Начало / Екскурзии / Екскурзии - Москва

Предколедна Москва

Номер на оферта

/

210200

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Москва - София с редовен полет на авиокомпания Аерофлот, с чекиран багаж до 23 кг, и 1 брой ръчен багаж до 10 кг.
Летищни такси
Трансфери летище - хотел - летище
4 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел “Izmailovo Delta” 4* в Москва
Туристическа програма с професионален местен екскурзовод в Москва с включени входни такси на посещаваните туристически обекти
Оръжейната палата ( с включен билет и екскурзовод )
Третяковската Галерия ( с включен билет и екскурзовод )
3 обяда по време на екскурзиите
Екскурзия до Сергиев Посад
Водач-екскурзовод
Медицинска застраховка за цялото пътуване с покритие 30 000 евро

Цената не включва

Доплащане за виза - 119 лева
Допълнителни екскурзии
Лични разходи

Програма на пътуването

Програма

1-ви ден 13.12.17.
Среща с водача на групата на летище София (Терминал 2). Отпътуване за Москва с полет на Аерофлот в 13:10 ч. Пристигане на летището в Москва в 17:40 часа. Трансфер до хотел “Izmailovo Delta” 4*. Вечеря в хотела. Нощувка.

2-ри ден 14.12.17.
Закуска. Пълен туристически ден с включен обяд. Посещение на Третяковската Галерия, най-важното хранилище на руското изкуство. Тур по най-красивите станции на московското метро. По време на тура ще се насладите на уникалните и богато украсени станции на метрото по линия „Кольцевая“. След обяд свободно време с възможност за разходка по ул. „Арбат” – пешеходна улица, дълга около 1 км., една от най-старите запазени улици в Москва. Вечеря в хотела. Нощувка.

3-ти ден 15.12.17.
Закуска Пълен туристически ден с включен обяд. Обзорна обиколка на Москва. Посещениение на Кремъл - исторически комплекс в центъра на Москва, който се явява главен обществено-политически, духовно - религиозен и историко-художествен комплекс на столицата. Пешеходна разходка по Червеният площад - най-известният площад в Москва. с дължина 330 метра и ширина 70 метра. На площада са разположени: "Лобное место" - паметник на древноруската архитектура, Мавзолея на Ленин, “Воскресенские ворота” непосредствено до историческия музей, “Казанский собор” - посветен на Богородица, Храма на Василий Блажени, ГУМ - най-големият и на стар търговски комплекс в центъра на Москва. По желание посещение на диамантения фонд на Русия Оръжейната палата - съкровищницата в която ще видите, императорските корони, троновете на руските царе, одежди и част от яйцата фаберже (срещу допълнително заплащане при записване в България). Нощувка.

4-ти ден 16.12.17.
Закуска. Пълен туристически ден с включен обяд. Екскурзия до Сергиев Посад - руският Ватикан с екскурзовод на български език. Сергиев Посад е средище на църкви и храмове и е едно от най-атрактивните места за посещение на т.нар. „Златен пръстен на Русия“, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Там могат да се видят най-изящните образци на руска църковна архитектура от XIV и XV век. Посещение на Свето-Троицката Сергиевата Лавра - най-големия храм и емблема на градa, съхраняващ икони, рисувани от Андрей Рубльов и Даниел Чорни. Вечеря в хотела. Нощувка.

5-ти ден 17.12.17.
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване от Москва с Аерофлот в 10:05 ч. Пристигане в 12:25 ч на летище София.


ЗАБЕЛЕЖКИ:
Необходим брой за осъществяване на екскурзията: 25 туристи.

В случай, че този брой не бъде набран най - късно до 30 дни, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената.

Начин на плащане: в брой в лева или в евро, с кредитна карта или по банков път:

Условия за записване:
Депозит в размер на 50% от сумата на човек
Доплащане до: 30 дни преди датата на отпътуване;

Цените са изготвени при курс 1RUB = 0,031 лв (19.05.2017) и промяна на валутния курс на руска рубла към лева, агенцията си запазва правото да преизчисли цената към датата на доплащане, която е 30 дни преди датата на отпътуване.

Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.

Смяната на посочения хотел с подобен от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.

Туроператора предлага на своите клиенти и застраховка «Отказ от пътуване» - от 2%, за повече информация попитайте в офисите ни.

Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват с „ЗД ЕВРОИНС АД” или Мондиал Асистанс.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България
1 цветна снимка паспортен формат

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Москва |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Москва |  Предколедни екскурзии - Русия |  Предколедни екскурзии - Москва

Избрани оферти