Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бали

Tри страни - три легенди: Малайзия, Сингапур и Бали

Номер на оферта

/

212529

Дати & цени

Цената включва

- 10 нощувки със закуски в хотели 4/5* звезди (2 в Куала Лумпур, 2 в Сингапур и 6 на о. Бали)
- самолетни билети София – Доха – Куала Лумпур / Бали – Доха – София с QATAR AIRWAYS с включени летищни такси и позволен чекиран багаж до 30 кг.
- самолетни билети с директни полети Куала Лумпур – Сингапур и Сингапур – Бали с включени летищни такси и багаж
- всички трансфери по програмата
- сити-тур в Куала Лумпур
- сити-тур в Сингапур с включен вход за градината на Орхидеите
- два целодневни тура в Бали с включени обяди и входни такси
- местен гид
- опитен водач от туроператора
- застраховка „Помощ при пътуване” с покритие 20 000 евро към „Групама Застраховане“ ЕАД

Цената не включва

- Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат на място):
* Езда на слон – 75 USD
* Рафтинг – 55 USD
* Lembongan круиз (целодневна екскурзия)– 95 USD
* Комбинация езда на слон + рафтинг – 120 USD
* Uluwatu kecak dance (танци по време на залеза) – 25 USD
- Бакшиши за гидове и шофьори
- Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Tри страни - три легенди: Малайзия, Сингапур и Бали

В тази програма сме се постарали да съчетаем едни от най-завладяващите дестинации в Югоизточна Азия.
Космополитни градове, бурноразвиващи се икономики, екзотична природа и още по-необикновена култура, религия и бит, ще привлекат вниманието Ви и оставят незабравими спомени.
На изток мъдрите хора казват: „Миналото го няма. Бъдещето е неясно“.
Пътувайте сега!

Програма:

1 ДЕН / 29.01.2018: София – Доха – Куала Лумпур
Тръгване от София с полет QR 228 в 12:15 ч. Пристигане в Доха в 18:05 ч. Продължаваме в 19:10ч. същата вечер за Куала Лумпур, Малайзия.

2 ДЕН / 30.01.2018: Куала Лумпур
Пристигане в Куала Лумпур в 07:50 ч. Посрещане от местен гид и обиколен сити тур на града, започващ с изглед към Петронас Тауърс (най-високите в света кули-близнаци), предвидили сме и фото-пауза, продължаваме с Бату Кейв – една от забележителностите на града - пещера с хиндуистки храмове и забележителна позлатена статуя на входа.Следва посещение на Кралската фабрика за калаени изделия – изкуство доведено до съвършенство от местните майстори. Турът продължава с посещение на паметника на националното помирение, построен в края на изтощителна 20-годишна гражданска война, следва посещение на новия дворец на султана. Посещение на фабрика за батик (местно изкуство за рисуване върху коприна и памук). Площадът на независимостта е следващата спирка. Там се намира и богато украсената сграда на Султан Абдул Самад, построена в мавритански стил през 1897г. Там е и сградата на британската администрация, която е един от символите на Куала Лумпур. В края на тура посещаваме шоуруум на местните производители на шоколад.
Настаняване в хотел в центъра на Куала Лумпур (DoubleTree by Hilton hotel 5* или подобен). Свободно време за адаптиране с климата и часовата разлика. Нощувка.

3 ДЕН/ 31.01.2018: Куала Лумпур
След закуска свободно време за развлечения и разглеждане на забележителности, които не са включени в програмата (телевизионната кула, кулите-близнаци, птичия парк, аквариума, улицата с местни кулинарни специалитети). В края на деня - време за вечеря в някой от екзотичните ресторанти. Нощувка.

4 ДЕН/ 01.02.2018: Куала Лумпур - Сингапур
След закуска - свободно време и освобождаване на хотела. Следобед кратък полет за Сингапур. Посрещане на летището от представител на фирмата партньор и трансфер до хотел Peninsula Excelsior Hotel 4* (или подобен), разположен на удобно място за пешеходни разходки до Мерлиона и старата част на града. Нощувка в Сингапур.

5 ДЕН/ 02.02.2018: Сингапур
След закуска започва сити-тур. Този уникален град, разположен почти на екватора, удивлява със своята история, четири официални езика и етническа толерантност. Ще посетим: Чайнатаун, Малката Индия, уникалната градина с орхидеите (градът е бил световен център за търговия с тези прекрасни цветя), символа на града – Мерлиона (статуя на същество с глава на лъв и опашка на русалка), тук ще спрем за фото–пауза. Следват спиращи дъха фамозни сгради и съоръжения – сградата на Парламента, най-високото виенско колело Singapore Flyer, високо 165 метра и емблематичния за Сингапур хотел Marina Bay Sands 5*. Свободно време и нощувка.

