Начало / Екскурзии / Екскурзии - Брюксел

Предколедна екскурзия в Брюксел

Номер на оферта

/

201960

Дати & цени

Цената включва

3 нощувки със закуски в хотел Ibis Styles Brussels Centre Stephanie 3* или подобен;
самолетен билет София-Брюксел-София / летище Шарлероа /;
летищни такси;
1 ръчен багаж до 10 кг /с размери 42x32x25 см/;
пешеходен тур на английски език;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 EUR на застрахователна компания Евроинс за лица до 65 г.;

Цената не включва

Трансфер от летището до хотела и обратно;
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт;
Голям салонен багаж – 32 лв. на посока / 56 x 45 x 25 см/ - заплаща се по желание
Чекиран багаж – до 23 кг - 81 лв. на посока ;;
Градска такса - заплаща се на рецепцията на хотела;
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. - 10 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване" на застрахователна компания Армеец(Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Програма на пътуването

Столицата на Белгия и сърцето на Европейския съюз,Брюксел е удивително място където се срещат последното хилядолетие и модерна Европа.С художественото си майсторство, изящната архитектура, кухнята с разнообразни традиционни ястия и културната пъстрота Брюксел е истинско бижу на северната култура в най-добрият й вид.В Брюксел ще намерите морски специалитети във всички ресторанти, аромат на горещи вафли през студения зимен ден, кафенета и кръчми, които никога не затварят, огромни, но приветливи паркове, на практика стигащи чак до прага на дома ви, фазани и трюфели през есента, смешни райета, дизайнерски магазини.Според легендата Брюксел се е зародил около малък параклис, построен от свещеника Св. Горик през VI век. През 979 г. обаче е построена първата крепост и това е моментът, който се смята за начало на града. След това селището се разраства и става център на търговията.
Градът е удивителна смесица на история, от една страна, с малките си улички и уютни кафета, и на модерна Европа от друга, с офисите на Европейския съюз и десетките хиляди служители.

Ден 1:
Сутрешен полет от София за Брюксел /Шарлероа/. Придвижване до хотела и настаняване. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. В 10:00 ч. пешеходен тур на Брюксел с екскурзовод на английски език. Турът започва от " Гран плас”,по време на него се видите: статуята на Малкия Жулиен, Църквата „Сен Никола”, „Плас дю Пети Саблон” , Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”, Кралския дворец, сградата на Европейския парламент и др.
Свободно време. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време и възможност за посещение на забележителности: Белгийският кралски музей за изящни изкуства (Muеes Royaux des Beaux-Arts);Aфриканският музей (Koninklijk Museum Voor Midden-Afrika); Музей на бирата Gueuze (Musеe Bruxellois de la Gueuze); Атомуим (Atomium); Нощувка.

Ден 4:
Сутрешен полет от Брюксел /Шарлероа/ за София.

Дата Възрастен в двойна стая
07.12.2017 г. 590 лв.

Тагове

Оферти - Белгия |  Оферти - Брюксел |  Екскурзии - Белгия |  Екскурзии - Брюксел |  Предколедни екскурзии - Белгия |  Предколедни екскурзии - Брюксел

Избрани оферти