Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дисниленд

Потвърдена за 30.05.18! ПАРИЖ- Дисниленд, самолет от София, БГ група, 5 дни

Номер на оферта

/

220388

Дати & цени

Цената включва

Цената включва

Самолетен билет София - Париж - София (с редовни линии на Bulgaria Air);
Летищни такси - 178 лв.;
Малък ръчен багаж до 10 кг. и чекиран багаж до 23 кг.;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";
4 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Дисниленд;
Трансфер Хотел - Парковете на Дисниленд - Хотел;
Трансфер летище - хотел - летище;
Водач по време на цялото пътуване - при минимум от 15 туриста.

Цената не включва

Входни билети за двата парка:
за 3 дни – 190 Евро за въз., 171 Евро за дете до 11 год.
за 2 дни – 155 Евро за въз., 138 Евро за дете до 11 год.
за 1 ден – 104 Евро за въз., 96 Евро за дете до 11 год.
Панорамна обиколка на Париж – 45 Евро за възрастен, 25 Евро за дете до 12 год;(Обиколката се осъществява при минимум 10 туриста)
„Айфеловата кула“ – 25 €, за деца до 12г. - 20 €;
Разходка с кораб по р.Сена - 20 €, за деца до 12г. - 15 €;
- При допълнителните екскурзии е необходимо ползването на градски транспорт.
Трансфери от и до Вашият град;
Доплащане за застраховка за лица над 70г.
Застраховка "Отмяна на пътуване".
Нагоре

Предлагаме Ви тръгване от Вашия град до сборен пункт:

София (от Автогара “Сердика”)

Враца (от автогарата) / 20 лв.
Козлодуй (от автогарата) / 20 лв.
Русе (от автогарата) / 30 лв.
Ботевград (от Лукойл до магистралата) / 20 лв.
Луковит (от площада пред полицията) / 20 лв.
Плевен (от офиса на бул. Данаил Попов 12) / 20 лв.
Варна (ул. Антим I-ви, пред Археологическия музей) / 60 лв.


Пловдив (пред автогара “Юг”) / 30 лв.
Ст. Загора (от автогарата) / 30 лв.
Нова Загора / 30 лв.
Сливен (пред ЖП гарата) / 40 лв.
Ямбол (пред автогарата) / 40 лв.
Бургас (от OMV до хотел Мираж) / 50 лв.
* Цените са за двупосочни трансфери до София и обратно.

* Трансферите се осъществяват при минимален брой от 5 записани туристи.

Програма на пътуването

Празника на детето в Дисниленд, ПАРИЖ, самолетна екскурзия от София, ПОТВЪРДЕНА!

Дата; 30.05.2018 - 03.06.2018

5 дни / 4 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Дисниленд

Цена: 1088 лв.

1 Ден: 30.05.2018 (София - Париж)

Възможност за двупосочен трансфер от Вашия град до Летище София (градовете и часовете на тръгване са изнесени в полето "Тръгване от"). Сборен пункт на Терминал 1 два часа преди полета. Отпътуване за Париж в 07:10 ч. с авиокомпания "Bulgaria Air". Кацаме в 09:10 ч. Трансфер до избрания от Вас хотел. След настаняването е време за забавления в тематичните паркове! Дисниленд Париж е приключение, което ще се хареса и на деца, и на родители. Срещата с любимите герои от анимациите на Дисни, както и адреналиновите атракции в парка успяват да ви пренесат в съвсем различен свят. В двата парка ни очакват познатите грейнали в усмивка персонажи, за да ви потопят в магията на този приказен кът предлагащ повече от 50 атракции и спектакли, разположени в няколко тематични квартала, като „Приказния квартал на Пепеляшка“, високотехнологичната „Земя на Откритията“, „Дивият Запад“ и „Приключенския квартал“. Свободно време. Нощувка.