6 ДЕН/ 03.02.2018: Сингапур - Бали
Свободно време до 15 часа. Следобед трансфер до летище и полет за Денпасар в 18:30 ч, главния град на о.Бали. Посрещане и трансфер до хотел Melia Nusa Dua 5* или подобен. Нощувка.

7 ДЕН/ 04.02.2018: Бали
Отправяме се за първия целодневен тур. Остров Бали е прочут с традиционните си танци. След закуска е време за тура Баронг и Кинтамани. Екскурзията включва традиционните танци Баронг, пресъздаващи истории от хиндуистката Библия Рамаяна, обогатени с езическите вярвания на местното население. Ще посетим местни майстори на дърворезбата, плантация с местни подправки и дегустация на фамозното кафе Лавак. По обяд стигаме до местността Кинтамани - връх Батур и езерото Батур. Обяд. На връщане ще посетим храма Tampaksiring, известен като ‘The Fountain of Youth” и „Holy Spring”. Местните вярват, че водата от този извор пречиства и подмладява. По пътя към хотела има възможност да се слезе в Кута. Там е мястото за развлечения и шопинг в Бали. Нощувка.

8 ДЕН/ 05.02.2018: Бали
Свободен ден в Бали за развлечения, плаж или екскурзии по желание.

9 ДЕН/ 06.02.2018: Бали
След закуска започва вторият целодневен тур. В началото се посещава кралският храм Таман Аюн (в превод красива градина). Следва посещение на местността Бедугул, където се намира езерото Бератан с култовия храм в него Ulun Danu – един от символите на Бали. Той е построен в чест на Богинята на водата. Следва спирка в местен пазар за цветя и плодове и гората на маймуните. Привечер ще преживеем мечатата на всеки турсит дошъл тук - залез над прочутия храм в морето Tanah Lot (в превод земя в океана). Той е бил изграден през 16 век. Хинду монасите от Ява, идващи в Бали, са изграждали храмове до водата, които ползвали предимно за пречистване на душата и ума. Връщане в хотела. Нощувка.

10 и 11 ДЕН/ 07.02.2018 и 08.02.2018: Бали
Свободни дни за плаж, почивка и други развлечения.

12 ДЕН/ 09.02.2018: Бали - Доха - София
Свободен ден. Освобождаване на стаите по обяд и продължаване на плажа до вечерта. В 16:00 ч. - трансфер до летището. Директен полет QR963 за Доха в 19.00 ч. Пристигане в Доха в 00:20 ч. сутринта. Продължение за София в 06:55 ч. QR 227. Пристигане в София в 11:15 ч.

Акценти и предимства на програмата:
1. Съчетаване в един тур на три различни екзотични страни и култури.
2. Специално подбрани хотели с отлична локация на пешеходно разстояние от основните забележителности в Куала Лумпур и Сингапур.
3. Богата екскурзионна програма и възможност за плаж и почивка на о.Бали.
4. Най-подходящото време през годината за посещение на тези дестинации.
5. Опитен водач, запознат в детайли с местните вярвания, обичаи и традиции, водил повече от десет организирани групи.
6. Полети с Катарски авиолинии – гаранция за качество и комфорт.
7. Конкурентна и атрактивна цена.

Цени:
Цена на човек в двойна стая: 2299 евро / 4496 лева
Доплащане за единична стая : 550 евро / 1076 лева

Условия на пътуването:
- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
- Минимален брой туристи: 15
- Срок за уведомяване за недостигнат минимален брой туристи: 45 дни преди тръгването
- Начин на плащане: депозит – 2000 лева и окончателно плащане – 60 дни преди тръгването.

Забележка:
- Цената на програмата е калкулирана при курс 1 USD = 1.65 BGN. При промяна на курса с над 0,05 BGN цената подлежи на корекция.
- Туроператорът предлага Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите, за съкращаване, прекъсване и анулиране на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора и времето оставащо до началото на пътуването, като има значение и възрастта на Потребителя. Стойността на застраховката е между 2% и 3% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Екскурзии - Индонезия |  Екскурзии - Бали |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Бали

Избрани оферти