Начало / Екскурзии / Екскурзии - Малага

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ С ПОЛЕТ ДО МАЛАГА

Номер на оферта

/

186845

Дати & цени

Цената включва

Самолетeн билет София - Малага - София с включени летищни такси на авиокомпания "Bulgaria Air"

Трансфер летище - хотел - летище

Транспорт по маршрута с комфортен туристически автобус

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Севиля

2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Лисабон

2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Порто

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Алгарве

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Гранада

Туристическа програма с местен лицензиран екскурзовод в Лисабон и Порто

Посещение на Коимбра, Авейро и Фатима

Пешеходна разходка в Севиля и Кордоба

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR

Водач-екскурзовод

Цената не включва

Входна такса за двореца "Алкасар" в Севиля (9,50 EUR)

Посещение на Гранада

Посещение на двореца "Аламбра", Хенералифе и двореца на Насридите с местен екскурзовод в Гранада

Входна такса за Джамията-Катедрала в Кордоба (8 EUR)

Разходка с корабче по р. Дуeро (около 10 EUR) в Порто

Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт

Програма на пътуването

Невероятна екскурзия в Испания и Португалия (през Малага)

Подарете си едно незабравимо преживяване. Докоснете се до красотата на Севиля, Лисабон, Коимбра, Авейро, Порто, Фатима, Фаро, Кордоба, Гранада. Едно страхотно приключение със самолет и екскурзоводско обслужване на български през цялото време.

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ:

04.04.2017 - 1395 лева / 10.06.2017 - 1435 лева
11.04.2017 - 1435 лева / 02.09.2017 - 1465 лева
22.04.2017 - 1395 лева / 09.09.2017 - 1435 лева
29.04.2017 - 1435 лева / 07.10.2017 - 1395 лева
20.05.2017 - 1395 лева / 14.10.2017 - 1365 лева
03.06.2017 - 1435 лева / 21.10.2017 - 1365 лева

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) - включено в цената

Двойна стая със спалня (не се гарантира) - включено в цената

Допълнително легло в двойна стая - отстъпка 58 лв.

Единична стая - доплащане 399 лв.

Програма на пътуването

Ден 1 София - Малага - Севиля

Отпътуване в 15:40 ч. от летище София за Малага с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Пристигане на летището в Малага в 18:40 ч. Отпътуване за Севиля. Настаняване в района на Севиля късно вечерта. Нощувка.

Ден 2 Севиля - Лисабон

Закуска. Туристическа програма в Севиля - уникален град, столица на Андалусия, с монументални архитектурни и исторически паметници: площад "Испания" - полукръгъл комплекс, оформен на мястото, където през 1781 г. е изгорена на клада последната вещица; паркът "Мария Луиза", в който през 1929 г. е проведено латино-американското изложение; Златната кула - дванадесетстранна защитна кула от 13 век; сградата на Стоковата борса, в която днес се съхраняват архивите, свързани с откриването и колонизацията на Америките, както и дневникът на Христофор Колумб и картата на света на Хуан де ла Коса; Замъкът - един от най-добре запазените примери за стила мудехар, любимо място на испанското кралско семейство; Катедралата с гроба на Христофор Колумб, която е най-голямата в света готическа катедрала и кулата "Хиралда", която по време на управлението на маврите е била основното минаре на главната джамия. Отпътуване за Португалия. Настаняване в Лисабон. Нощувка.

Ден 3 Лисабон

Закуска. Панорамна обиколка на Лисабон с местен екскурзовод: площад "Маркеш де Помбал"; кварталът Байша, реставриран след земетресението през 1755 г.: площадите "Росио", "Фигейра" и "Комерсио", Статуята на мореплавателите, кулата "Белем" и манастира "Жеронимош", считан за шедьовър на португалското мануелско изкуство, чийто основоположник е крал Мануел. Следобед - свободно време за посещение на "Алфама" - старият квартал на Лисабон, известен с тесните си улички, традиционните фадо ресторанти и многото си барове, където изкачването става с ретро трамвай - необходимо е ползване на местен и градски транспорт. Нощувка.

Ден 4 ЛисабонКоимбраАвейроПорто

Закуска. Отпътуване за Коимбра – изключително симпатично градче благодарение на неповторимата си студентска атмосфера. Над града се извисява сградата на най-стария университет в Португалия (бившият Кралски дворец), където се намира известната барокова библиотека. Пешеходна разходка по тесните и малки улички на Коимбра: старата романска катедрала и Байша или „долният град”, където се намира търговската част на града. Отпътуване за Авейро, наричан още „португалската Венеция“, заради своята система от канали и лодки, подобни на тези във Венеция. Отпътуване за Порто Настаняване в района на Порто. Нощувка.

Ден 5 Порто

Закуска. Туристическа програма в Порто – вторият по глемина град в Португалия, включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно и историческо наследство: гарата „Сао Бенто“; камбанарията „Торе душ Клеригуш“; Катедралата, от където по средновековните улички с гранитни къщи от 12 в. се стига до крайбрежната улица „Дуeро“. Свободно време с възможност за разходка с лодка по р. Дуeро. Нощувка.

Ден 6 Порто - Фатима - Фаро

Закуска. Отпътуване за Фатима – най-известният поклоннически център на Португалия. Отпътуване за Алгарвe - най-южната провинция на Португалия със столица град Фаро. Настаняване в района на Алгарвe. Нощувка.

Ден 7 Фаро – КордобаГранада

Закуска. Отпътуване за Кордоба – бивша столица (8 - 13 век) на Ал Андалус, мавърската държава на Пиринейския полуостров, град разположен на брега на река Гуадалкивир, с истинска испанска атмосфера. Пешеходна разходка: Катедралата „Мескита де Кордоба“, построена по времето на маврите като втората по големина в света джамия след тази в Мека, и преустроена в католическа църква през 13 век, днес катедрален храм на архиепископа на Кордоба; крепостта „Алкасар“, от където е ръководена реконкистата на Гранада; римският мост и мавърската защитна кула „Калаора“. Свободно време. Отпътуване за Гранада. Настаняване в района на Гранада вечерта. Нощувка.

Ден 8 ГранадаМалагаСофия

Закуска. Възможност за посещение на "Аламбра" - средновековната резиденция на маврите и внушителен комплекс от паметници, с впечатляващите дворци на династията Насриди и фантастични дворове, арки, фонтани и градините Хенералифе с местен екскурзовод (За да си осигурите участие в тази допълнителна услуга, поради ограничението в максималния брой участници в нея, е необоходимо да заявите услугата предварително, при сключване на договора). Отпътуване за Малага. Трансфер до летището. Отпътуване за България с полет на авикомпания "Bulgaria Air". Пристигане на летище София.

Доплащане:

7 вечери - Цена: 249.00 лв.

Посещение на двореца "Аламбра", Хенералифе и двореца на Насридите с местен екскурзовод (с включена входна такса) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 29. Моля, резервирайте услугата своевременно! - Цена: 79.00 лв.

Фадо шоу в Лисабон с включени 2 напитки и трансфер от и до хотела на турист при минимум 20 туристи - Цена 89 лева

Фламенко шоу в пещерите на Сакромонте с включен трансфер от и до хотела, чаша вино, сангрия или бира и вечерна обиколка на квартал Албайсин на турист (при минимум 15 туристи) - Цена 49 лева

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

Полезна информация:

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

Екскурзията се провежда при минимум 40 записани туристи.

Туроператорът си запазна правото да прави промени в програмата на почивката.

Условия за разсрочено плащане:

- Първа вноска до 31 дни преди датата на отпътуване – 35% от основната цена на избраната почивка плюс стойността на заявените допълнителни услуги.
- Втора вноска до 30 дни преди датата на отпътуване – доплащане до пълния размер на стойността на резервацията.


Условия за анулация:

- От деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване – неустойка 35% от основната цена на пътуването.
- От 30 ден преди датата на заминаване до деня на заминаване – неустойка 100% от общата цена на пътуването.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Малага |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Малага |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Малага

Избрани оферти