Начало / Екскурзии / Екскурзии - Волос

Специално предложение за Великден 2017!!! ВОЛОС - НЕА АНХЕАЛО - ПИЛИОН

Номер на оферта

/

189642

Дати & цени

Цената включва

Цената включва
1.Транспорт с комфортен автобус;
2. 3 нощувки със закуски и 3 вечери /едната Великденска/ на блок маса в хотел- Tokalis 3* с включено вино - www.tokalishotel.com;
3.ПРАЗНИЧЕН ВЕЛИКДЕНСКИ ОБЯД – с включено вино и ципура ;
4. Еднократно ползване на сауна и хамам по време на престоя в хотела;
5. WI-FI в хотела;
6. Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София
/лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане/;
7. Посещение на фабрика за производство на ципуро и вино;
8. Пътни, входни и магистрални такси;
9. Водач през цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
1. Екскурзия до Пилион и гр. Волос - 20 €, деца до 11.99 г. – 15 €;
2. Разходи от личен характер;

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място !!!

Програма на пътуването

Курортът Неа Анхеало се намира на 18 км. от гр. Волос, в югозападната част на залива Пагаситикос. Построен е върху руините на древния град Пирасос – пристанище на известния в древността град Тебес, споменат дори от Омир в „Илиада“. Днешният град е създаден през 1906 г. от гръцки преселници от Поморие и дори в центъра се намира малка църква – прототип на тази в Поморие.
Пилион – планината над Волос, която образува п-ов между залива Пагаситикос и Егейско море; наричана от Омир „Лятната резиденция на Олимпийските Богове“. Тя е и родината на Кентаврите.
1 ДЕН 14/04/17: Отпътуване от София в 6:00 ч. от стадион “ Васил Левски“ по маршрут СофияСолунЛарисаВолос – Неа Анхеало. Пристигане и настаняване в хотел Tokalis 3* следобяд . Свободно време. * По желание посещение на фабрика за производство на ципуро и вино. На място ще се разгледа технологията за производство на ципуро – гръцката национална алкохолна напитка, която е така характерна за този регион. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН 15/04/17: Закуска. Свободен ден или по *желание екскурзия планината Пилион – селищата Макреница и Портаря и разглеждане на гр. Волос. Прибиране обратно в хотела късния следобяд. Почивка. Към 23:00 часа посещение на църква за Празнична Великденска Литургия. Великденска Вечеря в ресторанта на хотела / след 00:00 часа / с традиционните козунаци, яйца и супа „магерица“. Нощувка.
3 ДЕН 16/04/17: Закуска. ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Свободно време. Празничен Великденски обяд с агнешки чевермета, „кукуреци“, музика и вино. Поради празника – няма много отворени таверни и е предвидена вечеря отново в хотела. Нощувка.
4 ДЕН: 17/04/17: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ (до 28.02.2017г. и плащане на депозит от 50%)

За повече информация може да се свържете с нашия консултант на тел.0884 695248

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Волос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Волос |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Волос

Избрани оферти