Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

Прага с автобус за 1 май - екскурзия от София: 6 дни/3 нощувки

Номер на оферта

/

148170

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус по маршрут София – Прага – София

3 нощувки със закуски в хотел **/*** в Прага (периферия)

Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града

Водач представител от фирмата организатор

Пътни, магистрални и гранични такси

Цената не включва

Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни е БЕЗПЛАТНО

Разходи от личен характер

Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс

Екскурзии по желание:
- Екскурзия до Дрезден: 80 лв. на човек
- Екскурзия до Карлови Вари: 60 лв.
- Разходка с корабче по р. Вълтава: 50 лв.
- Панорамно - пешеходна обиколка на Прага: 30 лв.
- Трансфер до центъра на Прага и обратно до хотела: 20 лв.
- Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци: 110 лв.

Входни такси за посещаваните обекти

Програма на пътуването

1 май в Златна Прага - градът на 100-те кули 2018 г. от София - Автобусна екскурзия

АВТОБУСНА ЕКСКУРЗИЯ!

6 дни/3 нощувки

ДАТА: 27.04. - 02.05.2018 г.

ЦЕНА на човек в двойна стая - ранни записвания дп 28.01.2018 г.: 328 лв.

----------------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==================================================================


ПРОГРАМА

Ден 1
Отпътуване от София в 16:00 ч. от Автогара „Сердика” по маршрут Белград - Будапеща - Братислава - Прага. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане в Прага – градът на 100-те кули. Ако в момента на пристигане на групата в хотела има свободни стаи групата ще може да бъде настанена. Стандартното настаняване по закон в туризма се осъществява след 14:00ч. Настаняване в хотела. Свободно време или екскурзия по желание - панорамно-пешеходна обиколка на Прага - Храдчани - Пражки храд - седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.(екскурзията се провежда при мин. 20 записани човека). Нощувка.

Ден 3
Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание - посещение на Дрезден – един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг, построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. (екскурзията се провежда при мин. 25 записани човека). Връщане в Прага късно вечерта.Свободно време за разходки или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): 20:00-23:55ч Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци.
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): 20:00-23:55ч Трансфер до центъра на Прага и обратно до хотела. Нощувка в района на Прага..Нощувка.

Ден 4
Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание - еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Връщане в Прага. Свободно време за разходки или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): 18:30 ч. - разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря, без напитки. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5
Закуска.07:00 - 08:00ч. В 10ч. напускане на хотела. Отпътуване за България. По пътя Бонус – свободно време за кратка разходка в Бърно – само на няколко километра от този одухотворен и величествен град, на 2 декември 1805 г. се е състояла „битката на тримата императори”. Свободно време за разходка в центъра. Отпътуване за България в 17.00 ч. Нощен преход.

Ден 6 Пристигане в София около обяд.

==================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:

При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 45 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 70 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според
последователноста на записване.

Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Майски празници - Чехия |  Майски празници - Прага

Избрани оферти