Оферта номер: 163711

Великден на Сейшелски острови - 10 дни - Гарантирани места!

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Мае и Екскурзии в Сейшели.

Великден на Сейшелски острови - 10 дни - Гарантирани места!
от 3559 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
• Самолетен билет София – Истанбул – Махе – Истанбул - София на Turkish Airlines с включени летищни такси*;
• Трансфер летище – хотел - летище;
• 7 нощувки в избран хотел на съответната база на изхранване;
• Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро;
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата 18.10.2017 са в размер на 660 лв и се фиксират към датата на доплащане, която е 16.02.2018!
Цената не включва
• • Доплащане за застраховка ''Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лв;
• Застраховка „Кражба, загуба, забавяне на личен багаж по време не пътуването по вина на превозвача“ – по желание и сключване към датата на записване;
• Доплащане за вечеря в AVANI Barbarons 4* - 46 евро/90 лв на човек на ден /по желание/
• Доплащане за вечеря в Kempinski Resort Seychelles - 64 евро/125 лв на човек на ден /по желание/
• Доплащане за вечеря в Savoy Resort and Spa 5* - 63 евро/124 лв на човек на ден /по желание/
• Възможно е и настаняване в друг тип стаи във всеки един от хотелите, цена на запитване
• Застраховка „Oтмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини” – по желание и при записване.
Великден на Сейшелски острови

Посрещнете Великден на Сейшелските острови - едни от най-приказните острови в света!

ГАРАНТИРАНИ МЕСТА ПО ПОЛЕТИТЕ!

10 дни/ 7 нощувки

ДАТА: 05.04 - 14.04.2018 г.

----------------------------------------

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ НА ЧОВЕК, с включени летищни такси:

1. AVANI Seychelles Barbarons Resort and Spa 4*, BB, Standart room
ПРОМО ПАКЕТ при записване до 20.12.17: 3559 лв
Редовна цена: 3759 лв.

2. Kempinski Resort Seychelles 5*, BB Hill View Room
ПРОМО ПАКЕТ при записване до 20.12.17: 4059 лв
Редовна цена: 4259 лв.

3. Savoy Resort and Spa 5*, BB, Standart room
ПРОМО ПАКЕТ при записване до 20.12.17: 4590 лв
Редовна цена: 4790 лв.

----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=================================================================

Предимства на програмата:

-Гарантирани седалки по полетите на авиокомпания Turkish Airlines!
-Най-добрият сезон за посещение на Сейшелските острови със средна температура на въздуха 28° и 27° на водата!
-Настаняване само в изпитани хотели 4 и 5* звезди предлагащи максимален комфорт на всички пътуващи!
-Възможност за включване в допълнителни екскурзии с цел опознаване на трите най популярни и туристически острова – Ла Диг, Праслин и Махе!
-Възможност за посещение на Национален парк Vallee de Mai на о-в Праслин включен в списъка на ЮНЕСКО!
-Уникална възможност да видите редки видове птици и палми, гигантските сухоземни костенурки и прочутия кокосов орех “Coco de Mar”!
-Професионализъм и качество – повече от 40 програми годишно до 6-те континента!

=================================================================

ПРОГРАМА:

Ден 1 /05.04.2018, четвъртък/ СофияИстанбул

Излитане от София с полет на Turkish Airlines в 21:40 и кацане в 23:05 в Истанбул.


Ден 2 /06.04.2018, петък/ Истанбул – Махе

Продължение за Махе в 01:40 и кацане в 10:55. Трансфер и настаняване в хотел по избор. Свободно време за почивка и плаж. Нощувка.


Ден 3 - 8 /07.04 - 12.04.2018, събота - четвъртък/ Махе

6 свободни дни за почивка.
По желание можете да прекарвате времето си на плажа или да се включите в спортните активности, които всеки хотел предлага. На място срещу допълнително заплащане можете да се запишете за някоя от следните екскурзии:

Целодневна автобусна обиколка на о-в Махе с включен обяд.
О-в Махе е най-големият остров на архипелага. На него е разположена столицата на Сейшелската република – град Виктория /най-малката столица в света/. Островът има планински релеф, а най-високата точка е на 900 м от морското ниво и потъва в разкошна зеленина. На о-в Махе има 70 плажа, като най-популярен е Бо Валон на северния бряг на острова. Недалеч от о-в Махе е разположена група от 4 малки острова, обявени през 1973 г. за Национален морски парк. Сега във водите на резервата обитават повече от 150 вида риби, срещат се уникални корали и раковини.

