Начало / Екскурзии / Екскурзии - Букурещ

Румъния с автобус за 3 март: 3 дни/2 нощувки - ТОП оферта!

Номер на оферта

/

170865

Дати & цени

Цената включва

Транспорт България – Румъния - България с лицензиран туристически автобус или микробус

2 нощувки в Синая / Пояна Брашов / Брашов в избрания от Вас хотел или мотел

2 закуски в съответната категория

пътни, гранични, магистрални такси

водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния

Цената не включва

Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни са БЕЗПЛАТНИ

разходи от личен характер

програми по желание

медицинска застраховка в зависимост от желаното покритие

обяди и вечери

входните такси на посещаваните обекти

Програма на пътуването

ЕКСКУРЗИЯ В РУМЪНИЯ - УИКЕНД С АВТОБУС

МАРШРУТ: София - Букурещ - Синая - Бран - Брашов - София

За 3-ти март до Румъния - страната на Дракула с настаняване в района на Прахова с възможност за екскурзии в Букурещ, Синая, Бран, Брашов от София, Пловдив, Варна и Русе

Възможност за отпътуване от следните градове: София, Плевен, Русе, Пловдив, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора; Варна, Шумен, Разград.

--------------------------------------------------------

ДАТА: 03.03. - 06.03.2018 г.

3 дни/2 нощувки

------------------------------------------------

ЦЕНА на човек в двойна стая - ранни записвания до 14.01.2018 г.: 129,40 лв.

Редовна цена: 163,80 лв.

-------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


============================================================

ПРОГРАМА:

Ден 1

При потегляне от София: Отпътуване в 05.00ч. от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут СофияПлевенРусе - Дунав мост. (при мин 40 човека).

При потегляне от Варна: Отпътуване в 06.00 ч. от Варна. Пътуване по маршрут ВарнаШумен - Разград - Русе - Дунав мост. (при мин 40 човека).

При потегляне от Пловдив: Отпътуване в 05.00 ч. от Пловдив. Пътуване по маршрут Пловдив - Стара Загора - Казанлък - Габрово - Велико Търново - Русе - Дунав мост.(при мин 40 човека).

Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на РумънияБукурещ. Транзитно преминаване през града към „перлата на Карпатите” – курорта Синая. Настаняване и нощувка в Синая / Пояна Брашов / Брашов в избрания от Вас хотел или мотел. Свободно време за разходки. Нощувка.


Ден 2 - Закуска.

Свободно време за разходки или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание до Синая, Бран и Брашов / при минимум 20 човека/ (без включени входни такси за обектите).

Посещение на Двореца “Пелеш”- построен в периода 1873-1883 г. като лятна резиденция на румънския крал Карол І.

Отпътуване за Бран и посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време за разглеждане на района на замъка.

Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането - град Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка – разглеждане на Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Връщане в хотела.

Свободно време за разходки или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): - Посещение на традиционен румънски ресторант, с вечеря на четиристепенно меню, състоящо се от традиционни ястия и жива музика. Нощувка.


Ден 3 - Закуска.

В 08:00ч. отпътуване за Букурещ, град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж. Свободно време за разходки или екскурзия по желание.

Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): 11:00 ч. Панорамна обиколка на Букурещ и възможност за посещение на етнографски музей „Румънско село” (входната такса се доплаща на място) - Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Свободно време за разходка и покупки или самостоятелно посещение на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света.

16:00 ч. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

---------------------------------------------------

ПРИ НЕСЪБРАН МИНИМУМ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ДУШИ) ПО ОПРЕДЕЛЕНА ЛИНИЯ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА ПРОМЕНИ МАРШРУТА НА ПЪТУВАНЕ:
СОФИЯ - ПЛОВДИВ ИЛИ ПЛОВДИВ - СОФИЯ!

14 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА НАПРАВИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА, АКО НЕ СЕ ДОСТИГНЕ МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ЧОВЕКА)!

Отпътуването от Луковит и Плевен е (при мин. 10човека), Ако бройката не е набрана, клиентите трябва да се придвижат самостоятелно до някой от следните градове за потегляне - Русе, Бяла или В.Търново.

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.

Срок за записване: до запълване на свободните места.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.

Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 15 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 40 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
Важно: Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване в офисите на фирмата или в съответната агенция, където е направена резервацията.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;

Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

==============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

==============================================================

Тагове

Оферти - Румъния |  Оферти - Букурещ |  Екскурзии - Румъния |  Екскурзии - Букурещ |  Уикенд почивка - Румъния |  Уикенд почивка - Букурещ

Избрани оферти