Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пещера

Разходка в Родопите с БЪГИ!

Номер на оферта

/

201037

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване

Цената не включва

входни такси и беседи на местни екскурзоводи в крепост Перистера: възрастни - 4 лв., учащи и пенсионери - 2 лв ,
разходка с бъги и посещение на музея на автомобилите на социализма– 48 лева на човек

Програма на пътуването

Екскурзия с бъги - София- Пещера

13.08.2017, еднодневна екскурзия с много емоции

Програма на екскурзията

Търсиш адреналин и красива природа? Ние предлагаме точно това съчетание сред Родопа планина! А освен на зеленината, ще можеш и да се порадваш на един музей, събрал спомените от близкото минало!

1 час разходка с бъги сред полите на Родопите по предварително подготвен маршрут, плюс вход за музей "Автомобилите на социализма" в Пещера - за 48лв на човек!

Маршрут с бъгита: Тръгване от разклона за пещера "Снежанка" по дефилето на река "Дълбочишка", движейки се по "Соколския път" , преминаване покрай местността "Аликочово" и се стига до горски развъдник, където се отглеждат диви прасета и риба. Маршрутът дава възможност за правене на снимки и видеоклипове, в почивките и по време на движение.

ВАЖНО! Водачът на всяко бъги трябва да предостави валидна шофьорска книжка.

Офертата важи и за дете над 12 години с придружител - родител.

Всеки клиент е необходимо да изгледа видеото за безопасност в сайта на фирмата.

http://canamoffroadbg.com/
Офертата включва гориво и осигурена каска.

Фирмата може да предостави за ползване 6 броя бъгита - SSV-TA, Canam, Commander и Canam, Maverick, и да осигури разходка на групи до 10 човека едновременно, придружени от двама водачи. Бъгитата са 4 X 4 и са с автоматични скорости. Карането на бъги CAN AM SSV е много по-безопасно от каране на ATV-та, мотори или други екстремни превозни средства от подобен род, тъй като имат специална клетка от дву инчови стоманени тръби, в която се возят водача и пасажера и която е обезопасена и сертифицирана по системата R.O.P.S. Ако следвате и спазвате инстукциите на обучените инструктори не трябва да се притеснявате от травми и наранявания.

Програма на екскурзията: Отпътуване в 7,30 часа от стадион Васил Левски. Пристигане в град Пещера, кратка почивка, разглеждане на музея на Автомобилите на социализма, в него освен ретро коли ще намерите предмети позабравени, но със сантиментална и антикварна стойност от периода на соца и преди него. Разходка с бъгита- 1 час с водачи/невкл. в цената на екскурзията/.

Посещение на крепост Перистера- на хълма "Света Петка" се издигат кули и стени, спиращи дъха. Твърдини в България има много, но уникалното за крепостта над Пещера са двете нейни ъглови кули - източната и южната, които са едновременно църкви. Това е единствената крепост от такъв тип у нас. Нейното име - Перистера, означава гълъб, гълъбово място. Отпътуване за София.

Цена на екскурзията: 29 лева

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Пещера |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Пещера |  Лято в България - България |  Лято в България - Пещера

Избрани оферти