Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

РАЗПРОДАЖБА! НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ - 690 лв.на турист

Номер на оферта

/

213396

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Бове/ Париж - София, с директен полет на авиокомпания Wizz Air;

Летищни такси;

Салонен багаж до 10 кг. с размери 55x40x23 см;

Трансфер летище - хотел - летище;

5 нощувки със закуски ;

Обзорна екскурзия на Париж с автобус и екскурзовод на български език;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Представител на български език, за целия престой

Цената не включва

Полудневна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор - 40 лв. за възрастен / 20 лв. за дете;

Пешеходна екскурзия Триумфалната арка, Шанз Елизе и площадите Конкорд и Вандом - 48 лв. за възрастен / 24 лв. за дете;

Полудневна екскурзия посещение на двореца Лувър - 80 лв. за възрастен / 40 лв. за дете (в цената е включен вход за музея);

Полудневна екскурзия на Латинския квартал и катедралата „Парижката св. Богородица“ - 80 лв. за възрастен / 40 лв. за дете (в цената е включена разходка с корабче по река Сена);

Посещение на двореца Версай - 145 лв. ( с включен транспорт и входна такса за двореца.) Посещение на градините е срещу доплащане от 12 евро на турист;

Новогодишна вечеря - Очаквайте ското нашите предложения!

Лични разходи.

Програма на пътуването

Незабравимо посрещане на Новата 2018 година в Париж, Франция. 6 дневна самолетна програма с обслужване на български език.

СУПЕР LAST MINUTE промоция!Цени от - 690 лева на турист

ПЕРИОД НА ПЪТУВАНЕ: 29.12.2017 - 03.01.2018

Цена на турист в двойна/тройна стая - 690 лева
Единична стая - 990 лева
Дете 2-11,99 г. в стая с 2-ма възрастни - 680 лева

**По оферта „Разпродажба“ хотелът ще бъде известен до 3 дни преди дата на тръгване, ще бъде с локация и качество на обявения примерен хотел


ДЕН-1 /29.12/

Среща на Летище София , Терминал 1 в 04:40ч. Директен полет с авиокомпания Wizz Air София – Бове / Париж. Трансфер.Обзорен тур на Париж с автобус и спиране на някои от основните забележителности на френската столица, включен в цената. Настаняване в хотела. Следобяд – свободно време. Нощувка.

ДЕН-2 /30.12/

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
Сутринта – Пешеходна екскурзия – Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vend?me, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и имате възможност да закупите. (Необходимо е ползването на градски транспорт).
Следобяд – Посещение на музея Лувър с екскурзовод на български език. (Необходимо е ползването на градски транспорт). Привечер Вашият водач, ще Ви заведе за самостоятелно посещение на Айфеловата кула.Връщане към хотела самостоятелно.
Нощувка.

ДЕН-3 /31.12/

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание: Посещение на Двореца Версай с екскурзовод на български език.
Следобяд свободно време. ОЧАКВАЙТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ! Нощувка.

ДЕН-4 /01.01/

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
Следобяд – Латинския квартал, Катедралата „Парижката Света Богородица“ , остров Сите и разходка с корабче по река Сена. (Необходимо е ползването на градски транспорт).
Нощувка.

ДЕН-5 /02.01/

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор. (Необходимо е ползването на градски транспорт).

ДЕН-6 /03.01/

Закуска. Трансфер рано сутринта, с тръгване около 6:00 за полет Бове / ПарижСофия с авиокомпания Wizz Air в 09:30ч. Полетът каца в София , Терминал 1 в 13:00ч.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорна обиколка на Париж - включена в цената

Пешеходна и автобусна обиколка. Разглеждане на основните забележителности в Париж: Триумфалната арка – най- голямата арка в световен мащаб, Шанз-Елизе - един от централните булеварди в Париж, обявен за най- красивият булевард в света. Площад “Трокадеро” и Айфеловата кула - световноизвестния монумент и символ на френската столица, Музеят на инвалидите, мостът „Александър ІІІ“ , Големият дворец „ Большой дворец“ и Малкият дворец „Пти Пале“, площад Конкорд, катедралата „Света Богородица“ (Notre Dame de Paris) – шедьовър на готическата архитектура, Операта „Пале Гарние“.
Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език

Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор (полудневна екскурзия) - 40 лева / 20 лева (деца 2 – 11,99г)

Екскурзия до най-посещавания от парижани хълмът Монмартър. Кварталът „Монмартър“ или „кварталът на художниците“ приютява и е дом и до днес на всички известни творци - писатели, художници, от които Пабло Пикасо, Винсент Ван Гог, също така поети и певци. Тук може да се види типичната френска атмосфера сред множеството от кафенета и барове. Обиколката продължава към базиликата „Сакре Кьор“ – бялата базилика. Едно от местата, което кара всички хора да затаят дъх е градината за медитация и фонтанът, откъдето се открива прекрасна панорамна гледка към огромния град и чувството, че Париж е в краката ви е изключително и неповторимо.

