Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мадрид

ТРЕТИ МАРТ В МАДРИД, ИСПАНИЯ с полет от София и обслужване на български език

Номер на оферта

/

215743

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет;

Летищни такси;

салонен багаж с тегло до 10 кг. и размери до 55 см x 40 см x 20 см;

Трансфер;

Съответния брой нощувки + закуски:

Обиколка на стария Мадрид с екскурзовод на български език;

Цената не включва

Чекиран багаж до 15 кг;

Чекиран багаж до 20 кг;

Градска такса (City tax);

Таксите за вход в музеи, билети за градски транспорт и пр.;

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);

Допълнителни услуги с доплащане.

Програма на пътуването

Самолетна екскурзия - Трети март в Мадрид, Испания с полет от София и обслужване на български език

Настаняване и цени по програмата:

Цена на турист в двойна стая - 898 лева

Единична стая - 1062 лева

Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 863 лева

Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 873 лева


Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Мадрид, трансфери и възможност за богата екскурзоводска програма на български. Лети се с авиокомпания „Райънер”, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси, салонен багаж с максимален размери 55 см x 40 см x 20 см и тегло до 10 кг.

Програма на пътуването:

02.03.2018

Отпътуване от аерогара София с полет в 16:55 ч. Пристигане в Мадрид в 19:45 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

03.03.2018

Закуска. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободен следобед. По желание - посещение на музея Прадо (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

04.03.2018

Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим регулярен тур до Толедо на същата цена с екскурзовод на английски и испански. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

05.03.2018

Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. 17:30 ч. трансфер за полет до София в 20:20 ч. Пристигане на летище София в 00:50 ч. (на 06.03.2018).

Забележки:

1) Стаите се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в стаята за багаж на хотела;

2) Часовете на полетите на „Райънер”са обявени по разписанието на авиокомпанията през август 2017. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Допълнителни услуги:
Доплащане чекиран багаж до 15 кг – 80 лв. в две посоки;

Доплащане чекиран багаж до 20 кг – 120 лв. в две посоки.

Кралския дворец в Мадрид - 60 лева

Музея Прадо - 70 лева

Екскурзия до Толедо - 149 лева

Мадридските потайности - 47 лева

Вечеря с Фламенко шоу в Мадрид - 138 лева

Фламенко шоу в Мадрид с 1 напитка - 80 лева


Хотел Aquaria Negresco ***

Намира се на малка, тиха улица в сърцето на града. Хотелът е заобиколен от магазини, кафенета и кина, намира се в близост до пл. "Майор", пл. "Пуерта дел Сол", Гран Виа. Стаите разполагат с Wi-Fi, климатик, сейф, мини бар, телевизор със сателитна телевизия, сешоар, баня и тоалетна.

Допълнителна информация:

Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Мадрид |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Мадрид |  3 Март 2024 - Испания |  3 Март 2024 - Мадрид

Избрани оферти