Начало / Екскурзии / Екскурзии - Осака

Потвърдена за 28.03.18! ЯПОНИЯ и КИТАЙ - бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

213177

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

- Самолетни билети София – Доха ? Пекин / Токио ? Доха ? София с включени летищни такси, чекиран багаж 30 кг (300 см) и ръчен багаж 7 кг;
- Самолетен билет Шанхай – Токио с включени летищни такси, чекиран багаж 23 кг (157 см) и ръчен багаж 10 кг (114 см);
- Самолетен билет Осака – Токио с включени летищни такси, чекиран багаж 23 кг (203 см) и ръчен багаж 10 кг (115 см);
- Билет за влака стрела Пекин – Шанхай;
- Билет за влака стрела Токио ? Киото;
- 10 нощувки в хотели: 3 в Пекин, 3 в Шанхай, 2 в Токио, 1 в Киото и 1 в Осака;
- 10 закуски, 5 обяда, 3 вечери;
- Всички трансфери и транспорт с туристически автобус;
- Всички екскурзии с включени входни такси за обектите по програмата;
- целодневна екскурзия до Великата китайска стена и Летния дворец;
- целодневна екскурзия в Пекин – площад Тянанмън, Забранения град и Храма на Небето;
- спектакъл Конгфу шоу;
- целодневна екскурзия в Шанхай – модерния град, старият град; Чайнатаун и улица Нандзин; целодневна екскурзия с автобус до Джуджаджао и Шанхай – френския квартал и Син Тианди;
- разходка с корабче по река Хуан Пу;
- целодневна панорамна обиколка на Токио, посещение на панорамната площадка на Кметството, Източната градина на императорския дворец, храма Сенсоджи и ул. Накамисе;
- посещение на замъка Ниджо, светилището Фушими Инари Тайша и Императорския дворец в Киото;
- посещение на храма Кинаку-джи (Златния павилион) и храма Рюан-джи в Киото;
- посещение на парка на сърните, храма Тодайджи и светилището Касуга Тайша;
- обиколка с автобус на Осака и посещение на храма Шитеноджи, замъка на Осака, панорамната
- площадка на сградата Умеда и разходка по ул. Дотомбори;
- Местни екскурзоводи на английски език;
- Водач-преводач от фирмата;
- Медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д.

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Виза за Китай: 140 лв;
- Посещения по желание, които се заплащат с доплащането:
- Шанхайското акробатично шоу ? 76 лв.;
- Билет за спектакъл в Гион – 66 лв. Резервацията подлежи на потвърждение.
- Отиването и връщането до Гион е с такси , струва около 15 - 20 лв. и се заплаща на място.
- Билети за посещения по желание, които се заплащат на място:
- Океанариума ? 160 юана, ТВ кула ? 160 юана, Шанхайския Световен Финансов Център ? 170 юана;
- Токийската кула: I-во ниво ? 900 йени; комбиниран билет за I-во и II-ро ниво ? 1,600 йени;
- Бакшиши за шофьорите и екскурзоводите в Китай ? 35 щ.д.;
- Лица над 70 г. доплащат за медицинска застраховка ? 27 лв.;
- По желание застраховка отмяна или прекъсване на пътуване по независещи от клиента причини: от 2.5% до 1.5% от общата цена - сключва се при записване и авансовото плащане.

Програма на пътуването

Екскурзии
ЯПОНИЯ и КИТАЙ - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


13 дни / 10 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 28.03.2018
Цена: 6883 BGN

Това 13-дневно пътешествие ще Ви представи удивителния и самобитен свят на Китай и Япония – две близки и безкрайно далечни страни, където наследството и ценностите от древността са толкова много, преклонението пред красотата на природта е издигнато в култ, хората са пословични със своето трудолюбие, а съвременните постижения наистина шокират.
Поднебесната винаги е била сърцето на най-могъщата цивилизация и най-богатата култура. Ще посетите Храма на Небето, най-големия площад в света – Тянанмън, Забранения град – един от най-големите дворци в света, Великата китайска стена и деловата столица на КитайШанхай, дом на най-великата архитектура, най-оживената култура, най-изисканите ресторанти, най-добрите магазини и най-силния бизнес. Япония – страната на изгряващото слънце, е земя на чародейни планини, живописни езера и горещи гейзери. Тя е несравнима, защото прилича само на себе си. Тук поразяват толкова много неща – редът, чистотата, дисциплината, усмивките, поклоните, обичта към децата и почитта към възрастните. Ще разгледаме най-важните забележителности в Токио – съвременната столица на Япония, Киото – втората столица на страната и Нара – първата столица. Пътешествието ни завършва в Осака – деловата столица на Япония.
ПРОГРАМА:

