Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

Потвърдена за 28.05! Любляна - ВЕНЕЦИЯ - Милано - Загреб, полупансион

Номер на оферта

/

196435

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
транспорт с луксозен автобус, лицензиран за международни превози, оборудван с DVD и минибар;
всички гранични, магистрални и пътни такси;
3 нощувки в хотел 3* в Лидо ди Йезоло на база НВ;
1 нощувка в хотел 3* в района на Милано на база НВ;
посещение и разглеждане на Любляна ;
посещение и разглеждане на Загреб ;
застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 5000 евро към ЗАД „Армеец“
водач от ТА по време на пътуването и престоя

Цената не включва

Цената не включва:
допълнителни екскурзии на място – по желание, както и входни такси на посещаваните обекти / ако има такива/;
корабче до Венеция и обратно – 20 евро;
полудневна разходка до островите Мурано и Бурано – 20 евро;
посещение на аквариума Sea Life – 15 евро;
посещение на аквапарка “Aqualandia” – подлежи на уточняване за сезон 2017;
слушалки за екскурзоводските беседи в Венеция и Милано по 2 евро;
такса престой в Италия, която се заплаща на рецепцията на всеки хотел - 2-3 евро на турист на ден (в хотел 2* и 3 *) и 3-4 евро на турист на ден (в хотел 4*);
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" за лица от 65 до 75 години – 1.40 лв. / ден;
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" за лица от 76 до 84.99 години – 2.80 лв. / ден;
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" с покритие 4000 евро за лица над 85 години - 15 лв. за целия период на туристическата програма;
възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма:

Програма на пътуването

Любляна, Венеция, Милано,Загреб - автобусна екскурзия от Сливен и София
7 дни / 4 нощувки на полупансион
Дата; 28.05.17
Цена: 489 лв.

ПРОГРАМА:
Първи ден / 28.05.2017/ : Отпътуване от гр. Сливен в 19:00 часа по маршрут Сърбия – Хърватия – Словения.

Втори ден / 29.05.2017/ : Пристигане в столицата на СловенияЛюбляна. Пешеходна туристическа разходка и възможност за разглеждане на Катедралата Св. Николай, Кметството, фонтан Робба, Централния пазар, Тройния мост над р. Любляница, която преминава през центъра на града, Площад Прешернов, Църквата Св. Франциск. Свободно време за самостоятелна разходка. Следобяд отпътуване към Венеция – един от най – красивите градове в Европа. Настаняване в хотел 3* в Лидо ди Йезоло – курорт с 15 километрова плажна ивица, златист пясък и море със син флаг. Вечеря. Нощувка.

Трети ден / 30.05.2017/ : Закуска. Свободно време за плаж. Можете да посетите Търговски център с аквариума от световната верига „SEA LIFE” или „Aqualandia”- най – добрия воден тематичен парк в Италия, разположен на площ от 80 000 кв.м, уникален със своите седем различни зони: залива на акулите, басейна с вълни и пясък в и около басейна, най – високата водна пързалка в света, високите бънджи скокове от фиксирана кула, 7 вълнуващи шоу програми дневно и целодневна анимация . Свободно време. Вечеря. Възможност за посещение на дискотека. Нощувка.

Четвърти ден / 31.05.2017/ : Закуска. По желание отпътуване с корабче от Пунта Сабиони за Венеция – панорамна обиколка на забележителностите на града с местен екскурзовод на български език, разходка по малките улички и през безкрайните мостове над каналите до моста Риалто – най – красивият мост във Венеция, разходка до площад „Сан Марко” с едноименната катедрала, Двореца на Дожите, Мостът на въздишките - закрит мост, направен от бял варовик, построен през 1602г., има малки прозорчета с каменни решетки. Свързва старите затвори със стаите за разпит в Двореца на Дожите. Наричан Мост на въздишките, заради въздишките на затворниците, които влизайки в затвора, виждали за последен път венецианската лагуна, Камбанарията – един от символите на Венеция, от която се разкрива величествената гледка на целия град, както и Канале Гранде – най – големият канал във Венеция и един от основните трафик коридори в града. Обществения транспорт по него се осъществява с водни автобуси, частни таксита или гондоли.
Следобяд връщане с корабче в Лидо ди Йезоло. Вечеря. Възможност за посещение на дискотека.Свободно време. Нощувка.

Пети ден / 01.06.2017/ : Закуска. Отпътуване за Милано – главният град на Северна Италия, известен с модните си къщи, автомобилните заводи „Alfa Romeo”, както и двата си футболни гранда. По желание туристическа обиколка на Милано с посещение на Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил – „Дуомо”, Ла Скала, замъка „Сфорцеско”, църквата „Santa Maria delle Grazie”, където се намира „Тайната вечеря” на Леонардо да Винчи, Музея на „Науката и техниката”, разходка по улица „Монтенаполеоне” и нейните разклонения за търговия на дребно с най- модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най – известните магазини и заведения. Свободно време. Настаняване в хотел 3* в Милано. Вечеря.Възможност за посещение на дискотека. Нощувка.

Шести ден / 02.06.2017/ : Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Преминаване по маршрут Хърватия – СловенияСърбия. Разглеждане на Загреб по път.

Седми ден / 03.06.2017/ : Около обяд пристигане в Сливен.


Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването.
Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.
Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.
разходи от личен характер.

Условия за записване:
внасяне на 30% капаро;
доплащане не по-късно от 15 дни преди заминаване;
цената е валидна при минимум 35 плащащи;
цената важи при ранни записвания - месец преди датата на пътуване;
срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи:
валиден документ за самоличност – лична карта или международен паспорт;
за лица под 18г. , пътуващи с един родител или без родители, нотариално заверена декларация!

ТА има сключена застраховка - Отговорност на Туроператора по смисъла на чл. 97, ал. 1 от Закона за туризма, с полица № 16 300 1315 0000548171, валидна до 06.11.2017 г., издадена от ЗАД „Армеец”
0038

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Last minute оферти - Италия |  Last minute оферти - Венеция

Избрани оферти