Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Споделете Любовта си с Виена 13-16 февруари 2020

Номер на оферта

/

230750

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет Варна-Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри:40х30х20см;
- 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*/4* ;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената не включва

- Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
- Екскурзии по желание според програмата;
- Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
- Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

Програма на пътуването

Споделете Любовта си с Виена 13 - 16.02.2020

4 дни / 3 нощувки



Промо цена от 339 евро/ 663 лева



На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с директен полет от Варна



Art hotel Ana Enzian 3* или подобен - От 339 евро /663 лева



Hotel Mercure Secession Wien 4* или подобен - От От 399 евро/ 780 лева



Цената включва:

Самолетен билет Варна-Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри:40х30х20см;
3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*/4* ;
трансфери летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;


Цената НЕ включва:

Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
Екскурзии по желание според програмата;
Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.




Информация за полетите:



13 февруари 2020 ВарнаВиена 14:05 – 14:55 (W6 4521)

16 февруари 2020 ВиенаВарна 15:25 – 18:10 (W6 4522)





Примерна програма:



Първи ден - 13.02.2020

Излитане от Варна в 14:05 часа; пристигане във Виена в 14:55ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и разходка в центъра на Виена.



Втори ден - 14.02.2020

Закуска. Свободно време за пешеходна разходка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд. Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт. Романтична вечеря в някой от уютните виенски ресторанти. Направете вашия празник специален с класически концерт, опера или оперета. Можете да ги съчетаете с разходка в Двореца Шонбрун и изискана вечеря. Изберете вашето събитие за най-романтичния ден от годината: билети онлайн-https://www.classictic.com/en/special/valentines-day-vienna/308/

Нощувка.

Пешеходна обиколка на Виена с професионален гид на български език – доплащане: 30 евро на човек при група от мин. 6 души.



Трети ден - 15.02.2020

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Нощувка.

Двореца Шьонбрун доплащане – 40 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт.



Четвърти ден - 16.02.2020

Закуска. Свободно време за разходка и неделно кафе в накоя от красивите Виенски сладкарници. Следобед-трансфер хотел за летище. Полет от Виена за Варна в 19:40ч – кацане в 22:30ч.

Заб.* Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.



Информация за хотелите:



Art hotel Ana Enzian 3*

https://ana-hotels.com/enzian-wien?utm_source=google-business&utm_medium=website#galerie



Hotel Mercure Secession Wien 4*

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3532-hotel-mercure-secession-wien/index.shtml



Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.



Резервации: Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на 50% от цената.



Необходими документи:

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него



Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;
от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.


Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 7 дни след края на пътуването.



Форсмажор: АБ Травел ООД не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Оферти от Варна - Австрия |  Оферти от Варна - Виена

Избрани оферти