Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Прага - Братислава - Карлови Вари - 4 нощувки - автобус

Номер на оферта

/

107447

Дати & цени

Цената включва

* транспорт от и до София, Пловдив, Хасково с автобус категория ***
* 4 нощувки със закуски в хотели **/ ***
* представител на фирмата, придружаващ групата
* медицинска застраховка

Цената не включва

* екскурзия до Карлови Вари и Пилзен /автобусен транспорт и екскурзовод, при минимум 20 туристи/ – 25 евро / 49 лв.
* разходка с корабче по река Вълтава /при група минимум 20 туристи/
* входни такси на посещаваните туристически обекти
* застраховка Отмяна на пътуване

Програма на пътуването

Екскурзия ПрагаБратиславаКарлови Вари : автобус

Маршрут: СофияБратиславаПрагаКарлови Вари – Пилзен –
Замъка Хлубока – Чешки Крумлов – БелградСофия

5 дни / 4 нощувки

ДАТА: 01.08. – 05.08.2018 г.

----------------------------------------------------------------

ЦЕНИ:

Отстъпка – 30 лв. от посочените цени за записвания преди 31.03.2018 г. или до изчерпване на промоционалните места.

Възрастен в двойна / тройна стая: 395 лв.
Единична стая: 525 лв.
Дете до 12 г. с двама възрастни: 345 лв.

----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1 - 01.08.2018:
Отпътуване в 03.00 ч. от площад „Спартак”, Хасково, в 04.00 ч. от паркинга на хотел „Тримонциум” в гр. Пловдив, в 06.00 ч. от паркинга на стадион Васил Левски в гр. София за Словакия. Кратка разходка в Братислава: Старо место – тук се намира гигантският излъскан до снежно бяло дворец, който някога е бил резиденция на унгарските крале. Днес в красивата сграда се помещават държавните учреждения на Словакия; Братиславски Храд, Катедралата Св. Мартин - разположена на западната граница на стария град на Братислава. Тя е най-голямата, най-изящната и най–старата църква в града. В последните години е била използвана за коронации от кралство Унгария. Нощувка.

ДЕН 2 - 02.08.2018:
Закуска. Отпътуване за Прага. Пешеходна обиколка с екскурзовод на български език - Разглеждане на Пражки Храд, катедралата “Св. Вит”, базиликата “Св. Иржи”, Стария кралски дворец, Златната уличка, Черната кула; слизане към Мала Страна; разходка из Мала Страна и Кампа и по прочутия Карлов мост. Кривите средновековни улички на Старе Место (Стария град) водят до Стария градски площад с Тинския храм, църквата „Свати Микулаш” и паметника на Ян Хус в центъра на площада и, разбира се, Кметството и един от символите на Прага - световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. Свободно време. Възможножност за посещение на пивоварната U Fleku, датираща от 1499 г. с дегустация на местна уникална бира и беседа от майстор пивовар. По желание вечеря на кораб по река Вълтава. Нощувка.

ДЕН 3 - 03.08.2018:
Закуска. Свободно време в Прага или по желание екскурзия до Карлови Вари и Пилзен. Посещение на Карлови Вари: най-голямата забележителност в северозападна Чехия. Курортът е разположен там, където се сливат реките Огърже и Тепла. Основан е през 1350 г. от Шарл IV като спа град. Освен популярността на балнеолечението, магията на Карлови Вари се крие в романтичните планини, съпътствани от благоуханни гори, производството на порцелан и билкови ликьори Becherovka, многобройните Международни фестивали и концерти. Продължаваме към Пилзен, родния град на една от най-популярните чешки бири. Посещение на пивоварния завод в Пилзен с най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, където ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство и да дегустирате бира. Връщане в Прага. Нощувка.

ДЕН 4 - 04.08.2018:
Закуска. Отпътуване за замъка Хлубока - един от най-красивите и най-посещавани чешки замъци. Разглеждане на пищно обзаведените дворцови зали с екскурзовод. Пешеходна разходка в Чешки Крумлов, впечатляващ със своята архитектура в средновековен, ренесансов и бароков стил, включен в списъка на ЮНЕСКО. Отпътуване за Унгария. Нощувка в района на Будапеща.

ДЕН 5 - 05.08.2018:
Закуска. Отпътуване и разглеждане на Белград: катедралата „Св. Сава“, Площад „Теразие“, Скупщината, улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд, крепостта Калемегдан. Отпътуване за България. Пристигане в София, Пловдив, Хасково вечерта.

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходими документи:
* валидна лична карта или задграничен паспорт
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители

Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса. Туроператорът не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за непостигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване.

===============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===============================================================

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Лято в чужбина - Австрия |  Лято в чужбина - Виена

Избрани оферти