2 Ден: 31.05.2018 (Дисниленд)

Закуска. Днес можете да се отдадете на приключенията в парковете на Дисниленд. Едно незабравимо пътешествие в света на детските фантазии, реализирани в действителност само на 32 километра от Париж. Малко преди да си отиде от този свят, самият Уолт Дисни казва следното: „Въображението е безгранично, а Дисниленд не е завършен. Ще бъде завършен тогава, когато се изчерпа всичкото въображение на света!“ Нощувка.

3 Ден: 01.06.2018 (Дисниленд)

Закуска. Свободно време за посещение на двата парка, до които има совалки от вашия хотел на всеки 30 минути чак до късно през нощта, когато затварят парковете.
В „Дисниленд“ парка има атракции както за всички – влакчета из американската пустош, разходка с параход до тайнствен остров, лабиринт в реални размери, а сред най-екстремните атракции е изстрелване с „ракета“ в космоса, което няма да забравите. Нощувка.

4 Ден: 02.06.2018 (Дисниленд / Париж)

Закуска. Свободно време. Възможност да се включите в туристическата обиколка на Париж. Може би най-красивият град на земята, и то не само в центъра, ами във всичките си 20 квартала. Красота, градена и изпипвана през вековете от безкомпромисната френска дизайнерска мисъл. Париж блести с уникалната си архитектура, а парижани наистина обръщат внимание на всеки детайл... това личи не само в глътка качествено вино, но дори и в подредените улици и красиви тротоари... Целият ни ден е посветен на опознаването на това прекрасно място. Ще посетим катедралата „Парижката Света Богородица“, където се е криел Гърбушкото от Нотр Дам. Ще видим и страшния замък Консиержери – тъмницата в която е била хвърлена кралица Мария-Антоанета за това, че в началото на Френската революция изрича към селяните на Париж: „Като няма хляб, яжте пасти!“. Малко по-късно главата й пада на гилотината по средата на Площад „Конкорд“, на който днес седи истински египетски обелиск със златен връх. От Площад „Конкорд“ се отправяме по булевард „Шанз Елизе“ към огромната 50-метрова Триумфална арка. Малко по-късно пък ще видим и мястото, където е гробницата на Наполеон, разположена под величествен златен купол, който се вижда от всички краища на Париж. Ще се разходим и през обширните площи на градините „Тюйлери“ за да стигнем до края им – Стъклената пирамида, която от 1989 г. е официалния вход на „Лувъра“. От тук се отправяме към най-известната забележителност на Франция – Айфеловата кула. Ще чуем за интересната й история и как едва не е съборена и ще имаме възможност да се качим за една спираща дъха гледка над Париж. Привечер желаещите ще могат да се качат и на едночасов круиз по река Сена за да видят бреговете й озарени от нощните светлини. Прибиране в хотела късно. Нощувка.

5 Ден: 03.06.2018 (Париж - София)

Закуска. Свободно време. Приготвяне за освобождаване на хотела, за да се отправим към летище „Шарл дьо Гол“ в Париж за полета ни обратно към България - който е 10:10 ч. Пристигаме в 13:50 ч. в София и трансфер до града, от който сте тръгнали.

ЦЕНИ:
Човек в двойна стая - 1088 лв.
Деца до 12г.* - 849 лв.
Единична стая - 1458 лв.
Трети възрастен - 1088 лв.

- Посочените цени са в лева, на човек за посочения период.
- Цената за дете е валидна при настаняване в двойна стая.
Цената подлежи на потвърждение

1. Входни билети за двата парка в DisneyLand, за 3 дни!
Ден на провеждане:на 1 -вия ден от екскурзията
Цена за възрастен:190.00EUR
Цена за дете:171.00EUR
Дисниленд Париж е приключение, което ще се хареса и на деца, и на родители. Срещата с любимите герои от анимациите на Дисни, както и адреналиновите атракции в увеселителния парк, успяват да ви пренесат в съвсем различен свят.

