Оферта номер: 157733

Сингапур, Куала Лумпур и почивка на Малдиви - 12 дни - с водач!

Сингапур, Куала Лумпур и почивка на Малдиви - 12 дни - с водач!
от 5107 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
-Самолетен билет София-Доха-Сингапур-Мале-Доха-София с Катарски авиолинии, позволен багаж до 30 кг.;
-Самолетен билет Сингапур-Куала Лумпур с включен багаж 23 кг.;
-Самолетен билет Куала Лумпур-Мале с включен багаж 23 кг;
-Летищни такси;
-3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
-2 ношувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
-5 нощувки на Малдиви в избрания хотел на съответната база изхранване;
-Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
-Трансфери летище-хотел-летище в Куала Лумпур;
-Трансфери летище-хотел-летище на Малдиви с бързоскоростна лодка;
-Обзорна обиколка на Сингапур;
-Билет за Ботаническата градина в Сингапур;
-Посещение с трансфери и пропуск за Universal Studio Sentosa;
-Целодневна обзорна обиколка на Куала Лумпур;
-Медицинска застраховка за периода на пътуването;
-Водач от нагенцията по време на цялото пътуване.
Цената не включва
-Разходи от личен характер;
-Медицинска застраховка отказ на пътуване от 130 лв., в зависимост от избраната оферта.
СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР И ПОЧИВКА НА МАЛДИВИ - ПОТВЪРДЕНО ПЪТУВАНЕ!

"Cherry of the cake" или една програма за красивото, модерното и вдъхновяващото от Далечния изток!

Маршрут: София-Доха-Сингапур-Куала Лумпур-Мале-Доха-София

12 дни / 10 нощувки / 10 закуски

ПОСЛЕДНО 1 МЯСТО: ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ с друга дама в двойна стая!


ДАТА: 21.02.2018 – 04.03.2018 г.

---------------------------------------------------------------

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

1) Fihalhohi Island Resort ***+ - Закуска и вечеря
Classic room - 5107 лв.

2) Paradise Island Resort & Spa ***** - Закуска и вечеря
Superior Beach Bungalow - 5468 лв.

3) Olhuveli Beach & Spa Maldives **** - All inclusive
Deluxe room - 5801 лв.

4) Velassaru Maldives ***** - Закуска
Deluxe Bungalow - 6310 лв.


--------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!===============================================================

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ТОВА ПЪТУВАНЕ?

Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции заедно със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове.

Ще посетим новото и старото лице на Куала Лумпур- абсолютен котраст между небостъргачи и колониални сгради от минали векове.
Културните обекти, които ще видим са кулите Петронас – отличителен знак на града, известен бутик за какао и шоколад, King’s Palace, National monument, Mational Mosque, Sultan Abdul Samad Building.

Малдиви... ехх, тези Малдиви - слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява.

=================================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН 1 - 21.02.2018: София– Доха

Среща на Терминал 2 в 17:30ч за полет с София-Доха с Катарски авиолинии в 19:45ч.


ДЕН 2 - 22.02.2018: Доха- Сингапур

Кацане на летището в Доха в 01:20ч. Кратък престой и полет за Сингапур в 02:10ч. Пристигане същия ден в 14:45ч местно време. Посрещане от фирмата партьор и настаняване в хотел Mercure Singapore Bugis **** или подобен. Свободно време. Нощувка


ДЕН 3 - 23.02.2018: Сингапур

Закуска. 09:30 Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции заедно със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, паркът Форт Каннинг, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур. Да се потопиш в магията на това място, означава после да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!
Нашата обиколка ще започне от Парка Мерлион-национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.
Ще се насладим на очарованието на цветната ботаническа градина в Сингапур, под защитата на ЮНЕСКО.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати,култури.
Ще посетим Civic District-административен център на града, Parliament House, National Gallery of Singapore.
Следва свободно време за обяд /по желание/. След обяд ще посетим изкуствено създадения остров Сентоса или още известен като острова на забавленията.
Връщане в хотела около 20:30ч.
Нощувка


ДЕН 4 - 24.02.2018: Сингапур

Закуска. Днешния ден ще прекараме в Universal Studio- втория холивудски парк в Азия открит през 2017г. Universal studio park се простира на площ от 20 хектара и се състой се от общо 24 атракции като 19 от тях са оригинални и специално изработени за парка. Има 7 тематини зони като всяка една по отделно се базира на филм или телевизионно шоу, като участие заемат уникалните атракции, характерни изяви, заведения за хранене, търговски площи. Връщане в хотела около 19:00ч. Нощувка.


