възможност да се насладите на панорамната гледка към базиликата Нотр-дам-де-ла-Гард и абатството Св.Виктор. Екскурзията ще завърши с обратен трансфер до кораба.
За желаещите- възможност за самостоятелна разходка след екскурзията.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на руски език
Барселона

Полудневна екскурзия в Барселона - продължителност 4 ч
Език на екскурзията: български
Натоварване: умерено
Цена: 42 евро
Минимален брой записани: 15
В последния ден от круизното пътуване Ви предлагаме да опознаете един великолепен град, а именно Барселона. Вашият екскурзовод ще ви посрещне на пристанището, след което ще започне панорамната обиколка на Барселона с автобус.
По време на нея ще видите:
- Старото пристанище на Барселона „Порт Вел“
- Статуята на Колумб, Парка на Цитаделата с Триумфалната Арка
- Саграда Фамилия (разглеждане на фасадите отвън) . Който желае може да влезе и вътре, входът струва 15 EUR.
- Кварталът на модернизма „Ешампле“ с известните къщи на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, също така Каса Аматлер и Каса Лео-Морера
- Площад Каталуня, сърцето на Барселона
- Площад Испания с бившата арена за корида, Дворецът-музей на изкуството на Каталуня
- Хълма Монжуик с Испанското село и Олимпийския пръстен
- Спирка за панорамни снимки на хълма Монтжуик
Следва Пешеходна разходка из Готическия квартал на Барселона. Тук ще минете по най-известната и туристическа улица Ла Рамбла, и ще видите:
- Чешмата „Каналетас“ (символ на футболния отбор на Барселона)
- Пазара „Ла Бокерия“, Операта Лисео
- Площад Рейал
- Площад Сант Жауме (Кметството на Барселона и Министерския съвет на Каталуня)
- Готическата Катедрала „Санта Еулалия“
Екскурзията ще завърши с трансфер на групата до хотела.
Цената включва: транспорт, лицензирано екскурзоводско обслужване на български език.
Кадис

Целодневна екскурзия до Гибралтар
Натоварване: умерено
Език на екскурзията: български
Цена: 65 евро
Минимален брой записани: 10
Гибралтар е конституционна монархия спадаща към територията на Великобритания. Единственото селище е град Гибралтар, разделен на 7 големи жилищни зони. Въпреки малката си площ все пак успява да приюти животински и растителни видове, които са характерни само за тази част от планетата. Дори има суеверие, което гласи, че в момента в който маймуните вид Макак напуснат полуострова, с тях ще си тръгнат и британците. По време на нашето посещение, ще разгледаме главната улица (Main Street), където се намират всички магазини и от където може да се напазаруват на доста изгодни цени алкохол и цигари. Трябва да се има в предвид, че Гибралтар е безмитна зона. За тези от вас, който желаят да посетят най-високата точка на Скалата (426 метра над морското равнище), има лифт. Цената за отиване и връщане е около 14 британски лири. Гледката от тук е невероятна. От едната страна – Средиземно море, от другата – Гибралтарския залив, а долу – целият Гибралтар се вижда като на длан. Тук се намират и маймуните, с който можете да си направите снимки, но внимавайте защото те са изкусни джебчии. При възможност и добро време може да се посети и Фара Европа. Най-южната част на Великобритания.
Ще имате на разположение около 3 ч в Гибралтар. След това, заедно с водача ще се отправите към пристанището в Кадис.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език.
Лисабон

Полудневна екскурзия в Лисабон - продължителност 3.5 ч
Език на екскурзията: български
Натоварване: умерено
Минимален брой записани: 15
Цена: 45 евро
Екскурзията започва с посещение на района Алфама – един от най-старите квартали на Лисабон. От там се открива панорамна гледка към града и река Rio Tejo. Следва посещение на прочутият Манастир на Йеронимите – най-важният паметник на града и архитектурен шедьовър, построен през 16 век в стил мануелино. Той впечатлява не само със своята грандиозност и изискана пищност, но и с това, че в него са погребани изключителни представители на португалската история и култура – Вашку да Гама и поетът Камоеш. Безспорен символ на Лисабон е кулата Белем, построена през 16 век и съчетала в себе си романско-готически и арабски художествени елементи. Няма как да пропуснем и изключителния Монумент Душ Дешкобриментуш, посветен на морските открития и експедиции, донесли на Португалия славата на велика морска държава.
Екскурзията ще продължи с посещение на сърцето на Лисабон – Авенида Либердаде и Байша. Ще се преминете покрай много сгради от 19 век, търговски офиси, кинотеатри, театри и хотели. Улиците са украсени от множество паметници и скулптури. В северната част на площада се намира Парк Едуард VII, от който се открива впечатляваща гледка към живописните хълмове на Стария Лисабон.
Цената включва: транспорт, лицензирано екскурзоводско обслужване на български език, слушалки
Хамбург

Пешеходна екскурзия в Хамбург - продължителност 2.5 ч
Език на екскурзията: руски
Натоварване: умерено
Цена: 39 евро
Минимален брой записани: 8
За един страхотен завършек на круизното пътуване Ви каним да се впуснете във вълнуваща обиколка на Хамбург. Ще се срещнете с Вашата екскурзоводка в хотела. По време на тура ще видите: Ландунгсбрюкен и пристанището – кеят за пътници /St.Pauli Landungsbr?cken/. От там постоянно тръгват круизни корабчета, развеждащи из Хамбургското пристанище. Шпайхерщат /Speicherstadt/ – Най-големият комплекс от складове в света. Построени върху дъбови греди през 19-ти век, сградите са в типичния стил Brick Gothic и заобиколени от канали и мостове, представляват забележителна и уникална атракция Църквата Св.Михаил или Михел /Hauptkirche Sankt Michaelis/- в стил барок, най- известната от всички. Часовниковата й кула се вижда почти отвсякъде. Св.Петър /Hauptkirche Sankt Petri/ е в готически стил и изниква наистина отвсякъде, ако се движите из търговските улици около Кметството Св. Якоб /Hauptkirche Sankt Jacobi/– също с готическа архитектура. В нея се намира най-старият бароков орган в Северна Европа. Кметството /Rathaus/ – най-важната за всеки град в Германия сграда в познатия ни неоренесансов стил, която е отправна точка в централната част на Хамбург. Мостовете на Хамбург. Любопитен факт е, че в Хамбург мостовете са повече на брой от Венеция и Амстердам, взети заедно. Или с други думи, на континента няма друг град с толкова мостове – около 2500.
След тура ще разполагате със свободно време и ако желаете бихте могли да посетите самостоятелно някои от музеите: Музеят на изкуствата и занаятите /Museum f?r Kunst und Gewerbe/, Телевизионната кула, Риипербан с красноречивото прозвище „улицата на грехопадението”, Музеят на Брамс, конгресният център /Hamburg Messe/, който е наистина с небивали размери, Дайхторхален /Deichtorhallen/ – музей на фотографията, Паноптикумът /Panoptikum/- музей на восъчните фигури или ботаническата градина.
Цената включва: транспорт, лицензирано екскурзоводско обслужване на руски език
0079

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Марсилия |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Марсилия |  Круизи 2024 - Франция |  Круизи 2024 - Марсилия

Избрани оферти