28.03.18 - 1 ден
В 20:30 - полет QR 226 от София (4ч40м).
29.03.18 - 2 ден
В 01:10 ч. пристигане в Доха. В 02:10 ч. полет QR 892 от Доха (7ч45м). В 14:55 ч. пристигане в Пекин – столица на страната повече от 800 год., откакто монголците го избират за база на китайската част на тяхната империя. Посрещане, трансфер и настаняване в хотела. Разглеждане отвън на новия национален театър. Вечеря "Патица по пекински". Нощувка.
30.03.18 - 3 ден
Закуска. Екскурзия до Великата китайска стена (ЮНЕСКО) – най-известното и грандиозно съоръже-ние на древната цивилизация с дължина 6,500 км., което се простира от пустинята Гоби до Източно Китайско море. Строежът започнал по време на император Циншъхуан и завършил по време на динас-тията Мин. Спиране за снимки пред Олимпийския комплекс „Птичето гнездо“ и „Водният куб”, построени за Олимпийските игри 2008 г. Обяд. Посещение на летния императорски дворец Ихъюан (ЮНЕСКО) – бивша резиденция на императорското семейство и най-големият дворцово-парков ансамбъл в Китай. Разположен е около езерото Кунмин и е създаден през 1750 г., когато император Цянлун, връщайки се от Ханджоу заповядва да се направи езеро, напомнящо живописното езеро Сиху в Ханджоу, а по случай 60-годишнината на майка си издига Хълма на дълголетието (висок 60 м) и построява Чанлан – богато орнаментирана алея, покрита с покрив, известен като най-дългата покрита улица в света (728 м), влязла в книгата за рекордите на Гинес. Посещение на магазин за перли. Разходка по централната търговска улица Ванфудзин и нощния пазар, известен с екзотичните си храни. Нощувка.
31.03.18 - 4 ден
Закуска. Разходка по площад Тянанмън – най-големият в света (побира 1млн. души). Построен е през 1651 г. и е разширен през 1958 г. По време на династиите Мин и Цин той е бил затворен за обществено ползване и е принадлежал само на императора. Той става достъпен през 1911 г. Тук на 01.10.1949 г. е про-възгласено създаването на КНР. В центъра му се издигат паметникът на Народните герои и мавзолеят на Мао Дзедун. В северната му част се намира вратата Тиенанмън (Портата на небесното спокойствие), която е била главен вход към Императорския дворец. Посещение на Забранения град (ЮНЕСКО), известен като зимния императорски дворец Гугун – един от най-големите дворцови комплекси в света (9999 зали), перла в архитектурното изкуство на древен Китай. Построен е за 15 години (1406 – 1421 г.) и заема площ от 720,000 кв. м. Забраненият град е обграден от крепостни стени високи 7.9 м., дебели 8.62 м в основата, а в горната част 6.66 м. и се състои от външен и вътрешен двор. В течение на 500 год. той е бил резиденция на 24-ма императори от династиите Мин и Цин, като последният император Пуй живее тук до 1924 г. Обяд. Разглеждане Храма на небето Тиентан (ЮНЕСКО) – един от най-значимите исторически паметници и един от най-красивите храмове, сътворен от архитектурния гений на средновековен Китай (1420г.) за тържествени церемонии и молебени на императорите като върховни жреци. Храмът е ограден от стена, която на юг придобива квадратна форма, а на север – полукръгла. Това въплъщава древното китайско вярване, че небето е кръгло, а земята – квадратна. От тук минските и цинските императори отправяли молитви към небето за добра реколта. До 1916 г. територията на Небесния храм е забранена за достъп. В него имал право да влиза само императорът, тъй като само неговата особа се считала за свещена. Най-важната и впечатляваща сграда в комплекса – “Залата за молебен към Небето за добра реколта” е визитната картичка на Пекин. Уникална е стената на ехото. Вечерта ? спектакъл "Легендата Конгфу". Нощувка.
01.04.18 - 5 ден
Закуска. 09:00 отпътуване със скоростен влак (4ч48м), 13:49 пристигане в Шанхай. Наричат ШанхайПариж на Изтока” или “китайският Чикаго”, дом на най-великата архитектура, най-оживената култура, най-изисканите ресторанти, най-добрите магазини и най-силния бизнес, деловата столица на Китай. Посрещане, трансфер и настаняване в хотела. Вечеря. *По желание посещение на прочутото Шанхайско акробатично шоу. Нощувка.
02.04.18 - 6 ден
