Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кушадасъ

Септемврийски празници в Grand Blue Sky - Кушадасъ

Номер на оферта

/

199199

Дати & цени

Цената включва

v 5 нощувки с настаняване на 22 или 30 септември 2017 г., на база 24h All Inclusive (закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки – местно производство и вносни, без ограничение, 24 часа в денонощието).
v Обслужване на място на български език от представител на турския партньор на ТА
v Представител на ТА по време на пътуването и по време на целия престой

Цената не включва

v Транспорт от София с лицензиран автобус и застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 5000 Евро - 120 лв. на човек, в двете посоки (тръгване на 21.09 или 29.09 в 18:00ч от София през Пловдив - OMV до хотел Санкт Петербург, и Димитровград - бензиностанция Газпром);
v доплащане за застраховка за пътуващи със собствен транспорт - 1 лв. на човек на ден;
v доплащане за медицинска застраховка за лица над 69 г. - 10 лв;
v доплащане за предни места в автобуса (I и II ред) – 20 лв. на човек;
v допълнителни екскурзии на място в курорта;
v разходи от личен характер

Програма на пътуването

Септемврийски празници в Grand Blue Sky - Кушадасъ
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/


Дата: 22.09.2017г.; 30.09.2017г.
8 дни/ 5 нощувки
Цена от: 255,00 лв.
Тръгване на 21.09 или 29.09 от София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград!


1-ви ден
Отпътуваме в 17.00 ч. от София от храм-паметник Александър Невски, 18.30 ч. от Пловдив от бензиностанция "ОМВ" пред хотел "Санкт Петербург", 20:00 ч. от бензиностанция Газпром на изхода от Димитровград, посока Хасково. Продължаваме към ГКПП Капитан Андреево. След като преминем границата ще направим кратка почивка. Първият турски град по маршрута ни е Одрин. Ще преминем покрай града, известен с множеството си джамии с елегантни куполи. След полунощ ни предстои да прекосим с ферибот пролива Дарданели. Пътуването е с продължителност 25 – 30 мин. По време на краткото пътуване ще имате възможност да се насладите на чаша ободряващ турски чай. Следва нощен преход.
2-ри ден
На втория ден сутринта ще преминем през третия по големи град в ТурцияИзмир. Градът е разположен на брега на Егейско море и там се намира и второто по големи пристанище в Турция. На около 90 км от Измир се намира популярният летен курорт Кушадасъ. Буквално преведено името на града означава "Птичи остров". Градът е разположен в непосредствена близост до античния град Ефес (Ephesus), туристическа атракция за мнозина туристи. Престоят Ви в хотела ще започне с обяд и ще завърши със закуска. След 14.00 ч., по международен стандарт, ще започне и настаняването в избрания от Вас хотел. От там нататък Ви оставяме сами да организирате свободното си време и да изберете най-подходящия и приятен начин да прекарате почивката си.
3-ти ден до 6-ти ден
Закуска. От третия до осмия ден ще имате възможност да се насладите на хубавите плажове в курорта, вкусната турска кухня и комфорта, който предлага хотел Grand Blue Sky, който избрахме за Вас тази година. За тези от Вас, които желаят да се докоснат до културата на страната, турските ни партньори ще предложат набор от интересни полудневни и целодневни екскурзии, които да разнообразят престоя Ви. Всички екскурзии са срещу допълнително заплащане, като повече информация можете да получите в нашия офис или по имейл.
7-ми ден
Закуска. Около 11 ч. отпътуване за България. На връщане отново преминаваме с ферибот през Дарданелите. Проливът свързва Егейско с Мраморно море. Най-големият град по течението на пролива е Чанаккале. Названието „Дарданели“ идва от Дардан, древен гръцки град на азиатския му бряг. На няколко места ще направим кратки почивки за пазар. Ще имате възможност да си закупите вкусен локум, сочна баквала и истински зехтин. Нощен преход.
8-ми ден
Пристигаме в България рано сутринта.

Полезно е да знете:
*Най-добре пазарувайте с лири в магазините и заведенията, въпреки че навсякъде приемат евро и американски долари. Ако плащате в друга валута, обменният курс зависи от продавача или сервитьора. Можете да обмените пари в пощенските офиси или в обменни бюра, никога не обменяйте пари в хотела или заведенията. Почти навсякъде приемат пътнически чекове и международни кредитни карти. Преди да платите с кредитна карта, попитайте продавача - може да получите по-ниска цена, ако платите в брой вместо с кредитна карта, защото магазините плащат 7% комисионна на банките при картови плащания.
*По-добре не пийте вода от чешмата. Аптеките (на турски eczane) в Кушадасъ работят от понеделник до събота. Ако имате нужда от аптека в извънработно време или в неделя, на витрината на всяка аптека има списък с адресите на дежурните аптеки.

- ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 1657013150000523651 /06.01.2015 г. , ЗАД Армеец
- Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

96

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- Авансово плащане в размер на 30% при записване;
- Финално плащане до 14 дни преди датата на заминаване.
v УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
v Необходими документи: трите имена на латиница по международен паспорт, ЕГН, номер на международен паспорт.
v Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
v Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове открити за международни пътнически превози.
v Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в страната.
v УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ :
- Анулация на резервация без неустойка е възможна до 30 дни преди датата на заминаване;
- При анулация от 29 до 14 дни преди датата на заминаване – неустойка в размер на внесения депозит;
- При анулация при по-малко от 14 дни преди датата на заминаване – неустойка в размер на 100% от цената на пътуването

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Кушадасъ |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Кушадасъ |  22 септември - 2023 - Турция |  22 септември - 2023 - Кушадасъ

Избрани оферти