Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБАЙ С ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ - нови по-ниски цени

Номер на оферта

/

189883

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLY DUBAI

Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета

Чекиран багаж 20 кг.

Трансфер летище-хотел-летище

7 нощувки със закуски в избраният хотел

Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език

Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро

Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой

Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

Допълнителни екскурзии;

Лични разходи;

Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:

Ibis One Central 3* AED 10

Park Inn by Radisson 3+*- AED 20

Novotel Deira City Centre 4* AED 15

Emirates Grand Hotel 4* AED 15

Crowne Plaza 5* AED 20

Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Програма на пътуването

Почивка в Дубай през есента. Самолетна програма с полет от София, 7 нощувки.


ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 30.04.2017

Ibis One Central 3* - 1340 лева на турист в двойна стая
1778 лева - единична стая

Park Inn By Radisson Hotel Apartments - 1367 лева на турист в двойна стая
1836 лева - единична стая

Novotel Deira City Center 4* - 1457 лева на турист в двойна стая
2013 лева - Единична стая

Emirates Grand Hotel 4* - 1594 лева на турист в двойна стая
2286 лева - единична стая

Crowne Plaza 5* - 1692 лева на турист в двойна стая
2492 лева - единична стая

Забежелка:

Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.


Програма на пътуването:

Ден 1

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Допълнителна екскурзия: Глобал Вилидж (Global Village). Цена възрастен: 28 евро/55 лева; дете 5-11 г.: 22 евро/43 лева
Атракционът е място за семейно забавление от 21 години. Представлява множество сцени за концерти, ресторанти, луна парк, зелени площи и 30 палати, представляващи 75 държави, където може да си купите оригинални стоки от цял свят – естествени масла от Африка, фурми от Саудитска Арабия, памучни дрехи от Египет, кожени изделия от Афганистан и много други. Времетраене: 4,5 - 5 часа.
Цената включва: транспорт от/до хотела; вход за селището; водач на български език
Цената не включва: храна и напитки; такса за атракционите на луна парка в селището
Забележка: в селището не е разрешено влизането с къси панталони/поли над коленете.
Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата) Мин.15 човека Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа). Нощувка.

Ден 5

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Ал Айн – 55 евро (с екскурзовод на български език) Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис. (Продължителност около 8-9 часа).
Допълнителна екскурзия: Екскурзия до едно от 7-те емирства Шаржа – 35 евро посещение на Blue Souq Sharjah Свободно време да се види прекрасната лагуна в v Al Buheira, най голямата джамия в емирството King Faisal, монумента на перлите и възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ. (Продължителност около 4-5 часа).Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Обяд в BURJ AL ARAB 7*– 190 евро. Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс. Ресторант AL IWAN (обяд на шведска маса без включени напитки) Намира се на ет. 2. Арабска кухня и морски дарове. Елегантно облекло.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 40 евро. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Преобладаващо пешеходен тур. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Освобождаване на хотела в 08:00 ч.
Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.


Условия за записване:

Депозит в размер на 50% от сумата на човек.

Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Анулация:

В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:

до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка

от 59 дни до 31 дни-депозита

от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.


Примерно полетно разписание за полета с АК FLY DUBAI
София - Дубай - 16:10 - 22:00
Дубай - София - 10:50 - 15:10

Допълнителна информация

НОВИ ПО-НИСКИ ЦЕНИ ЗА ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 30.04.2017

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Ранни записвания 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Ранни записвания 2024 - Дубай

Избрани оферти