Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пукет

ТАЙЛАНД: Банкок и о-в Пукет ГАРАНТИРАНА ГРУПА

Номер на оферта

/

213838

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Банкок – София с включени летищни такси
- Самолетен билет Банкок – Пукет – Банкок с включени летищни такси
- Трансфери летище – хотел – летище в Банкок
- 3 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Банкок
- Обзорна екскурзия на Банкок
- 1 обяд
- Трансфери летище – хотел – летище в Пукет
- 4 нощувки със закуски и вечери в 4* хотел (в близост до плажа) на о-в Пукет
- Екскурзоводско обслужване и придружител от офиса
- Медицинска застраховка

Цената не включва

- Виза за Тайланд - 30 евро
- Допълнителни екскурзии и атракциони
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Програма на пътуването

ТАЙЛАНД: Банкок и о-в Пукет

Гарантирана група!

Тайланд не спира да омагьосва пътешествениците с пъстрата си и екзотична мозайка от луксозни курорти и древни храмове, азиатска пренаселеност и гостоприемство на местните. „Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.
Остров Пукет, тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманско море. Най-големият тайландски остров Ви кани с традиционното си гостоприемство да преоткриете богатата му история и култура, да усетите забързания ритъм на нощния живот или да се насладите на спиращи дъха тропически залези и традиционен тайландски масаж на брега на морето, под сянката на палмите и плясъка на вълните


ПРОГРАМА:

1 Ден - 26.01: Излитане от София в 14:10 ч. Пристигане в Дубай в 20.55 ч.

2 Ден - 27.01: Излитане за Банкок в 01:40 ч. Пристигане в 10:15 ч. Трансфер и настаняване в хотела. Свободно време за разглеждане. Нощувка.

3 Ден - 28.01: Закуска. Обзорна екскурзия на Банкок с разглеждане на храма на Златния Буда, Ват По – храма на Полегналия Буда и ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Смарагдовия Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство и до днес. Обяд в традиционен тайландски ресторант. Нощувка.

4 Ден - 29.01: Закуска. За желаещите - екскурзия до Тайландското селище Сампран Ривърсайд (бившата Розова градина) и плаващия пазар с включен обяд. Разположена на площ от 50 акра, в Розовата градина като в един микрокосмос са представени повечето от традиционните обичаи и спортове, характерни за Тайланд. По време на двучасово театрално представление ще може да се насладите на колоритно представени церемонии по ръкополагане в будистко монашество, сватбена церемония, демонстрация на бой с мечове, тай бокс в 3 рунда, слонове на работа, традиционни танци. Целодневната екскурзия включва и посещение на плаващия пазар Дамноен Садуак - най-популярният и най-големият на вода в Тайланд. Плаващ пазар е явление, присъщо само за страните от югоизточна Азия и най-вече за Тайланд. В древността реките и каналите са били основните транспортни пътища в Тайланд. Ще станете свидетели на ежедневната търговия с плодове, зеленчуци, орхидеи и други стоки, натоварени на плоскодънни лодки. Нощувка.

5 Ден - 30.01: Закуска. Трансфер до летището за полет до остров Пукет. Пристигане, трансфер и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 Ден - 31.01: Закуска. Свободно време за релакс, екскурзии по желание, гмуркане и плаж. Вечеря. Нощувка.

7 Ден - 01.02: Закуска. Свободно време за релакс, екскурзии по желание, гмуркане и плаж. Вечеря. Нощувка.

8 Ден - 02.02: Закуска. Свободно време за релакс, екскурзии по желание, гмуркане и плаж. Вечеря. Нощувка.

9 Ден - 03.02: Закуска. Свободно време за плаж. Трансфер до летището. Излитане за Банкок в 21:35 ч. Пристигане в 23:00 ч.

10 Ден - 04.02: Излитане за Дубай в 02:35 ч. Пристигане в 06:55 ч. Излитане за София в 09:40 ч. Пристигане в 13:25 ч.

