Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ във ВИЕНА с полет от Варна, ранни записвания

Номер на оферта

/

226230

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси

3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 4*

трансфери летище – хотел – летище

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената не включва

Багаж за чекиране до 23 кг – 100 евро за двете посоки / заплаща се по желание /;

Екскурзии по желание според програмата;

Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;


За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Програма на пътуването

Септемврийски празници във Виена с полет от Варна .

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 30.06.2018, включени в посочените цени!

ПЕРИОД НА ПЪТУВАНЕТО: 22.09. - 25.09.2018

Цена на турист в двойна стая - 702 лева
Цена за дете в стая с 2-ма възрастни - 663 лева


Примерна програма на пътуването:

Първи ден /22.09.2018/

Излитане от Варна в 11:55 часа и пристигане във Виена в 12:45. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и среднощна разходка в центъра на Виена.

Втори ден /23.09.2018/

Закуска. Свободно време за пешеходна разходка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд. Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт. Нощувка.
Пешеходна обиколка на Виена с професионален гид на български език – доплащане: 30 евро на човек при група от мин. 6 души.

Трети ден /24.09.2018/

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Или за желаещите – посещение на Пратера. Нощувка.
Двореца Шьонбрун доплащане – 35 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт.

Четвърти ден /25.09.2018/

Закуска. Трансфер около 08.30ч от хотел за Летище. Полет от Виена за Варна в 11:10ч – кацане в 14:00ч.


*реда на екскурзиите подлежи на препотвърждение;

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

Резервации: Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко 50% от цената.

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;

от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.

Полетно разписания:

22 септември 2018 Варна - Виена 11:55 – 12:45 (W6 4521)

25 септември 2018 Виена - Варна 11:10 – 14:00 (W6 4522)

Информация за хотел Suite Hotel 900m zur Oper 4*


Хотела е разположен в автентитична типична сграда за Австрия. Обновен, реставриран, хотела предлага модерни, семпли стаи с отделен санитарен възел, свободен интернет,ТВ, кана за кафе.

Прекрасна, богата закуска на бюфет с чудесно виенско кафе. Централно разположен, само на 20мин. пешеходно от Операта.

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 30.06.2018, включени в посочените цени!

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Ранни записвания 2024 - Австрия |  Ранни записвания 2024 - Виена

Избрани оферти