Закуска. Посещение храма на Нефритения Буда ? най-големият действащ будистки храм на града. Построен е през 1882 г. по време на династията Сонг от будистката секта Чан, за да бъде вечен дом на двете нефритени статуи на Сакиамуни Буда, донесени от Бирма. Разходка по крайбрежния булевард с историческите сгради от 19 и 20 век, където в миналото са били разположени английски, френски, немски, белгийски, руски и японски банки и търговски компании, както и консулствата на Русия и Великобритания, издателства на вeстници, Шанхайският и Масонският клуб. Обиколка на модерен Шанхай – свободната икономическа зона Пудун, известна като “главата на китайския дракон”; моста Нан Пу, тунела под река Хуан Пу. *Посещения по желание: телевизионната кула, наречена “Перлата на Изтока”, Океанариума, Шанхайският Световен Финансов Център (492 м.). Посещение на фабрика за коприна - традиция отпреди 5000 г. и монопол на китайците в древността, най-скъпо ценената стока, играла ролята и на парична единица. Разходка из старинния квартал Чайнатаун с 3-4 етажни къщички и най-големия пазар, където се продава всичко. Свободно време на улица Нандзин, наричана “Първата улица на Китай” ? пешеходна зона с много магазини, бутици и ресторанти. Вечеря. Разходка с корабче по река Хуанпу. Нощувка.
03.04.18 - 7 ден
Закуска. Разглеждане на древния воден град Джуджаджао, наричан „Шанхайска Венеция”. Градът се слави със своята 1700 г. история, добре съхранени архитектурни паметници и мостове. Разположен е на бреговете на езерото Дианшан, на юг от река Ян Дзъ, в западните покрайнини на Шанхай. Разглеждане на старинната „Северна уличка” с къщи и магазинчета от епохите на династиите Мин и Цин. Разходка с лодка по каналите. Обяд. Връщане в Шанхай. Разходка из френския квартал и Син Тианди — район с множество барове, ресторанти и бутици на известни световни фирми. Връщане в хотела. Нощувка.
04.04.18 - 8 ден
Закуска. Трансфер до летището. В 11:40 ч. полет DL 296 от Шанхай. В 15:55 ч. пристигане в Токио ? един от трите „командни центъра“ на световната икономика наред с Ню Йорк и Лондон. Посрещане, трансфер и настаняване в хотела, който се намира непосредствено до Токийската кула, която се издига на 333м. Красиво осветена през нощта, тя е един от символите на Токио. Построена е през 1958 г. и в нея има наблюдателна площадка, аквариум, увеселителни заведения, ресторанти, изнасят се концерти на живо. Оттук предават 5 радиостанции и 9 ТВ канала. Нощувка.
05.04.18 - 9 ден
Закуска. Днес ще разглеждаме Токио – икономически, културен и политически център на страната. Това 12-милионно сърце (с предградията 18 млн.) винаги бие в забързан ритъм. Ще минем през Ропонги Хилс – „Токийският Манхатън“ - най-модерната част на японската столица, построена в сърцето на града. Мега комплексът е проектиран като място с много офиси, апартаменти, магазини, над 200 ресторанта, кафенета, кинозали, музей, хотел, телевизионно студио, външен амфитеатър и няколко парка. След това ще преминем през една от най-живописните улици – „Омотесандо“, наричана Токийското „Шанз-е-Лизе“ със сградите – архитектурни шедьоври на Луи Вутон, Прада, Тодз, Диор, Зара и Омотесандо Хил. Продължаваме към Шибуя – младежкия център на Токио, район с много магазини, ресторанти и нощни клубове. Ще спрем за снимки около прочутото кръстовище “Шибуя скрамбъл“ и малката бронзова статуя на кучето Хачико – символът на Шибуя, увековечено заради своята преданост към стопанина си. Всеки ден, в течение на 9 години след смъртта на своя хазяин, то очаквало завръщането му на гарата. Отправяме се към района Шинджику, за да посетим панорамната площадка на внушителната сграда на Кметството на Токио с двете кули, където от 202 м. височина градът се вижда на длан, а при хубаво време – планината Фуджи и ТВ кула. Продължаваме към площада на Императорския дворец, където ще спрем за снимки пред руините на стария Едо замък, заобиколен отвсякъде с вода, в която спокойно плуват красиви лебеди. Той е бил резиденция на шогуната Токугава, управлявал Япония от 1603 до 1867 година. Император Мейджи също е живял в него между 1868 и 1888 г. преди да се премести в новопос-троения Императорски дворец. Ще посетим Източната му градина – тя е типично японска, създадена във втория кръг от укрепления, на мястото на стария замък. Отправяме се към квартал Асакуса с най-стария будистки храм в Токио Сен-соджи, известен още като Асакуса Канон Темпъл, посветен на богинята на милосърдието Канон. Портата Каминаримон (Портата на гърма) е символът на Асакуса и на цяло Токио. Входът му е типично японски с