ДЕН 5 - 25.02.2018: Сингапур- Куала Лумпур

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за кратък полет в 12:55 Сингапур-Куала лумпур с Malaysia Airline. Кацане в 13:55ч. и посрещане от фирмата партньор,трансфер и настаняване в хотел The Kuala Lumpur Journal **** или подобен. Свободно време за опознаване на града. Нощувка


ДЕН 6 - 26.02.2018: Куала Лумпур

Закуска. Нашата опознавателна обиколка на града на светлините, както е известен, ще започне в 09:00ч. Ще посетим новото и старото лице на Куала Лумпур- абсолютен котраст между небостъргачи и колониални сгради от минали векове.
Културните обекти, които ще видим са кулите Петронас – отличителен знак на града, известен бутик за какао и шоколад, King’s Palace, National monument, Mational Mosque, Sultan Abdul Samad Building.
Следва обяд в местен ресторант.
Следобяд ще посетим най-голямата и модерна фабрика за пютър (сплав от калай и олово), известна с висококачествени продукти и изключително майсторство в изработката. Ще се запознаем от близо с процеса на леене, отливане, полиране, гравиране на продукти от калай.
Продължаваме към Batic Factory – типично за региона изкуство за рисуване с восък върху текстил, след което ще посетим Batu Caves – пещерите на Бату. Страхотната величествена природна забележителност със своите 272 стъпала ще ви отведат до светилището на Индуиското божество – свещения хинду храм Пещера. Връщане в хотела около 18ч. Нощувка


ДЕН 7 - 27.02.2018: Куала Лумпур- Мале

Закуска. Свободно време за разглеждане на града. Трансфер до летището около 14:00ч. за полет Куала Лумпур- Мале в 18:55 – 20:10ч с AK Air Asia. Пристигане на Малдиви и трансфер до избрания хотел с бързоскоростна моторна лодка. Настаняване. Нощувка


ДЕН 8 - ДЕН 11 - 28.02.2018: Малдиви

Закуска. Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук.
За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
Нощувка


ДЕН 12 - 04.03.2018 Малдиви- Доха- София

Закуска. Ранен трансфер до летище Велана Интернешънал - Мале за полет в 10:15ч. Кацане в Доха в 13:05 и кратък престой. Полет Доха-София в 14:30. Пристигане на терминал 2 в 18:45ч.

==================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

РАЗПИСАНИЕ НА ПОЛЕТА София-Доха-Сингапур-Мале-Доха-София - полети на АК" Qatar Airways":
21 Февруари София 19:45 Доха 01:20
22 Февруари Доха 02:10 Сингапур 14:45
04 Март Малдиви 10:15 Доха 13:05
04 Март Доха 14:30 София 18:45

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
• Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
• Аванс в размер на 50% от пакетната цена
• Доплащане 45 дни преди датата на отпътуване.

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:
• До 90 дни от датата на пътуване – без неустойки
• От 90 до 45 дни преди пътуването – депозита
• От 45 дни до пътуването - 100% неустойка

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
• Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до Сингапур,Малайзия и Малдиви.

ЗАБЕЛЕЖКА:
• Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.70 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
• Цената е валидна при група от минимум 20 туриста.
• Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 дни преди заминаването

===============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===============================================================
Сингапур
Транспорт - Сингапур Заведения - Сингапур Хотели - Сингапур Пазаруване - Сингапур Събития - Сингапур Забележителности - Сингапур
Промоция на самолетни билети до Азия и Австралия
Седемте чудеса на Сингапур
„Истърн енд Ориентъл експрес“ - бавно пътешествие с влак