Начало / Екскурзии / Екскурзии - Корфу

Септемврийски празници на Корфу 3нощ.закуски и вечери от Варна и София

Номер на оферта

/

226913

Дати & цени

Цената включва

• Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
• Гранични ,фериботни и магистрални такси
• 3 нощувки със закуска и вечеря в хотел Royal Boutique 3* http://www.hotelroyal.gr/en/
• Медицинска застраховка за лица до 64,99 г. /за лица на и над 65г до 79.99 г. има доплащане от 6лв/
• Екскурзоводско обслужване по време на пътуването и престоя.

Цената не включва

- Обзорна Екскурзия на Корфу с включена входна такса за двореца Ахилио - 15 евро
- Eкскурзия до Палеокастрица и Сидари – 20 евро / дете до 12год.- 10 евро
- Разходка с лодка в пещерите на Палеокастрица - 10 евро / цената се препотвърждава на място /
- Корабчето “Калипсо стар” - възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 11 евро
- Круиз до Паксос , Антипаксос и Сините пещери – 30 eur / дете до 12год. – 15 евро
- Такса престой в Гърция – 1.5 евро на стая на ден /заплаща се задължително на рецепция на хотела/
- Автентична Таверна “Трипа”
- Уникална възможност да усетите гръцката гостоприемност, вкусните специалитети на местната кухня, мелодичната музика и да се насладите на фолклорно представление състоящо се от танцови изпълнения от всички части на Гърция. Всичко това в приятната атмосфера в най-старата и най-известната таверна на острова.
Включва – вечеря, вино и фолклорна програма
Цена (с транспорт): възрастен - 28 евро (-50% за деца до 12 г.) - при мин.брой участници 20 човека
Забележка:
• Упоменатите часове в програмата са ориентировъчни и могат да търпят промени поради промяната на фериботното разписание.
• Описанието по дни на допълнителните мероприятия е предварително и може да търпи промени в хода на екскурзията според свободните места и работно време на обектите, без да отпадат обекти.
• Желаещите да посетят корабче Калипсо Стар без да се включват в панорамната обиколка на острова трябва сами да се придвижат до корабчето в упоменат от екскурзовода час.
• Настаняването в хотела се осъществява в 14 :00 ч.

Програма на пътуването

ОСТРОВ КОРФУ

Автобусна програма от Варна ,Шумен, Велико Търново, Севлиево , София.

Дата:
20.09.2018 – 25.09.2018 г.
3 нощувки закуски и вечери

ЦЕНИ:

Цена на човек в двойна стая с отпътуване от:
София 285 лв
Варна / Шумен 305 лв
Търговище / Велико Търново / Севлиево 290 лв

Хотелът: Royal Boutique Hotel 3*

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================


ПРОГРАМА:


1 ден Варна - София - СолунИгуменица
Отпътуване от Варна около 16.00 ч от ул.Антим
От Шумен * 17:00ч./ За група от 12 човека и нагоре отпътуването от Шумен се осъществява от бензиностанция ОМВ до БИЛА, за бройка по малка от тази автобусът взима туристите от 5 – ти километър /
От Велико Търново Автогара Юг – около 19.15 ч.
2 ден- остров Корфу
От София около 22.30ч. от площад “ Александър Невски “ по маршрут СофияКулата- СолунКозани - Гравена – Иоанина – Игуменица. Пристигане във Игуменица - остров Корфу/ пътува се с ферибот 1ч /, пристигане в хотела преди обяд.Освежаване .Свободно време или около 11:30ч.
• По-желание Панорамна обиколка на Корфу / срещу доплащане / - Двореца Ахилион /XIX в./ - място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Продължаване за град Корфу /Керкира/. Обиколката на града започва от най - големия площад Еспланада - сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, коипие на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова. Свободно време за разходка из най - стария квартал Кампиело. Свободно време.

• Корабче с прозрачно дъно „Калипсо стар” /ако позволяват метереологичните условия/ ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите на невероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост до Старата крепост до невероятният залив Гарица. Връщане в хотела надвечер. Вечеря. Нощувка.
3 ден - остров Корфу – Круиз до Паксос , Антипаксос и Сините пещери

Закуска.Свободно време за почивка,плаж и разходки из острова или * По желание Круиз до Паксос ,Антипаксос и Сините пещери / срещу допълнително заплащане/
Връщане в хотела около 18:30ч. Вечеря. * По – желание – Гръцка вечер в автентична таверна „Трипа „ с неограничено количество вино ,вечеря и автентична гръцка програма и музика .Нощувка

4 ден– остров Корфу - Палеокастрица и Сидари
Закуска.Свободно време или * По желание Екскурзия до Палеокастрица и Сидари / срещу доплащане /, един от най - известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби. Свободно време за разходка, плаж или разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица/ срещу допълнително заплащане / , най-известната от които е Синьото око. Продължаваме за Сидари – считано за едно от най - пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен
канал образуван от морските води " Канала на любовта". Свободно време за плаж и обяд. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден– Остров Корфу - България
Закуска. Отпътуване за България сутринта. Пристигане в София вечерта. Във Варна рано сутринта на следващият ден.

==================================================================


Mинимален брой участници: 35
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване
Необходими документи: лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.
Начин на плащане: депозит от 30 % от пакетната цена; доплащане 15 дни преди датата на отпътуване.

Кратко описание на хотела:

Бутиков хотел Royal се намира на три километра от оживения град Корфу и на 3,5 километра от пристанището и на 300 метра от пясъчния плаж Канони . Летище Корфу е на 1 километра.
В хотела има безплатен обществен паркинг, безплатен Wi-Fi достъп в лобито, предлага открит басейн, два ресторанта, два бара и кафене с изглед към мишият остров и летище Корфу.Всяка сутрин се сервира закуска на шведска маса. В ресторантите, баровете и кафенето на хотела се предлагат освежаващи напитки и различни ястия.
Стаите и суитите са с интериор в топли нюанси и модерни мебели. Те са обновени през 2013 г. и предлагат климатик, сейф, минибар и плоскоекранен телевизор. В банята има тоалетни принадлежности. Те имат градински изглед, страничен или пълен морски изглед.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Корфу |  22 септември - 2023 - Гърция |  22 септември - 2023 - Корфу

Избрани оферти