два огромни червени фенера, изписани с йероглифи и символизиращи изгряващото слънце. Всяка година на 31.12 тук се стичат милиони японци да хвърлят по една монета в телената каса, за да им върви през годината. Към храма води търговската уличка Накамисе с малки сувенирни магазинчета, сергии и ресторантчета. Това е най-старата търговска улица в Япония от 17 век, когато е било необходимо специално разрешение да отвориш магазин, водещ към централния храм. Ще имате свободно време да опитате някои традиционни ястия или да се сдобиете с типичен сувенир, ветрило или юката. Обиколката продължава като се отправяме към парка Сумида, където ще спрем да снимаме цъфналите вишни - от двете страни на реката могат да се видят около 700 дръвчета. Продължаваме към квартала Ахикабара – най-големият електронен пазар в света с над 250 магазина. После минаване през Гинза – най-луксозната улица в Токио и една от най-скъпите улици в света с магазините на всички световни модни фирми и море от неонови реклами. Около 18:00 ч. връщане в хотела. Може да вечеряте на откритата тераса в хотела с гледка към Токийската кула или да я посетите, за да видите нощно Токио отвисоко. Нощувка.
06.04.18 - 10 ден
*Големият багаж се транспортира отделно от хотела в Токио до хотела в Осака и пристига на следващия ден, поради което е необходимо да поготвите малък ръчен багаж за 1 нощувка.
Закуска. Трансфер до гарата. В 10:00 ч. отпътуване с влака-стрела, пристигане в Киото в 12:17 ч. Посрещане на гарата и разглеждане на Киото ? втората столица на Япония (794–1868 г.), град, събрал 11 века на японската история, религия, естетика, музика, театър и танц. Киото въплащава всички представи, които хората имат за японска култура – вековни храмове, чайни, гейши, дворци, градини и т.н. Киото е единственият град, пощаден от бомбардировките по време на Втората световна война и в него има над 1700 будистки храма и 300 шинтоистки светилища. Днес ще посетим три обекта, символ на Киото и Япония. Замъкът Ниджо (ЮНЕСКО) – укрепената резиденция на шогуната Токугава. Строе-жът на крепостта е нареден през 1603 г. от Токугава Йеясу, когато императорът му предоставя титлата шогун. Така се сложило началото на дългото управление на династията Токугава, продължило до 1867 г. Замъкът трябвало да превъзхожда по великолепие и площ императорския дворец и да демонстрира нео-граничената власт на шогуна. Строителството е завършено през 1626 г. от Токугава Йемицу. В състава на комплекса влиза главният дворец Ниномару (вторият замък), където на 09.11.1867 г. последният шогун – Токугава Йесинобу се отрекъл от властта в полза на император Мейджи, шогунатът бил закрит и Япония навлязла в модерната епоха. Към тези зали се отива по уникалния „пеещ под“, проектиран така, че когато се върви, дъските скърцат подобно на чуруликане на птици. Отправяме се към най-главното шинтоистко светилище Фушими Инари Тайша, разположено в основите на едноименната планина. Той е известен с хилядите порти, които водят към свещената планина – всичките са дарени от японският бизнес. На входа е вратата Ромон, дарена през 1589 г. от владетеля на обединена Япония Тойотоми Хидейоши. Фушими Инари Тайша е най-важното от 32,000 светилища в цялата страна, посветени на Инари – шинтоисткият бог на ориза, а в по-нови времена – на сакето, добрия бизнес, търговията, производството и предприемачеството. За негови посланици се считат лисиците и затова има толкова много статуи на лисици и олтар на лисиците. Накрая ще посетим Императорският дворец Киото Гошо – резиденция на много японски императори до 03.01.1868 г, когато последният шогун офи-циално предава властта на императора и столицата се премества в Токио. Въпреки, че не е императорска резиденция, тук са короновани през 1912 г. император Йошихито (123-ят император Тайше) и през 1926 г. император Хирохито (124-ят император Шьова). Първият дворец е бил построен през 794 г, след като столицата се премества в Хейан - бъдещото Киото. През столетията, дворецът е изгарял няколко пъти до основи и е възстановявян в различни части на града. През 1854 г. дворецът отново изгорял и на следва-щата година бил за пореден път напълно реставриран. В този си вид е съхранен и до днес. В състава на двореца, освен резиденцията на императора, влизат още няколко помещения. Главното от тях е разделено на няколко зали: за държавни церемонии, освежаваща зала, съдът, библиотеката, а също и покоите на императрицата, на високопоставените арис-тократи и правителствените чиновници. Настаняване в хотела, който е разположен до ТВ кула и гарата в Киото. Нощувка. *По желание разходка из старинния квартал на гейшите Гион и посещение на спектакъл, представящ традиционните японски изкуства: дворцова музика, бунраку, икебана, чаена церемония и др.
