Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пукет

Екскурзия до перлите на Югоизточна Азия Сингапур и Куала Лумпур

Номер на оферта

/

160308

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София-Истанбул-Сингапур-Истанбул-София с Турски авиолинии, позволен чекиран багаж до 40 кг., разделен в 2 части по 20 кг;
Летищни такси;
5 нощувки със закуски в Сингапур в избрания от вас хотел
Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
Обзорна обиколка на Сингапур;
Билет за Ботаническата градина в Сингапур;
Всички екскурзии и преходи с автобус, включени в програмата;
Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на място, с превод на български;
Медицинска застраховка с асистанс покритие 10 000 евро в ЗАД Армеец;
Водач от агенцията по време на цялото пътуване при минимум 15 пътуващи.

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и на запитване в офиса на туроператора;
Екскурзия до о-в Сентоса и посещение на аквариума – 95 евро на човек при минимум 10 човека;
Екскурзия до Куала Лумпур с включен двупосочен самолетен билет, трансфери, туристическа програма в Куала Лумпур с местен екскурзовод, водач преводач на групата - 235 евро на човек при мин. 7 туриста
Екскурзия Singapore Wildlife – 90 евро на човек при мин. 7 човека

Програма на пътуването

Екскурзия до перлите на Югоизточна Азия Сингапур и Куала Лумпур - Турски авиолинии - С ВОДАЧ

СофияИстанбул - Сингапур – о-в СентосаКуала Лумпур - Истанбул - София

Възможност за наблюдение на най голямото Авиошоу в Азия

8 дни / 5 нощувки

ДАТА: 17.02.2024 – 24.02.2024 г. - ПОСЛЕДНИ МЕСТА

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

Настаняване в Deluxe Room, на база закуска

Отстъпка от 100 евро за резервации до 15.11.2023г

Grand Pacific 3+* - 1998 евро/ 3908 лева
Paradox Singapore Merchant Court 4* - 2271 евро/ 4442 лева

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

СИНГАПУР - един от най-подредените градове в света, перлата на Азия, често наричан „Вратата на Азия“. Място, в което Изтокът среща Запада, а миналото се среща с бъдещето. Това са само част от характеристиките, с които е известен Сингапур. Бързият възход и развитие на Сингапур се дължат преди всичко на неговото местоположение и на превръщането му в една от основните британски колонии в Югоизточна Азия. Като независима държава Сингапур съществува едва от 55 години и в този период се е превърнал в еталон за ред, просперитет и икономическо благоденствие. От самото си създаване, градът е средище на различни култури – китайска, индийска и арабска, които се сливат в една пъстра палитра, създавайки уникалния културен облик на един от най-значимите азиатски градове. Разглеждайки Сингапур, ще бъдете впечатлени от една страна от чудесата на съвременната архитектура, историческите забележителности, които са се запазили, въпреки главоломните темпове на застрояване и от друга страна - спокойствието на неговите жители. С други думи, Сингапур е една уникална смес от европейски просперитет и азиатско спокойствие.

КУАЛА ЛУМПУР е едно от онези места по света, където комбинацията от културно наследство и модерна архитектура се е получила неочаквано очарователна. Изисканата и уникална столица на Малайзия, остава неоткрит скъпоценен камък за много туристи и пътешественици. Градът е исторически значим и надарен с изобилна природна красота. Столицата на Малайзия е изпълнена с архитектурни чудеса. Кулите близнаци Петронас са световноизвестен символ на Малайзия и фокусна точка на центъра на града, който включва търговски център, луксозни хотели и конгресен център. Други забележителни паметници са Кралският дворец, Площадът на Независимостта и ядрото на стария град. Там, където се пресичат реките Кланг и Гомбак, е и мястото, където се е зародил градът и построена най-голямата джамия - Масджид Джамек.
Куала Лумпур е и търговски рай, а Малайзия е сред водещите световни дестинации за пазаруване. Ако обичате пазаруването, ще оцените скитането из стилните търговски центрове на Куала Лумпур, украсени с най-добрите дизайнери и марки. Градът предлага разнообразие от възможности за пазаруване с атрактивни отстъпки и оферти.

