Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пампорово

Роженският събор-легендата възкръсва!

Номер на оферта

/

229639

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус, 2 нощувки със закуски в хотел Стрийм Резорт *** в Пампорово http://www.stream-bgproperties.com, ползване на сауна, парна баня и вътрешен басейн, транспорт до спирка на общинските бусове за събора на поляните, екскурзовод от агенцията, посещение на Широка Лъка, посещение на Девин и Девинска екопътека

Цената не включва

лични разходи, вечери, входна такса за басейните в местност Струилица-около 10 лева, билет за общинските автобуси, които отвеждат желаещите на събора на Роженските поляни/цената ще обявим по-късно/

Програма на пътуването

3 дни/2 нощувки в хотел Стрийм Резорт, Пампорово

Каба гайдите ще огласят Роженските поляни след дълго мълчание!

Рожен и Родопите отново ще обединят нацията и ще се превърнат в туптящото сърце на България тази година!

От 19-ти до 21-ри юли българи от цялата страна и от чужбина ще си дадат среща на поредното издание на Събора на народното творчество и животновъдство „Рожен“.

Съборът и през 2019-та ще съчетае етнокултурния аспект на събитието с животновъдството, което е изконен родопски поминък и е в основата на народната култура, фолклора и занаятите.

Роженските поляни отново ще бъдат украсени с най-големия трибагреник от над 8000 кв.м.!

Маршрут: София-Роженски поляни-Пампорово-Широка лъка-Девин-Девинска екопътека-язовирите Цанков камък, Въча и Кричим-София

Дата: 19-21 юли 2019

1 ден. Отпътуване в 9,30 часа от София от стадион Васил Левски. Настаняване в хотел Стрийм Резорт в курорта Пампорово. По желание отпътуване за събора на Роженските поляни или свободно време за басейн, сауна и парна баня. Настаняване в хотел Стрийм Резорт***. Нощувка.

2 ден. Закуска. По желание отпътуване за събора на Роженските поляни или свободно време за басейн, сауна и парна баня. Нощувка.

3 ден. Закуска. Отпътуваме за град Девин. Кратка почивка в Широка лъка за разглеждане на една от най-старите църкви в Родопите. Следва около 15-20 минутен преход по асфалтов път до откритите девненски минерални басейни, където има и ресторант. Тези, които не желаят да посетят екопътеката по река Девинска, могат да останат там на плаж/срещу допълнително плащане 3 топли басейна, съблекални, тоалетни и ресторант/ За останалите следва пешеходен преход около 2 часа/отиване и връщане/ по Девинската екопътека в местност Струилица. Дървени мостчета над буйната река, красива природа, водопад-това ще видят тези, които обичат да ходят/ лек преход/. Следва отново 15-20 минутен преход до автобуса и кратък престой/около 1-1,30 часа/ за обяд в град Девин. Отпътуване за София, следвайки най-красивото ждрело в България-това на река Въча и преминаване покрай язовирите Цанков камък, Въча и Кричим. Пристигане в София вечерта.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 19 юни 2019

Цена на възрастен в студио, едноспален или двуспален апартамент - 139 лева

Цена на възрастен, настанен на допълнително легло-119 лева

Цена на дете от 6-12/ненавършени/години на допълнително легло с двама възрастни-99 лева
Забележка

Екскурзията се провежда при минимум 35 записани туристи. Потвърждение 7 дни преди тръгване.

Задължително изискване към туристите е да бъдат с ниски, удобни, затворени обувки с добро сцепление /сандали, високи обувки и т.н. не са вариант за преходи от този тип/.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата

При непроходими, опасно хлъзгави, стръмни, наводнени участъци на пешеходните маршрути при лошо време или след проливни дъждове и свлачища или други неподходящи метеорологични условия, водачът има право да промени програмата с оглед сигурността на туристите.

При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.

Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при промяната им. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Пампорово |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Пампорово |  Уикенд почивка - България |  Уикенд почивка - Пампорово

Избрани оферти