Начало / Екскурзии / Екскурзии - Борово

Тайнствената Кръстова гора

Номер на оферта

/

227394

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус, екскурзовод-водач от агенцията

Цената не включва

лични разходи

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Отпътуване в 7 часа от стадион Васил Левски. С автобуса групата пристига на Кръстова гора. Запознаване с култово-религиозния комплекс и беседа от водача. Туристите, които не искат да ходят до края на маршрута, остават на Кръстова гора. Останалата част от групата под ръководството на водача продължава своя преход до източния връх – тракийското светилище „Малкия Белинташ” и до останките на старинния „Бял манастир”. Продължава преховът по маркирана туристическа пътека към вр. Караджов камък, в чийто скали се намира праисторическо скално тракийско светилище, посветено на култа към слънцето и бог Сабазий. След разглеждане на светилището и разказа на водача, по обратния път групата се завръща на Кръстова гора. Отпътуване за София. – пеш. преход 4 часа, терен каменист, динамичен
Забележка

ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПОТВЪРЖДАВА 3 ДНИ ПРЕДИ ТРЪГВАНЕ ПРИ МИНИМУМ 19 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ.

При непредвидени обстоятелства/лошо време, проблеми в групата, пътната настилка и др. водачът има право да промени последователността на маршрута, както и да приложи всички необходими мерки за сигурността на хората. Молим, съобразявайте пешеходните си възможности!!!Задължително изискване към туристите е да се движат като група и да се съобразяват с темпото, което определя водачът. Преходът е достъпен за туристи, които нямат здравословни проблеми.

Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление /сандали, обувки с токче, цвички и т.н не са вариант за преходи от този тип /, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани Носете суха храна.

Желателно е да имате планинска застраховка, която можете да сключите в туристическата агенция, в случай на инцидент

агенцията не носи отговорност, ако туристът не е застрахован.

Не забравяйте, че добрата подготовка е предпоставка и за приятно прекарване!

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Борово |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Борово |  Еднодневни екскурзии - България |  Еднодневни екскурзии - Борово

Избрани оферти