=============================================================

Предимства по програмата:

# Гарантирани блок места по полетите с Турски авиолинии.

# Изключително удобни връзки.

# Включена обзорна обиколка на Сингапур, посещение на Ботаническата градина.

# Посещение на панорамната площадка на Marina Bay Sands!

# Вход за ботаническата градина оранжерия в Gardens by the Bay!

# Отлично подбрани и проверени хотели.

# Опитен водач от агенцията.

# Без Ковид рестрикции и допълнителни изисквания за влизане в Сингапур.

---------------------------------------

ПРОГРАМА

1‘ви ден 17.02.2024: СофияИстанбул
Среща на летище София, Терминал 2 в 07:55 ч. за полет София-Истанбул с редовен полет TK 1030 на Turkish Airlines в 09:55 ч. Кацане на летището в Истанбул в 12:20 ч.

2‘ри ден 18.02.2024: Истанбул- Сингапур
Престой на летище Истанбул и полет за Сингапур с редовен полет TK54 на Turkish Airlines в 17:10 ч. Пристигане в 08:30 часа местно време. Посрещане от фирмата партньор, трансфер и начало на панорамна обиколка на Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса, многобройните търговски центрове и изкусителни ресторанти, са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур.
Да се потопиш в магията на това място, означава след това да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!
Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента, Националната галерия на Сингапур.
Ще продължим с Парка Мерлион - национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.
Следва свободно време за обяд. В ранния следобяд настаняване в хотел PARADOX MERCHANT COURT 4* или подобен. Свободно време. Нощувка.

3‘ти ден 19.02.2024: Сингапур - Градината на орхидеите и ботаническата градина “Gardens by the bay” (включени в пакетната цена)
Закуска. Днес ни предстои един ден, който ще ни омагьоса със спиращи дъха гледки.
В 09:00 ч. - начало на туристическа програма в Сингапур. Нашата обиколка ще започне от „Градината на орхидеите“, част от Ботаническата градина на Сингапур, забележителен парк и любимо място за отдих на местните хора. На обяд ще отправим към ботаническата градина “Gardens by the bay. Ще посетим панорамната тераса за наблюдение „Marina Bay Sands” и ще имаме възможност да се насладим на цветната магия в популярната ботаническа градина „Gardens by the Bay”. Gardens by the Bay са сред най-интересните нови атракции в Сингапур и сред топ 10 градини в света. Във впечатляващите Cooled Conservatories ще откриете растения от цял свят. Flower Dome е най-голямата стъклена оранжерия в света и предлага разходка сред гора от маслинови дървета, типични за Средиземноморието или боабаби от субтропичните региони, както и сезонни цветя. В света на Cloud Forest ще откриете орхидеи, насекомоядни растения и папрати, типични за влажните планински райони на тропиците, както и 35-метров водопад – най-високият водопад на закрито в света.  Връщане в хотела около 16:00 часа. Свободно време. Нощувка