Цена: 1 480 евро

Доплащания и отстъпки:
- Доплащане за самостоятелна стая – 300 евро
- Отстъпки:
* 1-во дете от 2 - 11 г. на доп. легло в стаята с двама възрастни- 150 евро
* Трети възрастен в двойна стая, настанен на допълнително легло – 60 евро

Приблизителни цени - Банкок
Сиам Нирамит – 45 Евро
Забележителният спектакъл, който се провежда ежедневно и в него участват над 150 артисти, принадлежи към най-големите театрални продукции в цял свят и е разделен на три действия. В тях се разказва историята на древен Тайланд. Ще получите представа за традиционните празници и начини за празнуване в Тайланд. Благодарение на най-модерни технологии и специални ефекти спектакълът е гарантиран. В цената се включва трансфер от/до хотела и вечеря с начало 17:30 ч. Представлението започва в 20:00 ч. Провежда се всеки ден.
Целодневна екскурзия до Аютая с включен обяд на английски език – 75 Евро
Целодневна екскурзия до Аютая на английски език – начало около 07:30 ч. с взимане от хотела в Банкок и отпътуване към Аютая с корабче по река Чао Прая. Старата столица е била център на живота в Тайланд. Ще разгледате забележителните руини на храма Wat Sri Sanpetch и спиращата дъха статуя на Буда от Phra Monkgol Pophit. Следва отпътуване по р. Чао Прая до летния дворец Bang Pa-In, по маршрута ще минете и през други храмове. Ще имате възможност да разгледате китайския дворец Wehat Chamrun. Обяд по време на тура (без напитки). Връщане в Банкок и трансфер до хотела около 17:00 ч.
Круиз по река Чао Прая с включена вечеря – 45 Евро

Ориентировъчни цени - Пукет
Целодневна екскурзия до острова на Джеймс Бонд – 110 Евро
Рано сутринта трансфер от хотела да пристанището и качване на борда на корабчето "June Bahtra". В началото на пътуването ще имате възможност да се насладите на залива Phang Nga и красивите му варовикови скали. Преди обяд ще стигнете до острова на Джеймс Бонд, от който се разкрива прекрасен изглед към скалите на Джеймс Бонд. На самия остров ще имате възможност да посетите малките скалисти пещери. Следва обяд на блок маса на борда на June Bahtra с типични тайландски ястия. Отпътуване за о-в Lawa, където ще имате свободно време за плаж. В късния следобяд отплаване за пристанището и трансфер до хотела. Пристигане около 18:00 часа. Провежда се всеки ден и продължава около 10 часа, отпътуването е сутрин между 06:50 и 07:45 часа. Включва трансфер от/до хотела и обяд. На английски език се провежда понеделник, вторник, четвъртък и събота. Провежда се при минимум 6 човека.

Целодневна екскурзия до Asia Safari Park – 85 Евро
Сутринта отпътуване за Asia Safari Park. Тук ще участвате в езда на слонове и ще имате възможност за посещение на градината с орхидеи и зоологическата градина. Следващата част от програмата е запознаване с живота на фермерите в селцето Baan Lamru. След това ще имате възможност да се насладите на разходка в реката с бамбуков сал сред красивата тропическа природа. Почивка за обяд. Следва разходка до водопад, където ще имате свободно време. Екскурзията се провежда всеки ден, продължава около 7 часа, отпътуването е сутрин около 08:30 ч. Включва трансфер от/до хотела в Као Лак и обяд, провежда се на немски или английски език.

Целодневнка екскурзия до о-в Фи Фи – 85 Евро
Трансфер до пристанището и отплаване към о-в Фи Фи. Първоначално ще посетите Maya Bay, където е сниман филма "Плажът". Свободно време за плуване и шнорхелинг. Следва обяд в ресторант на плажа Leamtong. След обяд ще отпътувате до други острови, къдего също ще имате възможност за плаж и отдих. Екскурзията продължава около 9 часа, отпътува се в 08:00, провежда са на немски или английски език и е с включен обяд, входове за Националните паркове и оборудване за шнорхелинг.

Най-известното в Пукет „Фантазия шоу“ – 50 Евро ( 72 Евро с вечеря )
Необходими документи - валиден международен паспорт (минимум 6 месеца от датата на отпътуване) и 1 снимка

Условия за записване: Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена

Срокове за записване: краен срок за записване до 22.12.2017 г.

Забележки:
- Цената е платима в лева, по курса на БНБ в деня на плащането им
- За посещението на Тайланд няма задължителни ваксини

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Пукет |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Пукет

Избрани оферти