Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лещен

Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица

Номер на оферта

/

203160

Дати & цени

Цената включва

Транспорт, пешеходни разходки в Лещен и Ковачевица, посещение на римски град Никополис ад Нестум,

екскурзоводско обслужване на български език

ДДС

Цената не включва

входна такса за Никополис ад Нестум- 2 лева възрастни, 1 лев деца

Програма на пътуването

Отпътуване от стадион Васил Левски в 7,30 часа.

Започва нашето пътуване като в приказка с изключително красива природна картина, уникални старинни къщи, където си дават среща тишината, хармонията в природата и традицията на българското село. Очаква ви приятна разходка сред едни от най-привлекателните и автентични курорти за селски туризъм в България – село Ковачевица и село Лещен. Архитектурният стил на селата е запазил автентичния си вид още от 18-19 век, не само като външно, но и като вътрешно оформление съхранило в оригиналност атмосферата и живата история на този дивен край. Отпътуване за София следобяд.Пристигане на стадиона около 20 часа.

Бонус: посещение на римски град Никополис ад Нестум, основан по време на император Марк Улпий Траян по случай победата на неговите войски в Дакия.
Екскурзията се провежда при минимум 25 записани туристи и се потвърждава 3 дни преди тръгване.

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Лещен |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Лещен |  Еднодневни екскурзии - България |  Еднодневни екскурзии - Лещен

Избрани оферти