4’ти ден 20.02.2024: Сингапур - Куала Лумпур
Закуска Целодневна екскурзия до Куала Лумпур (не е включено в пакетната цена, срещу допълнително заплащане с включен двупосочен самолетен билет, трансфери, туристическа програма в Куала Лумпур, водач преводач на групата - 235 евро на човек при мин. 7 туриста).
Ранна закуска и трансфер до летище Сингапур за полет до Куала Лумпур в 08.55ч. Кацане в Малайзийската столица в 09.50ч и трансфер до центъра на града.
Панорамна обиколка на Куала Лумпур - абсолютен контраст между небостъргачи и колониални сгради от минали векове, по време на която ще научим повече за историята на страната, ще видим „Площада на независимостта“, Резиденцията на Британския губернатор, впечатляващия 95 метров пилон, извисяващ националния флаг на Малайзия, ще направим снимки с почетната гвардия, охраняваща Кралския дворец. По време на нашата обиколка ще се заредим и духовно , разглеждайки цветното великолепие на китайския храм „Богини на Милосърдието“ и неповторимата архитектура на най-голямата джамия - Масджид Джамек. За да опознаем културата и изкуството на Малайзия трябва да посетим и Централния пазар. Сградата, в стил арт деко с типични за района барокови орнаменти е част от националното наследство. През 80-те години на XX век е преустроена в център на занаятите и изкуствата и остава такъв и до днес. Местни художници и занаятчии организират изложби и предлагат своите произведения на купувачите. Следва свободно време за късен обяд и пазаруване из стилните търговски центрове на Куала Лумпур, предлагащи с огромен избор от стоки с атрактивни отстъпки и оферти.
Обиколката на града ще завърши пред най-високите кули близнаци в света - Петронас – отличителен знак на града, където отвън ще имаме фото пауза.
Трансфер до летището за полет Куала ЛумпурСингапур в 20.45ч. Кацане в Сингапур в 21.55ч и трансфер до хотела. Нощувка.

5‘ти ден 21.02.2024: Сингапур
Закуска. Днес ще имате възможност да наблюдавате най голямото Авиошоу в Азия Сингапурско Авиошоу

На всеки две години правителствени и военни делегации на високо равнище, както и висши корпоративни ръководители по целия свят посещават Сингапурското авиошоу, за да изградят партньорства и да сключат сделки в този регион. Като най-влиятелното авиошоу в Азия, това е мястото за водещи авиокосмически компании, които искат да оставят своя отпечатък на Международния авиокосмически пазар и военно въздушна отбрана! https://youtu.be/EzWgHzjvWF8

Възможност за посещение на остров Сентоса /срещу допълнително доплащане 95 евро на човек при минимум 10 човека.
Над 5 милиона туристи годишно посещават остров Сентоса, наричан още острова на забавленията. Сред най-популярните атракции са огромната статуя на Мерлиона – риба с глава на лъв, символ на Сингапур, която се издига на височина 37 м и разполага с наблюдателни площадки, скрити в огромната пазва на митичното създание. Океанографският музей, в който можете да видите над 300 обитатели на океанските дълбини в подводен тунел дълъг 83 метра. Тук има повече от 100 000 екземпляра от 800 вида, обитаващи 49 хабитата, сред които манта, акула, чук, каменен костур голият и много други. Интерес представлява и алеята с музикалните фонтани. Следобeд - връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

6‘ти ден 22.02.2024: Сингапур - Singapore Wildlife
Закуска. Възможност за посещение на Singapore Wildlife (не е включено в пакетната цена, срещу допълнително заплащане от около 90 евро при мин. 6 туриста). Посещението е без екскурзовод, с включен билет за вход и трансфер от/до хотела, с начало около 08:00 ч. и продължителност 4 часа.
Зоологическата градина на Сингапур е сред най-красивите в света. Тук могат да се видят повече от 2800 животни от над 300 животински вида. Разходката в парка предлага възможност да се запознаете с видовете животни на най-отличителните местообитания в света – от тревистите савани на „Дивата Африка“ до скалистите каньони на „Голямата рифова долина на Етиопия“. Зоопаркът предлага на своите гости шоу програма със слонове и ежедневно хранене на животните.
Следобeд - връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

7‘ми ден 23.02.2024: Сингапур - Истанбул
Закуска. Освобождаване на стаите около обяд. Свободно време и трансфер до летището в Сингапур около 19:00 ч. за полет на Турски Авиолинии в 23:35 ч.

8‘ми ден 24.02.2023: ИстанбулСофия
Кацане в Истанбул в 06:10 ч. и кратък престой. Полет Истанбул-София в 08:45 ч. Пристигане в София на Терминал 2 в 09:05 ч. местно време.

