Начало / Екскурзии / Екскурзии - Капри

Сред лукса на магнетичният остров Капри!

Номер на оферта

/

195755

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Неапол – София
- Летищни такси
- Двупосочен билет за ферибот от Неапол до остров Капри
- Трансфер от летището в Неапол до пристанището на града
- Трансфер от пристанището в Капри до съответния хотел
- 4 нощувки в двойна стая, в избрания хотел на остров Капри
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Чекиран багаж /Куфар до 23 кг: 35 евро на посока/

Програма на пътуването

Сред лукса на магнетичния остров Капри - само за 410 евро!
Период на валидност: 01 - 31 май 2017 г.
Директен полет София-Неапол!
полети вторник - събота
4 нощувки
Включен билет за ферибот до остров Капри
Пакетна на цена на човек от 410 евро!

ПРОГРАМА:

1-ви ден:
Директен полет от София, излитане в 13:55 ч. и кацане на летището в Неапол, в 14:35. Трансфер до пристанището на Неапол. Отпътуване с ферибот до остров Капри/продължителност: 45-50 минути/. Трансфер до избрания хотел. Настаняване и нощувка.
2-4 ти ден:
Свободно време за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка
5-ти ден:
Освобождаване на хотела.Трансфер до пристанището. Отпътуване с ферибот до порта в Неапол. Трансфер до летище Капудичино, Неапол. Полет в 15:15 ч. и кацане в София, в 17:45 ч.


Настаняване и цени:

Hotel Weber Ambassador ****
Via Marina Piccola 118, 80073 Капри, Италия

Четиризвездният Weber Ambassador предлага гледка към залива Марина Пикола и скалите Фаральони. Предоставя безплатен трансфер до / от центъра на Капри, както и безплатен достъп до своите 3 басейна, 2 хидромасажни вани и фитнес център.
От хотел Weber Ambassador има директен достъп по стълбище до плажа на брега. Хотелът предлага безплатни плажни хавлии, както и отстъпка за близкия център за гмуркане. Всеки ден е на разположение трансфер от пристана Марина Гранде.

Пакетна цена на човек: 569 евро без закуски


Regina Cristina 4*
Via Federico Serena 20, 80073 Капри, Италия

Хотел Regina Cristina е на 2 минути пеша от централния площад Пиацета,
основната търговска зона на Капри, и в близост до манастира Certosa di San Giacomo. Предлага сезонен басейн и климатизирани стаи, оборудвани с телевизор със сателитни канали.

Цена на човек: 460 евро с вкл.закуски


Hotel La Residenza 4*
Via F.Serena 22, 80073 Капри, Италия

Хотел La Residenza се намира само на 200 метра от Пиацета - централния площад на град Капри. Предлага плувен басейн с голяма тераса за слънчеви бани и тихи градини с палмови дървета. Има безплатен Wi-Fi интернет на цялата територия на хотела.La Residenza се намира в сърцето на Капри и е заобиколен от най-популярните магазини, барове и ресторанти на града.

Цена на човек: 560 евро с вкл.закуски


Palatium Mari 3*
Marina Grande 217, 80073 Капри, Италия

Palatium Mari се намира само на 300 м от плажа и от пристанище Марина Гранде на остров Капри и предлага гледка към морето.В елегантната градина на хотела има тераса за слънчеви бани със шезлонги и плажни хавлии, както и снек-бар.Известният централен площад на Капри, Ла Пиацета, е съвсем близо - на 1 км от Palatium Mari. Само на 20 м от хотела има спирки на обществения транспорт. Гостите могат да използват също фуникулера, от който се открива живописна гледка.

Цена на човек: 410 евро с вкл.закуски


Hotel Flora 4*
Via Federico Serena, 80073 Капри, Италия

Хотел Flora е разположен само на няколко крачки от търговския район Piazzetta в сърцето на град Капри. Той предлага открит басейн с панорамен изглед и безплатен Wi-Fi интернет.

Цена на човек: 560 евро с вкл.закуски


Hotel Esperia 3 *
Via Sopramonte 41, 80073 Капри, Италия

Хотел Esperia е семеен хотел с уединена атмосфера, който предлага панорамна гледка към крайбрежието на Капри и залива Салерно. Тук Ви очакват безплатен Wi-Fi интернет и климатизирани стаи с LCD телевизор.

Цена на човек: 499 евро с вкл.закуски


Hotel San Felice ****
Via Li Campi 13, 80073 Капри, Италия

Хотел San Felice се намира на 3 минути пеша от площад Quisisana в Капри и разполага с открит басейн, заобиколен от лимонови дръвчета и слънчева тераса.
Всеки ден се се сервира закуска на шведска маса, включваща пресни плодове, сладкиши, кафе и капучино. Барът край басейна е отворен за леки ястия и напитки през целия ден.
Заобиколен от зеленина, хотелът се намира тиха пешеходна улица на 500 метра от градина Augusto и на 300 метра от Пиаца Умберто I. Заливът Torre Saracena и пясъчният плаж са на 12 минути пеша. Популярните търговски улици Вия Виторио Емануеле и Вия Камереле са на 30 метра.

Пакетна цена на човек: 510 евро със закуски


Relais Maresca ****
Provinciale Marina Grande, 80073 Капри, Италия

Всичко в Relais Maresca е в типичния за Капри стил: стаите с плочки Виетри, хотелът е разположен на брега, панорамната тераса с изглед към планината Везувий, отличната кухня.
Relais Maresca е само на няколко крачки от плажа, на алея Marina Grande. От хотела лесно можете да достигнете до известната Грота Азура, можете да резервирате обиколки с лодка около острова директно на рецепцията.
Барът на партерния етаж разполага с читалня и телевизионна зала, тук приготвят страхотно кафе и изискани коктейли. Ресторант La Terrazza на 4-тия етаж предлага вкусни местни специалитети, както и възможността да се насладите на невероятна гледка към Везувий.

Пакетна цена на човек: 530 евро със закуски

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Капри |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Капри |  Пролет 2024 - Италия |  Пролет 2024 - Капри

Избрани оферти