2. Входни билети за двата парка в DisneyLand, за 2 дни!
Ден на провеждане:на 1 -вия ден от екскурзията
Цена за възрастен:155.00EUR
Цена за дете:138.00EUR
В Дисниленд парка има атракции както за най-малките (въртележки, возене в чашите за чай на Шапкаря от „Алиса в Страната на чудесата“, лежерна разходка с лодка из подземното царство на карибските пирати), така и за по-големите деца – влакчета из американската пустош, разходка с круизен кораб. Сред най-екстремните атракции е изстрелване с „ракета“ в космоса, което няма да забравите. Има и 4D кино – разходка в кораба от „Междузвездни войни“.

3. Входни билети за двата парка в DisneyLand, за 1 ден!
Ден на провеждане:на 1 -вия ден от екскурзията
Цена за възрастен:104.00EUR
Цена за дете:96.00EUR
Дисниленд Париж се е разраснал значително в сравнение с първоначалния тематичен парк, открит през 1992 г., и сега включва Дисни-селото, игрище за голф, търговски център “Лавале” и доста посещаваната атракция “Студио Парк” на“Уолт Дисни”. Там ще ви очакват познатите грейнали в усмивка персонажи, за да ви потопят в магията на този приказен кът предлагащ повече от 50 атракции и спектакли както за деца, така и за възрастни.

4. Айфеловата кула
Ден на провеждане:на 1 -вия ден от екскурзията
Цена за възрастен:25.00EUR
Цена за дете:20.00EUR
Безспорно Айфеловата кула е една от най-разпознаваемите забележителности в световен мащаб и символ на Париж. Тя е свидетелството за техническия и инженерен апогей, в който се намирал града в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Преди да се качите на кулата ще имате възможност да направите няколко незабравими снимки от площад Трокадеро откъде по-късно може да наблюдавате и впечатляващото светлинно шоу, в което Айфеловата кула се превръща в един грандиозен светлинен лъч.

5. Разходка с кораб по р.Сена
Ден на провеждане:на 1 -вия ден от екскурзията
Цена за възрастен:20.00EUR
Цена за дете:15.00EUR
Река Сена винаги е била в основната на създаването, укрепването, развитието на Париж, ние ще имаме великолепната възможност да се впуснем с корабче по нея и да разгледаме Париж от един друг ъгъл. Ще видите „Градът на Светлините” в най-яркия му блясък.

6. Панорамна обиколка на Париж
Ден на провеждане:на 4 -тия ден от екскурзията
Цена за възрастен:45.00EUR
Цена за дете:25.00EUR
Панорамно - пешеходна обиколка на Париж. Започваме от кота нула при преддверието на Парижката Св.Богородица, за да видим световно известната катедрала в цялото й великолепие. Нотр Дам олицетворява върха на изкуството в Париж, повлияно от култура, религия, история и архитектура. Продължаваме към западната част на остров Сите, почти изцяло заета от Двореца на Правосъдието – огромно готическо съоръжение, в което някога са живели 12 кралски династии на Капетингите. Част от този дворец е Консержие – бившият затвор, в който е преживяла последните си дни Мария Антоанета. Част от Консержие е и часовниковата кула Сент Шапел – блестящ бисер на готиката, построена през 13 век. Преминаваме на десния бряг на р. Сена и се озоваваме пред масивен комплекс от сгради, една от които е и най-големия художествен музей в света – Лувъра (без посещение). Парка “Тюйлери” и няколко внушителни паметника, подредени един след друг. Симетрията започва с Триумфалната арка на “Карусел” и продължава край луксорския обелиск на площад “Конкорд”. Тук автобусът ще ни очаква, за да продължим разходката си из Зона 16, ще минем по легендарния булевард “Шанз-Елизе” и ще стигнем до Триумфалната арка на Наполеон, извисяваща се над площад “Шарл дьо Гол” в средата на 12 пресичащи се булеварда. Отправяме се към Айфеловата кула, като по пътя виждаме Военното училище и парка Марсово поле, който се спуска като огромен зелен килим от подножието на кулата. На цялото поле се събират поне 10 хил. души - ежедневен хепънинг, даващ ясна представа за живота в Париж.
0078

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Дисниленд |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Дисниленд |  Пролет 2024 - Франция |  Пролет 2024 - Дисниленд

Избрани оферти