Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР И ПОЧИВКА НА МАЛДИВИ

Номер на оферта

/

214237

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София-Истанбул-Сингапур-Мале-Истанбул-София с Турски авиолинии, позволен багаж до 30 кг.;
Самолетен билет Сингапур-Куала Лумпур с включен багаж 23 кг.;
Самолетен билет Куала Лумпур-Мале с включен багаж 23 кг;
Летищни такси;
3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
2 ношувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
5 нощувки на Малдиви в избрания хотел на съответната база изхранване;
Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
Трансфери летище-хотел-летище в Куала Лумпур;
Трансфери летище-хотел-летище на Малдиви с бързоскоростна лодка;
Обзорна обиколка на Сингапур;
Билет за Ботаническата градина в Сингапур;
Посещение с трансфери и пропуск за Universal Studio Sentosa;
Целодневна обзорна обиколка на Куала Лумпур;
Медицинска застраховка за периода на пътуването;
Водач от агенцията по време на цялото пътуване.

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Застраховка „Отказ от пътуване“ от 130 лв., в зависимост от свойността на избраната оферта.

Програма на пътуването

1ви ден 21.02.2018: СофияИстанбул
Среща на Терминал 2 в 19:00ч за полет с София-Истанбул с Турски Авиолинии в 21:15ч.

2ри ден 22.02.2018: Истанбул- Сингапур
Кацане на летището в Истанбул в 23:50ч. Кратък престой и полет за Сингапур в 02:25ч. Пристигане същия ден в 17:45ч местно време. Посрещане от фирмата партьор и настаняване в хотел Mercure Singapore Bugis **** или подобен. Свободно време. Нощувка

3ти ден 23.02.2018: Сингапур
Закуска. 09:30 Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции заедно със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, паркът Форт Каннинг, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур. Да се потопиш в магията на това място, означава после да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!
Нашата обиколка ще започне от Парка Мерлион-национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.
Ще се насладим на очарованието на цветната ботаническа градина в Сингапур, под защитата на ЮНЕСКО.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати,култури.
Ще посетим Civic District-административен център на града, Parliament House, National Gallery of Singapore.
Следва свободно време за обяд /по желание/. След обяд ще посетим изкуствено създадения остров Сентоса или още известен като острова на забавленията.
Връщане в хотела около 20:30ч.
Нощувка

4ти ден 24.02.2018: Сингапур
Закуска. Днешния ден ще прекараме в Universal Studio- втория холивудски парк в Азия открит през 2017г. Universal studio park се простира на площ от 20 хектара и се състой се от общо 24 атракции като 19 от тях са оригинални и специално изработени за парка. Има 7 тематини зони като всяка една се базира на филм или телевизионно шоу, с уникалните за него атракции и характерни теми. Заведенията за хранене и търговските площи са също тематична извадка от съответния сценарий. Връщане в хотела около 19:00ч. Нощувка.

5ти ден 25.02.2018: Сингапур- Куала Лумпур
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за кратък полет в 12:55 Сингапур-Куала лумпур с Malaysia Airline. Кацане в 13:55ч. и посрещане от фирмата партньор,трансфер и настаняване в хотел The Kuala Lumpur Journal **** или подобен. Свободно време за опознаване на града. Нощувка

6ти ден 26.02.2018: Куала Лумпур
Закуска. Нашата опознавателна обиколка на града на светлините, както е известен, ще започне в 09:00ч. Ще посетим новото и старото лице на Куала Лумпур- абсолютен котраст между небостъргачи и колониални сгради от минали векове.
Културните обекти, които ще видим са кулите Петронас – отличителен знак на града, известен бутик за какао и шоколад, King’s Palace, National monument, National Mosque, Sultan Abdul Samad Building.
Следва обяд в местен ресторант.
Следобяд ще посетим най-голямата и модерна фабрика за пютър (сплав от калай и олово), известна с висококачествени продукти и изключително майсторство в изработката. Ще се запознаем от близо с процеса на леене, отливане, полиране, гравиране на продукти от калай.
Продължаваме към Batic Factory – типично за региона изкуство за рисуване с восък върху текстил, след което ще посетим Batu Caves – пещерите на Бату. Страхотната величествена природна забележителност, която със своите 272 стъпала ще ви отведe до светилището на Индуиското божество – Муруган. Пещерата е една от най-популярните индуски храмове извън Индия и фокусната точка на индуския фестивал на Thaipusam в Малайзия. Връщане в хотела около 18.00 ч. Нощувка.
7ми ден 27.02.2018: Куала Лумпур- Мале
Закуска. Свободно време за разглеждане на града. Трансфер до летището около 14:00ч. за полет Куала Лумпур- Мале в 18:55 – 20:10ч с AK Air Asia. Пристигане на Малдиви и трансфер до избрания хотел с бързоскоростна моторна лодка. Настаняване. Нощувка

8ми- 11ти ден 28.02.2018: Малдиви
Закуска. Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук.
За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
Нощувка

12ти ден 04.03.2018: Малдиви- Истанбул
Закуска. По-късно трансфер до летище Велана Интернешънал - Мале за полет в 23:50ч.
13ти ден 05.03.2018: Истанбул - София
Кацане в Истанбул в 06:25 и кратък престой. Полет Истанбул-София в 08:35. Пристигане на Терминал 2 в 08:50ч.

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур

Избрани оферти