Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Тайланд и Камбоджа

Номер на оферта

/

213126

Дати & цени

Цената включва

Професионално подбран маршрут, с акцент върху най- големите забележителности на региона.

Полет: София - Банкок - София, Банкок - Сием Реап - Банкок, с включени летищни такси.

* Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономическа класа. Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка.

Еднодневен вход за Храмовете на Ангкор

7 нощувки в 3 звезди хотели и 7 закуски. При желание възможност за отсядане в 4 звезди хотел срещу допълнително заплащане!

Транспорт - самолет, такси, микробус.

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Български водач- преводач с опит и отлично подготвени местни екскурзоводи

Всички трансфери по програмат

Цената не включва

Виза за Тайланд

Виза за Камбоджа

Всички допълнителни екскурзии.

Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьор.

Пари за лични разходи

Възможност за настаняване в по- висока категория хотел срещу допълнително заплащане.

За единична стая се доплащат 320 лв.

Програма на пътуването

НОВИ ДАТИ:
20.09-29.09.2018

9 дни/7 нощувки
Цена от 2499лв. за групово пътуване

Минимален брой пътници: 9. София - Банкок - Ангкор - Банкок - София

*Обявените дати са за организирано пътуване с група от около 10 човека и водач от България! Ако желаете да пътувате индивидуално (без водач) се свържете с нас да ви направим оферта за датите, броя дни и местата, които искате да посетите! Ние ще направим за вас цялата логистика, ще ви дадем съвети и ще ви помогнем да направите пътуването си незабравимо!!!

Цените започват от 1899 лв. на човек за 9 дни/7 нощувки, а период от време, в който можете да си изберете дати за индивидуално пътуване(без водач)- 01.10.2017 - 20.12.2018г.!


ПРОГРАМАТА:

Посетете страната на усмивките - Тайланд и величествените храмове на средновековен Ангкор! Потопете се в чистите води на Сиамския залив и се насладете на чудна смесица от будистки пагоди, екзотична и дива природа, прекрасно местно население, изумителен нощен живот и невероятно вкусна храна.

Ден 1/2 - Полет до Банкок, а от там полет до Сием Реап. Настаняване в хотел и време за почивка.

Ден 3 - Ще станем рано и ще прекараме целия ден сред удивителните храмовете на Ангкор срити в джунглата и разнообразните звуци на природата. Вечерта ще се разходим из Сием Реап и ще вечеряме в някое местно малко ресторантче.

Ден 4 - Сутрешен полет до Банкок и от там с миниван ще се придвижим до Ко Самет. Развил се добре през последното десетилетие, той е прекрасна алтернатива за почивка в близост до Банкок. Същевременно не е станал жертва презастрояване и претоварване с туристи, като Ко Самуи (или дори Ко Чанг).
Настаняване в хотел и свободно време за плаж и почивка.

Ден 5 - - Свободно време за плаж. Островът е известен с прекрасните си плажове и белия копринен пясък, заобиколен от тропически коралови рифове и кристално чисто море. Ще можем да се насладим на множество вкусни ястия и изискан нощен живот.

Ден 6 - Днес ще се придвижим до Банкок. Ще се настаним в хотел в центъра на града, близо до известната улица Као Сан, на пешеходно разстояние от всички по- важни туристически забележителности! С желаещите от групата срещу допълнително заплащане ще посетим Кралският дворец и храмът на изумрудения Буда, а на залез слънце ще отидем до Уат Арун. Можем да организираме и круиз с вечеря по река Чао Прая и да се полюбувате на светлините на Банкок.

Ден 7/8 - Свободно време да усетите атмосферата на Банкок.

На разположение ще имате карта на града и цялата информация, която ви е необходима за да отидете, където поискате в града с вашето собствено темпо. Вашият български водач, който добре познава Банкок, също ще е на разположение по всяко време и може да отговаря на въпросите Ви, както и да си направите разходка заедно!

По желание срещу допълнително заплащане можем да организираме посещение на старата столица на Тайланд - Аютая (което силно препоръчваме!); посещение на известния плаващ пазар, където може да опитате всякакви местни вкусотии, както и други допълнителни екскурзии.Вечерите Ви предлагаме да се потопите в цветния и неповторим нощен живот на Банкок.

Ден 9 - Трансфер до летището и отпътуване за София.


Визов режим: Изискват се визи за българи. Предварително се издават в тайландското посолство в София. Не е задължително лично присъствие! Визата за Камбоджа се издава онлайн.

Здраве: Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Записване за екскурзията: Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път. Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски- обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение! Изпращане на копие на международния Ви паспорт.
Важно!
Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти