Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Номер на оферта

/

190024

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Бове/ Париж - София, с директен полет на авиокомпания Wizz Air;

Летищни такси;

Голям салонен багаж до 10 кг. с размери 56x45x25 см;

Трансфер летище - хотел - летище;

3 нощувки със закуски в хотел Hi Park Villette 4*;

Обзорна екскурзия на Париж;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Представител на български език, за целия престой;

Цената не включва

Полудневна екскурзия Историята на Париж - Монмартър и Катедралата Сакре Кьор – 32 лв. за възрастен / 16 лв. за дете;

Пешеходна екскурзия Величието на Париж - 48 лв. за възрастен / 24 лв. за дете;

Полудневна екскурзия Посещение на двореца Лувър - 80 лв. за възрастен / 40 лв. за дете (в цената е включен вход за музея);

Полудневна екскурзия Романтиката на Париж - 80 лв. за възрастен / 40 лв. за дете (в цената е включена разходка с корабче по река Сена);

Посещение на двореца Версай - 145 лв. / 72 лв. за дете (с включен транспорт и входна такса за двореца.) Посещение на градините е срещу доплащане от 12 евро на турист;

Лични разходи.

Програма на пътуването

Самолетна екскурзия Майски празници в Париж, Франция с обслужване на български език.

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 28.02.2017!

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ: 29.04.2017
Турист в двойна/тройна стая - 920 лева
Единична стая - 1190 лева
Дете 2-11,99 г. в стая с 2-ма възрастни - 820 лева

Програма на пътуването:

ДЕН-1

Среща на Летище София , Терминал 1 в 05:00ч. Директен полет с авиокомпания Wizz Air София - Бове / Париж. Трансфер. Обзорен тур на Париж с автобус и спиране на някои от основните забележителности на френската столица, включен в цената. Настаняване в хотела.
Следобяд - свободно време или полудневна екскурзия по желание:
Историята на Париж - Монмартър и Сакре Кьор. Нощувка.

ДЕН-2

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
Сутринта - Пешеходна екскурзия Величието на Париж - Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vend?me, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и имате възможност да закупите.
Следобяд - Посещение на музея Лувър с екскурзовод на български език
Привечер Вашият водач, ще Ви заведе за самостоятелно посещение на Айфеловата кула.
Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
Сутринта - Двореца Версай с екскурзовод на български език
Следобяд - Романтиката на Париж - Латинския квартал, остров Сите и разходка с корабче по река Сена.
Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Трансфер рано сутринта, с тръгване около 5:30 за полет Бове / Париж - София с авиокомпания Wizz Air в 09:30ч. Полетът каца в София , Терминал 1 в 13:10ч.

Допълнителни екскурзии

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорна обиколка на Париж

Включена в цената
Пешеходна и автобусна обиколка. Разглеждане на основните забележителности в Париж: Триумфалната арка – най- голямата арка в световен мащаб, Шанз-Елизе - един от централните булеварди в Париж, обявен за най- красивият булевард в света. Площад “Трокадеро” и Айфеловата кула - световноизвестния монумент и символ на френската столица, Музеят на инвалидите, мостът „Александър ІІІ“ , Големият дворец „ Большой дворец“ и Малкият дворец „Пти Пале“, площад Конкорд, катедралата „Света Богородица“ (Notre Dame de Paris) – шедьовър на готическата архитектура, Операта „Пале Гарние“.
Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език

Историята на Париж - Монмартър и Катедралата Сакре Кьор (полудневна екскурзия)

32 лева / 16 лева (деца 2 - 11.99 г.)
Екскурзия до най-посещавания от парижани хълмът Монмартър. Кварталът „Монмартър“ или „кварталът на художниците“ приютява и е дом и до днес на всички известни творци – писатели, художници, от които Пабло Пикасо, Винсент Ван Гог, също така поети и певци. Тук може да се види типичната френска атмосфера сред множеството от кафенета и барове. Обиколката продължава към базиликата „Сакре Кьор“ – бялата базилика. Едно от местата, което кара всички хора да затаят дъх е градината за медитация и фонтанът, откъдето се открива прекрасна панорамна гледка към огромния град и чувството, че Париж е в краката ви е изключително и неповторимо.