=============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА

Информация за хотел Grand Pacific 3+*

Съвременен хотел от среден клас в културния и търговски център на Сингапур, който съчетава модерния лукс с изискано гостоприемство. Централното му местоположение и близостта му до станция на МРТ осигурява бърз достъп на своите гости до най-добрите атракции, заведения за хранене и нощни клубове в града. От момента, в който пристигнете, ще се насладите на топлото, персонализирано гостоприемство на приятелски настроени служители, които ще се радват да изпълнят всяка заявка с усмивка.
Хотел Гранд Пасифик Сингапур се състои от 240 стаи и апартаменти, предлагащи идеалното бягство. С богати удобства и класически елегантен дизайн, Четири стаи са сред по-просторните хотелски помещения в центъра на Сингапур с оформления, започващи от 28 квадратни метра.
Стаите разполагат с безплатен безжичен интернет, безплатно кафе/чай и минерална вода, минибар и доставка на рум-сървиз

Информация за хотел Paradox Singapore Merchant Court 4*

Paradox Singapore Merchant Court се намира на идеално място Clarke Quay в центъра на Сингапур
Хотелът предлага 476 комфортни и добре оборудвани, климатизирани стаи за гости. Удобствата в стаите включват климатик, радио часовник, машина за кафе/чай, телефон с директно избиране, сейф в стаята, телефон с няколко линии и гласова поща. Ютия / дъска за гладене се доставят в стаите. Всички стаи разполагат със собствена баня със сешоар, а някои имат балкон, а други са с изглед към реката.
Популярните забележителности в близост до хотела включват статуята на сър Стамфорд Рафълс, Националната галерия на Сингапур и Центъра за културно наследство на Китайския квартал.
Удобства в свободното време: в хотела има открит плувен басейн. Гостите могат да се насладят на следните спа/уелнес съоръжения: сауна, парна баня, здравен спа център с пълен набор от услуги, спа вана. След дълъг ден на разглеждане на забележителности, гостите на хотела могат да резервират релаксиращ масаж.
Други услуги: гледане на деца, кафене/кафетерия?, компютър под наем, консиерж бюро, химическо чистене/
Удобства в свободното време: в хотела има открит плувен басейн. Гостите могат да се насладят на следните спа/уелнес съоръжения: сауна, парна баня, здравен спа център с пълен набор от услуги, спа вана. След дълъг ден на бизнес срещи или разглеждане на забележителности, гостите на хотела могат да резервират релаксиращ масаж. Други услуги: гледане на деца, кафене/кафетерия?, компютър под наем, консиерж бюро, химическо чистене/

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание с АК Turkish Airlines:
17.02 СОФИЯ 09:55 ИСТАНБУЛ 12:20
17.02 ИСТАНБУЛ 17:10 СИНГАПУР 08:30 + 1 ден
23.02 СИНГАПУР 23:35 ИСТАНБУЛ 06:10 + 1 ден
24.02 ИСТАНБУЛ 08:45 СОФИЯ 09:00

Полетна информация с АК Air Asia за Куала Лумпур
20.02 Singapore 08:55 Kuala Lumpur 09:55
20.02 Kuala Lumpur 20:45 Singapore 21:55

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 дни преди заминаването
Няма други визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до Сингапур,
Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.82 лв. и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане
Използван транспорт: Самолет и автобус

Условия и Забележки:
При записване се внася депозит от 1500 лева
Пълно плащане се прави до 45 дни преди тръгване.
Офертата важи при минимум 18 туристи.
Туроперторът си запазва правото на промяна на обявените хотели по програмата с хотели от същата категоризация, идентични по качество;
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

От 29 август 2022 г.всички пътници могат да посетят Сингапур, независимо от ваксиналния си статус и без изискване за ковид тест.

Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Пукет |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Пукет

Избрани оферти