Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ставрос

Ставрос – Амуляни и островите Дреня – с фрегата около Атонските манастири

Номер на оферта

/

229062

Дати & цени

Цената включва

*транспорт с автобус
*3 нощувки със закуски и вечери в хотел “Ставрос бийч“ *** в Ставрос
*екскурзоводско обслужване по целия маршрут
*медицинска застраховка

Цената не включва

*Целодневна екскурзия с разходка с кораб до Атон (при подходящо време и с предварителна заявка) – 25 евро, посещение на остров Амуляни – 19 евро. Допълнителните програми се осъществяват при група от минимум 25 туриста.
*Входни такси за посещаваните обекти;
*Лични разходи;

Програма на пътуването

Ставрос – Амуляни и островите Дреня – с фрегата около Атонските манастири

Цена на човек в двойна стая:
21.09 - 24.09.2019 - 315 лв.

Ранно записване до28.02.2019г.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Програма:

1-ви ден
Отпътуване от Пловдив в 06:00ч. от спирката на х-л „Тримонциум“ , от София от паркинга на стадион „Васил Левски“ в 08:00ч.по маршрут: Гоце Делчев - Екзохи- Кавала. Кратък престой в Кавала и пешеходната разходка в старата част на града- Панагия: Имарет, църквата „Св. Богородица”, паметника и къщата на родения в Кавала Мохамед Али Паша - султан и основател на съвременен Египет, акведукта Камарес, Крепостната стена и др. Свободно време. Отпътуване за Ставрос. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Свободно време за плаж. По желание на групата:
Круиз с кораб до Атон–Света гора. Корабът тръгва от Уранoполис – последното населено и достъпно по суша място преди светите места на Атонските манастири и поема в северна посока с гледка към 8 от манастирите (при ясно време). След круиза свободно време около два часа за обяд или кафе в някоя от крайбрежните таверни или разходка до старинното пристанище с крепост и многобройните пъстри магазинчета. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж. По желание на групата:
Отплаване с ферибот за остров Амулиани (15 мин.) - малък остров, разположен между Ситония и Атон - двата ръкава на Халкидическия полуостров. Площта му е около 4,5 кв. км, заета от ниски хълмове с прекрасна панорама към морето и островната суша. Амулиани е малък свят на уединение сред прекрасни плажове и кристално чисти тюркоазени води. Разходка в главния град по живописните и тесни улички с красиви къщи, тънещи в бугенвилии и различни пъстроцветни цветя. Амулиани разполага с изключително красиви плажове с кристално чиста вода. До някои от тях може да се стигне само с лодка или туристическо корабче. Отпътуване за островите Дрения, които са любимо място за туристите. Те не са населени, но имат плитки чисти води и ситен пясък. По-големият остров разполага с оживен плаж, ресторант и бийч бар, в които можете да хапнете и да се любувате на красотата на морето. Свободно време за плаж на острова. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж. В 12:00ч. освобождаване на хотела. Отпътуване за Амфиполи. Селището е основано през 5 в.пр.Хр., близо до устието на р. Струма. Фотопауза при Амфиполския лъв (4 в.пр.Хр.). Пристигане в София/Пловдив вечерта.

==============================================================

Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 45
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди датата на отпътуване

Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
*Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи:
*Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт.
*За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
*при наличие на повече от 30 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
*между 29-ия и 15-ия ден преди датата на заминаване се удържа 30% от стойността на екскурзията;
*между 14-ия и 7-ия ден преди датата на заминаване се удържа 50% от стойността на екскурзията;
*между 6-ия и 3-ия ден преди датата на заминаване се удържа 70% от стойността на екскурзията;
*при по-малко от 3 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.

Допълнителна информация:
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът предлага на своите клиенти и застраховка «Отказ от пътуване» - около 2% от пакетната цена, за повече информация попитайте в офисите ни.
*Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗАД „Армеец“, ЗД „Евроинс АД” или „Мондиал асистънс“.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001805/20.12.2018 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Ставрос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Ставрос |  22 септември - 2023 - Гърция |  22 септември - 2023 - Ставрос

Избрани оферти