Начало / Екскурзии / Екскурзии - София

Септемврийски празници в Мюлуз – Страсбург– Базел

Номер на оферта

/

224818

Дати & цени

Цената включва

Цената не включва:
билетите за влак до Страсбург и Базел
храна и лични разходи
city tax
чекиран багаж

Програма на пътуването

Самолетна екскурзия – 4 дни / 3 нощувки
/предварителна програма/


1 ден /22.09.2018/ – събота – Отпътуване от София за Мюлуз с редовен полет на WIZZ AIR в 07.30 ч. Пристигане в 08.55 ч. Организиран трансфер. Настаняване в хотела. Разглеждане на Мюлуз – централния площад, готическатата базилика на улицата Маджента, останалата част от градските укрепления на XIV век, кулата Больверк, кулатата на Дявола, служила като затвор за заподозрени в магьосничество и др. Възможност за посещение на най-големия музей на автомобила в света - магнит за любителите на ретро коли. Свободно време. Нощувка.

2 ден /23.09.2018/ - неделя – Посещение на Страсбург /пътуването е с влак – около 115 км. /. Разглеждане на Страсбург - квартала „малката Франция“, цъкрвата „Св.Тома“, Катедралата, дворецът Роан, площад „Сент Етиен“, университетският площад. Панорамно разглеждане на европейските институции - Съвета на Европа, Европейският съд за правата на човек и Европейския парламент. Свободно време. Връщане в Мюлуз. Нощувка.

3 ден /24.09.2018/ - понеделник / НЕРАБОТЕН ДЕН /- Посещение на Базел /пътуването е с влак - около 35 км./- третият по популярност град в Швейцария, разположен на границата с Германия и Франция. Разглеждане на Базел, известен като банков и търговски център. Миналото великолепие на града е запазено в ренесансовата сграда на кметството, красивата катедрала и патрицианските домове от 18 век. През града протича и река Рейн. Свободно време. Връщане в Мюлуз. Нощувка.

4 ден /25.09.2018/ - вторник - Организиран трансфер до летището на Мюлуз. Oтпътуване за София с редовен полет на WIZZ AIR в 09.30 ч. Кацане в София в 12.45 ч.

Цена 359 евро / 702 лева
Цената е на човек в двойна стая
Доплащане за единична стая
Цената включва:
Транспорт със самолет София – Мюлуз – София
Летищни такси
до 10 кг. ръчен багаж /55 - 40 – 23 /см.
трансфер летище - хотел - летище
3 нощувки в хотел 3* в центъра нa Мюлуз
медицинска застраховка
водач от фирма „Галера“

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:


Не се изисква минимален брой участници:
Начин на плащане: Депозит за пътуването 50% от дължимата сума при записване и останалата част от сумата до 20 дни преди началото на организираното пътуване.
За пътуването не се изискват визи и ваксинации.
“ГАЛЕРА„ ЕООД има сключена задължителна застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗАД “Армеец” в съответствие с изискванията за застраховката.
“ГАЛЕРА„ EООД сключва договор за застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста“ с „EUROINS INSURANCE”
“ГАЛЕРА„ ЕООД предлага възможност за допълнителна застраховка “Отмяна на пътуването“,

Тагове

Оферти - България |  Оферти - София |  Екскурзии - България |  Екскурзии - София |  22 септември - 2023 - България |  22 септември - 2023 - София

Избрани оферти