Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ница

Ранни записвания! Карнавалът в Ница и Мантон - потвърдена

Номер на оферта

/

212797

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
2 нощувки със закуски в хотел "Park" *** (или подобен) в района на Любляна/ Постойна
1 нощувка със закуска в хотел "Ibis Milano Est Settala" *** (или подобен) в района на Милано
2 нощувки със закуски в хотел "Hotel Univers" *** (или подобен) в района на Ница / Кан
Пешеходни разходки в Милано, Ница, Кан и Мантон
Екскурзия до Княжество Монако
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистнас и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач - екскурзовод от България

Цената не включва

Такса престой в Италия: 2-4 EUR на турист на ден в хотел 2*/3* и 4-6 EUR на турист на ден в хотел 4* (заплаща се на рецепцията на всеки хотел)
Билет за "Парадът на цветята" в Ница (по оферта, предложена допълнително в нашите офиси)
Билет за "Парадът на светлините" в Ница (по оферта, предложена допълнително в нашите офиси)
Билет за "Парада на Златния плод" в Мантон (по оферта, предложена допълнително в нашите офиси)
Входна такса за изложбата на цитрусови плодове в градината "Биовес" в Мантон (10 EUR, за деца от 6 г. до 14 г. - 6 EUR)
Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази

Програма на пътуването

Подарете си едно цветно преживяване и посете с нас карнавала в Ница и Мантон.
ДЕН 1
ПловдивСофияЛюбляна
950 km
4.00 ч. - отпътуване от Пловдив от бензиностанция "OMV" до хотел "Санкт Петербург" (заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително), от София - 6.30 ч. от площад "Александър Невски", 7.00 ч. - автогара "Сердика" по маршрут Белград - Загреб - Любляна. Настаняване в района на Любляна / Постойна късно вечерта. Нощувка.
ДЕН 2
ЛюблянаМилано
580 km
Закуска. Отпътуване за Милано. Пешеходна разходка: Замъкът на фамилията Сфорца; Миланската катедрала; Пасажът "Виторио Емануеле"; Музикалният театър "Ла Скала". Свободно време за разходка в "четириъгълника на модата" - търговски район с множество бутици на световноизвестните модни къщи като Giorgio Armani, Nicola Trussardi, Gianni Versace, Enrico Coveri, Gucci Bonvicini, Dolce e Gabanna и др. Настаняване в района на Милано. Нощувка.
ДЕН 3
МиланоНицаКан
340 km
Закуска. Отпътуване за Ница. Пристигане в Ница около обяд. Пешеходна разходка в стария град, съхранил атмосферата и автентичния дух на Средновековието: атрактивният пазар на цветята; най-големият площад "Масена" и крайбрежният булевард "Променад Де-з-Англе" с най-престижните хотели на Френската ривиера. По желание - включване в карнавалните шествия (необходим е предварително заявен и заплатен билет): "Парадът на цветята", който всяка година се провежда в Ница, на границата между зимата и пролетта, и е едно от най-значимите събития на Френската ривиера. Въпреки че е повод за веселие, празникът засяга и по-важни теми и проблеми в обществото. Свободно време. По желание вечерта включване в "Парадът на светлините" (необходим е предварително заявен и заплатен билет)! Настаняване в района на Ница / Кан около полунощ. Нощувка.
ДЕН 4
МонакоМантон
200 km
Закуска. Отпътуване за Княжество Монако: Дворецът на фамилия Грималди - създатeлите на Княжеството, които го превръщат в едно от най-богатите места в света и го управляват и до днес; Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема. Посещение на Мантон - един от най-живописните курорти на Френската ривиера и най-цветния френски град. По желание включване в "Парада на Златния плод". Възможност за посещение на изложбата на цитросови плодове, пресъздаващи различни фигури и личности в градината "Биовес". Нощувка в района на Кан / Ница.
ДЕН 5
КанЛюбляна
760 km
Закуска. Пешеходна разходка в Кан: крайбрежният булевард "Кроазет" с Фестивалния комплекс, където всяка година през май се провежда световноизвестният фестивал на киното; Алеята на славата с отпечатъци от ръце на звезди на филмовата индустрията. Отпътуване за Словения. Настаняване в района на Любляна / Постойна късно вечерта. Нощувка.
ДЕН 6
ЛюблянаСофияПловдив
910 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция "Lukоil" (Западен парк, бул. Сливница до Орион), автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" късно вечерта, в Пловдив на бензиностанция "OMV" до хотел "Санкт Петербург" - около полунощ.
Полезна информация:
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Часово време: България - 12 ч. ; Словения, Италия, Франция - 11 ч.

Допълнителна информация

Отстъпки:
Деца до 11 г., настанени в стаята на двамата си родители
48 лв.
Ученици и студенти
20 лв.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Ница |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Ница |  Карнавали 2023 - Франция |  Карнавали 2023 - Ница

Избрани оферти