07.04.18 - 11 ден
Закуска. Днес ще посетим още два обекта, символ на Киото. Храмът на Златния павилион (Кинаку-джи) e проектиран като вила на благородник. През 1394 г. вторият ? собственик шогун Йошимитцу Ашикага построява златния павилион (последните два етажа на сградата са покрити със златни листа), създава прекрасна градина и прекарва остатъка от живота си тук. Храмът Рюан Джи, прочут със своята малка каменна градина от подравнен бял чакъл и петнайсет камъка е станал символ на същността на дзен принципите за красотата на природата. Това е най-важната дзен градина в Япония. Обяд – традицион-ното за японска кухня ястие „темпура“. Отправяме се към Нара – първата столица на страната (8 век), люлка на японската култура. Заради своята значимост Нара е вторият обект в Япония, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Най-напред ще минем през парка на сърните, където над 1100 сърни се разхождат на воля. Според легендите бог Такемиказучи пристигнал в Нара на гърба на бяла сърна, за да пази новопостроената столица. Оттогава сърните се считат за свещени защитници на града и страната, на шинтоистките богове и на храма Тодайджи – „Великият храм на Изтока“. Той е най-известният и исторически важен храм в Япония от 8 век (752 г.), най-голямата дървена сграда в света и дом на Големия Буда, една от най-големите бронзови статуи на Буда в света, която е висока 16 метра, изработена е от 437 тона бронз и 130 кг. чисто злато. Именно Тодайджи е причината столицата да бъде преместена от Нара заради огромното влияние, което са имали будстките монаси. Накрая ще посетим Касуга Тайша Шрайн (ЮНЕСКО) – най-красивото шинтуистко светилище в Нара и едно от трите най-важни в Япония. Името му произлиза от планината Касуга, считана заедно с планината Микаса за свещена, където шинтоистките ками (богове) най-напред са слезли на земята. То е основано през 768 г. от фамилията Фудживара – най-богатата и една от най-влиятелните фамилии в древни времена, която го е използвала за молитви заедно с императорското семейство, а също и за семейна гробница. Храмът е заобиколен от 3000 каменни и бронзови фенера. Те са дарени от обикновените хора в течение на годините в знак на благодарност към съдбата. Продължаваме за Осака. Настаняване в хотела. Нощувка.
08.04.2018 - 12 ден
*Багажът се транспортира отделно до летището в Осака.
Закуска. Разглеждане на Осака ? „градът на лагуната”, втори по големина, но първи международен търговски и финансов център с най-голямата търговска борса в Япония. Осака е градът, който посреща първите будистки поклонници и будизмът бързо си проправя път в Япония. Посещение на храма Шитеноджи ? първият будистки храм в страната, посветен на четиримата небесни крале. Основан е през 593 г. от принц Шотоку, който въвел будизма в Япония. Посещение на замъка на Осака, изиграл основна роля при обединението на страната през 16 век. Построен е през 1583 г. от Тойотоми Хидейоши, който искал да има най-красивия и най-добре укрепен замък, но по време на войната с Токугава Йеясу (1615г.) замъкът бил напълно разрушен. Настоящият е построен от бетон през 1931 г. и е единстве-ният оцелял от бомбардировките по време на Втората световна война. Посещение на сградата Умеда с “Плаващите градини”, построена по проект, доказващ, че е възможно въздушното свързване на две отделни сгради, устойчиви при земетресения и силни ветрове. От терасата на 40-ия етаж се открива панорамна гледка към целия град. Ще имате свободно време за разходка по централната пешеходна улица Дотомбори – кулинарният рай на страната. Обяд „окономияки“ – типичното за Осака ястие. Свободно време. Трансфер до летището. В 18:30 ч. полет от Осака, пристигане в Токио в 19:40 ч (1ч10м).
09.04.2018 - 13 ден
В 00:01 ч. полет QR 813 от Токио (11ч49м). Пристигане в Доха в 05:50 ч.
В 07:05 ч. полет QR 227 от Доха (5ч0м). Пристигане в София 12:05 ч.
ЦЕНА:

