Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

Сингапур и остров Бали

Номер на оферта

/

198008

Дати & цени

Цената включва

Общата цена на пътуването включва:
• Самолетен билет София – Доха – о-в Бали; Сингапур - Доха – София с включени летищни такси* на авиокомпания Qatar Airways;
• Самолетен билет о-в Бали – Сингапур с включени летищни такси*;
• 5 нощувки със закуски в двойна стая в хотел Melia Bali The Garden Villas 5* или подобен в остров Бали;
• 2 нощувки със закуски в двойна стая супериор в хотел Jen Orchardgateway 4* или подобен Сингапур;
• Трансфер летище о-в Бали – хотел на о-в Бали – летище о-в Бали;
• Трансфер летище Сингапур - хотел в Сингапур - летище Сингапур;
• Включена целодневна екскурзия до красивия планински курорт Кинтамани на о-в Бали;
• Водач – преводач от Профи Травъл Център при група от 15 туристи;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове.
* Летищните такси са актуални към 26.04.2017 и се фиксират към датата на доплащане, поради честата им променливост.

Цената не включва

Цената не включва:
• Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат предварително):
- Полудневна екскурзия до остров Сентоса - 158 лв;
- Целодневна екскурзия „Тайните на източен Бали” с включен обяд – 85 лв;
• Доплащане за вечери на остров Бали – 70 лв на човек на вечер (по желание);
• Доплащане за единична стая – 780 лв;
• Доплащане за късно освобождаване (до 18:00ч) на стаята в хотела в Сингапур - 170 лв за стая (по желание);
• Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори;
• Европейска застраховка при отказ от пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни и независещи от клиента причини - на запитване и по желание. Застраховката се заявява до 5 дни след сключване на договор за организирано туристическо пътуване.

Програма на пътуването

Насладете се на прекрасна почивка и си подарете едно незабравимо изживяване в този приказен тропически свят, с извисяващи се в облаците вулкани, планински склонове, тропическа джунгла с аромат на орхидеи, хибискуси и бугенвилии, с плажове – искрящи под горещото слънце и галени от топлите вълни на Индийския океан...

- Най-добрата групова оферта за Сингапур и остров Бали на българския пазар – съотношение на качество с цена!
- Хотелски комфорт - настаняване само в подбрани 4* и 5* хотели!
- Включена целодневна екскурзия на о-в Бали!
- Специален бонус от Профи Травъл - полудневна обиколка на Сингапур!
- Водач от Профи Травъл през цялото време с Вас!

Програма:

Ден 1/17.10.2017, вторник/ София – Доха
Отпътуване от летище София в 20:15 с полет на Катарски Авиолинии за Доха.
Ден 2/18.10.2017, сряда/ Доха – Остров Бали
Кацане на летището в Доха в 00:55 и продължение за остров Бали с полет в 02:55. Пристигане на летището в Денпасар в 17:20. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Melia Bali The Garden Villas 5* или подобен. Свободно време за аклиматизация и нощувка.
Ден 3/19.10.2017, четвъртък/ Остров Бали
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд, по време на която ще се насладите на красивия планински курорт Кинтамани с впечатляваща гледка към езерото Батур и едноименния действащ вулкан. По пътя се посещава една от най-емблематичните забележителности на о-в Бали – храмът на свещения извор, както и местна ферма, където може да се опита уникалното балинезийско кафе „Лувак“. Разглежда се и културната столица на острова – Убуд, известна с многото си художествени галерии и Свещената гора на маймуните. Нощувка.
Ден 4/20.10.2017, петък/ Остров Бали
Закуска. Възможност за целодневна екскурзия „Тайните на източен Бали” с включен обяд, по време на която се посещава селището Батубулан, където се наблюдава традиционната техника на рисуване „батик”. Разглежда се типичното балинезийскo селце Пенгглипуран, което се отличава с красивата си природа и архитектура. Следва посещение на древната сграда на съда в Клунгкунг и продължение през Букит Джамбул и красивите оризови тераси към подножието на планината Агунг, където се намира и най–святият и висок вулкан на о-в Бали. Разположен на един от вулканичните склонове се намира храмовият комплекс, наричан още „Храмът Майка”, издигнат на пиедестала на святост от хиндуиското население на о-в Бали. Нощувка.
ВАЖНО: Препоръчваме облекло САРОНГ или дълги панталони за храма Бесаких.
Ден 5/21.10.2017, събота/ Остров Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Ден 6/22.10.2017, неделя/ Остров Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Ден 7/23.10.2017, понеделник/ Остров БалиСингапур
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до Сингапур в 14:25. Пристигане на летището в Сингапур в 17:10. Посрещане и трансфер до хотел Jen Orchardgateway 4*, разположен в най-известната шопинг зона в Сингапур - Orchard Road. Свободно време и нощувка.
Ден 8/24.10.2017, вторник/ Сингапур
Закуска. Специален бонус за групата - полудневна обиколка на Сингапур, по време на която се разглежда Ботаническата градина с най-голямата в света колекция от орхидеи, минава се през Китайския квартал, характерен с тесните си улички, многобройни храмове и живописни пазари, които ще ви пренесат към някогашния облик на града, както и през колоритния квартал “Малката Индия“, където ще можете да се потопите в оживлението и пъстротата на индийската общност в Сингапур. Фотостоп пред статуята на „Мерлиона” – митичен полулъв, полуриба – символ на Сингапур. Възможност за изкачване до панорамната площадка на емблематичния хотел Marina Bay Sands, откъдето се разкрива 360? гледка към града и океана /срещу допълнително заплащане/.
Следобед възможност за екскурзия до остров Сентоса с кабинков лифт. Разглеждат се основните атракции на острова, посещава се аквариума и се наблюдава уникалното 3D шоу „Крилете на времето” на брега на океана. Нощувка.
Ден 9/25.10.2017, сряда/ Сингапур - Доха
Закуска и освобождаване на стаите до обяд. Багажът може да бъде оставен в помещението за съхранение на багаж в хотела. Свободно време. Сред едни от най-интересните атракции в Сингапур са и новооткритите тропически градини, в уникален архитектурен стил. Разположени са непосредствено до брега на залива и предлагат огромно разнообразие от най-красивите екзотични растения. За всички любители на животните пък е Сингапурската зоологическа градина - една от най-известните в света, не само като големина и разнообразие на животински видове, но и като предлагани атракции - нощно сафари, шоу с крокодили, шоу с тигри и др. Трансфер до летището за полет до Доха в 02:25.
Ден 10/26.10.2017 - четвъртък/ Доха - София
Кацане на летището в Доха в 04:55 и продължение за България с полет в 07:05. Пристигане на летище София в 12:05. Край на програмата.

Допълнителна информация

Отстъпка 200 лв при записване до 23.06.2017!

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур

Избрани оферти