Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бари

Промоция до 28.11.! Бари със самолет- 3 нощувки от 440лв. - черен петък

Номер на оферта

/

197464

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет София – Бари – София;
летищни такси;
3 нощувки със закуски в хотел Boston 3*/ Adria 3* / Hotel Excelsior Bari 4* или подобен;
Ръчен багаж с размери 40х30х20 см;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина - Травълър" /включително COVID-19/ с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания Евроинс за лица до 65 г.;

Цената не включва

салонен багаж до 10 кг - 33 лв. на посока;
Чекиран багаж – до 10кг - 18 лв в посока 20 кг - 30 лв. на посока; до 32 кг - 46 лв. на посока /цените са валидни при заявяване и заплащане на багажа в момента на направата на резервацията, ако се добавят в последствие ще бъдат на по-високи цени;
запазено място в самолета цени от 20 лв. на посока
градска такса – плаща се на рецепцията;
индивидуален трансфер летище-хотел-летище - 46 евро на човек при минимум 2ма; 33 евро на човек при минимум 4ма;
шатъл автобус от летището до центъра на Бари;
влак от Бари до Алберобело;
влак /или автобус от Бари до Матера;
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. - 10 лв.;
Застраховка "Отмяна на пътуване" на застрахователна компания Армеец(Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Програма на пътуването

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Първи ден:
Полет София - Бари в 06:45 - 07:05. Придвижване до хотела. Свободно време за разглеждане на града. Забележителности, които можете да посетите са базиликата Св.Никола построена през 1087г. Там се съхраняват съхраняват останките на светеца в гробница под олтара. Катедралата на Бари пример за римската архитектура в Апулия. Сградата на операта Petruzzelli Theatre е една от най – величествените в Италия след тези в Милано и Неапол. Интересни са руската църква (построена от поклонници отишли в Бари са посетят мощите в базиликата Св.Никола), стария град Бари , където кипи невероятен нощен живот поради многото заведения, а също и ботаническата университетска градина. Нощувка.

Втори ден:
Закуска. Препоръчваме Ви да отидете до Алберобело, разположено на 60 км от Бари. Историческата част на града се състои от конусовидни варосани къщички трули (trulli). Заради тази особеност градът е един от обектите в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО за Италия. В буквален превод името означава „Красиво дърво. Трулите са уникални праисторически постройки от варовик, които са оцелели непокътнати до наши дни. Връщане в Бари. Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Свободно време. Препоръчваме Ви да отидете до Матера мъртвият град, известна в целия свят като естествен декор на много филми. Матера е уникално селище, началото си води от времето на Палеолита. Първите му жители са започнали да дълбаят скалите и в тях са направили своите домове. Селището от хаотично пръснати, но еднакви по вид пещери-къщи бързо се разраства и в негов център се превръщат площадът и катедралата. Сред най-популярните забележителности на Матера са скалните църкви, по стените на които още могат да се видят избледнели фрески във византийски стил. Една от най-добрите църкви в Матера обаче не е от скала - Храмът „Сан Пиетро Кавеосо“ е построен на хребет над дефилето. Над нея има още две църкви – „Мадона дел Идрис“ и „Сан Джовани“ в Монтероне, които са свързани с тунел и могат да се посетят с комбиниран билет.
Връщане в Бари. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Ранно освобождаване на хотела. Придвижване до летището. Полет Бари - София 20:15 - 22:35 ч.
Black Friday оферта валидна при резервация от 21.11 до 28.11.2022 или до изчерпване на промоционалните места!

Дата Възрастен в двойна стая
20.01.2023 г. - 440 лв
27.01.2023 г. - 480 лв
03.02.2023 г. - 480 лв
10.02.2023 г. - 480 лв
24.02.2023 г. - 480 лв
03.03.2023 г. - 530 лв
10.03.2023 г. - 550 лв

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Бари |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Бари |  Last minute оферти - Италия |  Last minute оферти - Бари

Избрани оферти