- на човек в двойна стая - 6883 лв
- единична стая - 7813 лв
- трети възрастен - 6793 лв
- дете до 12 с двама възрастни - 6703 лв


Записване и плащане:

- При записване: цветно сканирано копие на личната карта и паспорта, който да е с валидност мин. 6 месеца след датата на връщане (след 10.10.2018 ) и да има 2 свободни страници;
- депозит 1500 лв;
- Второ плащане: до 08.01.2018 – 2500 лв;
- Пълно плащане: до 09.02.2018 ? до 100%.
Необходими документи:

При записване: цветно сканирано копие (jpg) на личната карта и паспорта – валиден мин. 6 месеца след датата на пътуването (след 10.10.2018 ) и минимум 3 свободни страници;
2 цветни фотографии 3.5 х 4.5 см. и данни за визовия формуляр за Китай;
Задграничния паспорт се предоставя на фирмата до 20.02.2018
Информация:

- За посещение на Китай е необходимо пътуващите да имат предварително издадена виза;
- За български граждани не се изисква виза за посещение на Япония с право на престой до 90 дни.
- Ваксинации за Китай и Япония не са необходими.
- Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 20
- Срок за уведомяване за осъществяване на пътуването: 09.02.2018
- Цените са при курс и 1 щ.д. = 6.6 юана, 1 щ.д. = 1,6534 лв. и 100 йени = 1.506 лв. При значителна промяна в курса на юана и йената към щ.д. и лева цената ще бъде преизчислена към датата на окончателното плащане.
- Авиокомпанията си запазва правото да променя полетното разписание и летищните такси.
- Видът на двойната стая, спалня или две отделни легла – не се гарантира.
- За туристи, които пътуват сами, фирмата не поема ангажимент да осигури второ лице за комбинация, ако такова няма. Туристът се записва за настаняване в самостоятелна стая и, ако има друг турист от същия пол, който желае да се комбинира, двете лица се настаняват в двойна стая, като сумата за разликата се приспада на клиентите. Ако туристът желае да се комбинира при възможност, това условие се вписва при сключване на договора.
Необходимите данни за визовия формуляр за Китай се предоставят при записване.
Анулации и неустойки по програмата:

В случай на отказ от туристическо пътуване /ТП/, заплатената сума се възстановява при следните удръжки:
- до 7 дни след записване, освен ако не е „пътуване в последния момент“ - без неустойка;
- до 29.12.2017 се удържат 10% от общата цена;
- от 30.12.2017 до 25.01.2018 се удържат 50% от общата цена;
- от 26.01.2018 до 20.02.2018 се удържат 80% от общата цена;
- от 21.02.2018 до деня на отпътуването, или при неявяване се удържат 100%.
0049

Тагове

Оферти - Япония |  Оферти - Осака |  Екскурзии - Япония |  Екскурзии - Осака |  Екзотична почивка 2024 - Япония |  Екзотична почивка 2024 - Осака

Избрани оферти