Величието на Париж (полудневна екскурзия)

48 лева / 24 лева (деца 2 - 11.99 г.)
Разходка в Париж и разглеждане на известните забележителности на града в цял свят: Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vend?me, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и ще имате възможност да закупите такива.

Посещение на двореца Лувър (полудневна екскурзия)

80 лева / 40 лева (деца 2 - 11.99 г.)
Разглеждане на основни забележителности в музея “Лувър” – Мона Лиза – Жокондата; Залата Рубенс, където ще могат да се разгледат 24 картини рисувани от Рубенс в периода от 1622г до 1625г, илюстриращи най-важните моменти от живота на Мария Медич; древногръцката скулптура на Афродита или още позната, като Венера Милоска – едно от най- прочутите произведения на древногръцкото скулптурно изкуство; Сватбата в Кана – произведение на Пол Веронезе от 1553г; Коронацията на Наполеон – картина представяща коронясването на Наполеон в катедралата Нотр Дам де Пари в присъствието на папата и всички френски кардинали; Виктоар дьо Самотраки – антична гръцка скулптура, художествени произведения от Енгр и Дьолакроа; Кодът на Хамураби – най- запазеният код със закони от Античността; Клетвата на Хорациите - художествено произведение на Давид, поставило началото на нео класицизма; Салът на Медуза- една от най – известните картини от ХІХ век на френското изкуство и емблема на Романтизма; Непокорният роб - скулптура на Микеланджело от 1505 г., създадена за гробница на папата Юлий ІІ.
Препоръчва се заявяването на екскурзията предварително от България. На място не се гарантира, че ще има свободни места.

Двореца Версай (полудневна екскурзия)

145 лева / 72 лева (деца 2 - 11.99 г.)
Обиколката започва с разглеждане на Галерията с историята на замъка, която е въведение към посещението на Версай; покоите на Луи XIV- една панорама на ХVІІ век представяща краля, кралската фамилия, двора и най-големите политически, военни и художествени събития по времето на Краля Слънце; Апартаментите на дъщерите на Луи XIV, Мраморният двор, основан и построен през 1623г., Големите апартаменти, включващи Кралските покои, Огледалната Зала и четирите зали, намиращи се до кралските покои, предназначени за Кралицата и нейните поклонени, Покоите на първородните син и дъщеря на краля, Говорещият музей, имащ за цел да представи победоносната епопея по времето на Наполеон, Galerie des Batailles – построена през 19 век по нареждането на крал Луи Филин, имаща за цел да представи исторически военни картини, изобразяващи славата и величието на френската войска и победите извоювани от френските крале.
Препоръчва се заявяването на екскурзията предварително от България. На място не се гарантира, че ще има свободни места.

Романтиката на Париж

80 лева /40 лева (деца 2 - 11.99 г.)
Разглеждане на Латинския квартал.Посещение на известната готическа катедрала“Парижката Света Богородица“. Ще се разходите из красотите на квартала Сите и ще разгледате известните забележителности Парижкия университет Сорбоната ,квартала Сен-Жермен, църквата „Сен-Жермен-де-Пре”, легендарните кафенета „Ле Дьо Маго” и „Кафе де Флор”, в които се е събирала световната бохема от началото на ХХ век, църквата „Сен-Сюлпис”, Одеона, Люксембургската градина, църквата „Сент-Етиен-дю-Мон”, площада на Сорбоната.
Разходка с корабче по река Сена. Разходката продължава един час. Билет за корабче е включен в цената на екскурзията.

Резервации:

Депозит 300 лв при резервация

Доплащане 22 дни преди датата на пътуване


Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 100 лв

от 30 до 22 дни: 300 лв

под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума

Полетно разписание: Превозвач: Wizz Air
София 07:00 Бове / Париж 09:00
Бове / Париж 09:30 София 13:10

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 28.02.2017, включени в посочените цени!

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Ранни записвания 2024 - Франция |  Ранни записвания 2024 - Париж

Избрани оферти