Триумфалната арка, Шанз Елизе и площадите Конкорд и Вандом (полудневна екскурзия) - 48 лева / 24 лева (деца 2 - 11,99г)

Разходка в Париж и разглеждане на известните забележителности на града в цял свят: Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vend?me, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и ще имате възможност да закупите такива.

Посещение на двореца Лувър (полудневна екскурзия) - 80 лева / 40 лева (деца 2 - 11,99г)

Разглеждане на основни забележителности в музея “Лувър” – Мона Лиза – Жокондата; Залата Рубенс, където ще могат да се разгледат 24 картини рисувани от Рубенс в периода от 1622г до 1625г, илюстриращи най-важните моменти от живота на Мария Медич; древногръцката скулптура на Афродита или още позната, като Венера Милоска - едно от най- прочутите произведения на древногръцкото скулптурно изкуство; Сватбата в Кана – произведение на Пол Веронезе от 1553г; Коронацията на Наполеон – картина представяща коронясването на Наполеон в катедралата Нотр Дам де Пари в присъствието на папата и всички френски кардинали; Виктоар дьо Самотраки – антична гръцка скулптура, художествени произведения от Енгр и Дьолакроа; Кодът на Хамураби – най- запазеният код със закони от Античността; Клетвата на Хорациите - художествено произведение на Давид, поставило началото на нео класицизма; Салът на Медуза- една от най – известните картини от ХІХ век на френското изкуство и емблема на Романтизма; Непокорният роб - скулптура на Микеланджело от 1505 г., създадена за гробница на папата Юлий ІІ.

Двореца Версай (полудневна екскурзия) - 145 лева

Обиколката започва с разглеждане на Галерията с историята на замъка, която е въведение към посещението на Версай; покоите на Луи XIV- една панорама на ХVІІ век представяща краля, кралската фамилия, двора и най-големите политически, военни и художествени събития по времето на Краля Слънце; Апартаментите на дъщерите на Луи XIV, Мраморният двор, основан и построен през 1623г., Големите апартаменти, включващи Кралските покои, Огледалната Зала и четирите зали, намиращи се до кралските покои, предназначени за Кралицата и нейните поклонени, Покоите на първородните син и дъщеря на краля, Говорещият музей, имащ за цел да представи победоносната епопея по времето на Наполеон, Galerie des Batailles – построена през 19 век по нареждането на крал Луи Филин, имаща за цел да представи исторически военни картини, изобразяващи славата и величието на френската войска и победите извоювани от френските крале.

Латинския квартал и катедралата „Парижката св. Богородица“ - 80 лева /40 лева (деца 2-11,99г.)

Разглеждане на Латинския квартал.Посещение на известаната готическа катедрала“Парижката Света Богородица“. Ще се разходите из красотите на квартала Сите и ще разгледате известните забележителности Парижкия университет Сорбоната ,квартала Сен-Жермен, църквата „Сен-Жермен-де-Пре”, легендарните кафенета „Ле Дьо Маго” и „Кафе де Флор”, в които се е събирала световната бохема от началото на ХХ век, църквата „Сен-Сюлпис”, Одеона, Люксембургската градина, църквата „Сент-Етиен-дю-Мон”, площада на Сорбоната.

Разходка с корабче по река Сена.

Разходката продължава един час. Билет за корабче е включен в цената на екскурзията.


Важно: Очаквайте допълнителна информация за възможните опции за Новогодишна вечеря!

Резервации:

Депозит 300 лв при резервация

Доплащане 22 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 300 лв

от 29 до 20 дни: 50% от общата стойност на пътуването

от 19 до 14 дни: 80% от общата стойност на пътуването

под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сумa


Забележки:

Минимален брой за провеждане на пътуването няма. Полета и стаите в хотела са гарантирани.
Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.
Минимален брой туристи за провеждане на допълнителните екскурзии – 20.
Препоръчва се предварителна резервация от България за допълнителните екскурзии по програмата.
Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.

Полетно разписание:

София 06:35 Бове / Париж 08:45
Бове / Париж 09:15 София 13:00
Превозвач: Wizz Air

Допълнителна информация

СУПЕР LAST MINUTE промоция! Цени от 690 лева на турист

ПЕРИОД НА ПЪТУВАНЕ: 29.12.2017 - 03.01.2018

Цена на турист в двойна/тройна стая - 690 лева
Единична стая - 990 лева
Дете 2-11,99 г. в стая с 2-ма възрастни - 680 лева

**По оферта „Разпродажба“ хотелът ще бъде известен до 3 дни преди дата на тръгване, ще бъде с локация и качество на обявения примерен хотел

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Last minute оферти - Франция |  Last minute оферти - Париж

Избрани оферти