По време на екскурзията първо се посещава столицата Виктория с двата най-интересните обекта - Часовниковата кула и пазара Sir Selwyn-Selwyn Clark. Кулата е миниатюрно копие на построената часовникова кула в Лондон през 1897 г., която се намира на кръстовището на Виктория Стрийт и Воксхол Бридж Роуд. На Сейшелите тя е издигната 6 години по-късно – през 1903 г. по поръчка на тогавашния управник като мемориал в чест на кралица Виктория, починала през 1901 г.

Пазарът във Виктория е интересен със своя пъстър дизайн . Тук можете да си закупите от рибни продукти до ръчно изработени сувенири както и различни видове подправки и билки типични за Сейшелските острови.
Предвижването продължава по най-интересния участък на острова, а това e 14 км дългият път Sans Souci. По време на пътуването ще се насладите на великолепните гледки към западното крайбрежие с прекрасни лагуни и прилежащи острови. Следва кратък стоп на историческото място Mission Lodge, откъдето се разкрива прекрасна панорама. Обяд в местен ресторант с креолска кухня. След обяд отпътуване за южното крайбрежие, където ще посетите ботаническата градина и ще видите растения и птици ендемични за Сейшелите.

Последната част от програмата включва посещение на местно занаятчийско селце, където ще можете да видите типичните креолски къщи и да си закупите сувенири.

Целодневна екскурзия до о-в Праслин с посещение на Национален парк Vallee de Mai включен в списъка на ЮНЕСКО и плажа Anse Lazio.
О-в Праслин е вторият по големина в архипелага, както по размери, така и по брой на населението. Неговите планини полегато и плавно се спускат към брега, а в средата на острова се простира естествена джунгла превърната в Национален резерват.
По време на екскурзията ще посетите точно този парк, където вирее палмата Коко де Мер /Coco-de-Mer/. Този рядък вид палма от времето на динозаврите живее до около 400 години. Огромните плодове стигащи до 25 кг са известни като „любовни ядки“, заради формата си наподобяваща част от женското тяло. Тук живее и една от най-редките птици - черният папагал, както и редица други екзотични видове палми и растения.

Следва посещение на световноизвестния плаж Anse Lazio. С белите си пясъци и кристално чисти води, ограден с великолепни гранитни скали, той представлява уникална гледка, която си заслужава да бъде видяна. Тук ще имате възможност да плувате, да се гмуркате с шнорхел или да се отпуснете на мекия пясък на един от най-красивите плажове на Сейшелските острови.

Целодневна екскурзия до о-в Ла Диг с включен обяд.
Това е четвъртият по големина остров на Сейшелите. Животът тук не е забързан, почти такива са и традиционните средства за предвижване – велосипед или карети, теглени от животни. Автомобили на острова практически няма. За щастие на това малко парче земя човекът не е успял да покори природата благодарение на което, Сейшелските острови представляват истински музей на дивата природа – гигантски костенурки, уникални кокосови палми, орхидеи и десетки вида редки птици и животни.
След като пристигнете на живописното пристанище на о-в Ла Диг ще посетите селцето La Passe и преминавайки през тесните улички на острова ще стигнето до парка L Union Estate. Тук, ще имате възможност да се разходите из парка и да разгледате типична за Сейшелите къща изградена в креолски стил. Следва посещение на плажа “Anse Source D’Argent”. Той е позлван често като мотив за пощенски картички и многократно е бил избиран за един от най-красивите в света.


Ден 9 /13.04.2018, петък/ Махе - Истанбул

Закуска и освобождаване на хотела. Трансфер за летище и отпътуване от Махе за Истанбул в 21:00 с полет на Turkish Airlines.


Ден 10 /14.04.2018, събота/ Истанбул - София

Кацане в 04:10 и продължение за София на същия ден в 07:50. Пристигане в България в 09:05. Край на програмата.

=================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

• Седалките по полетите са гарантирани!
• Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на тръгване; попълнен договор и депозит в размер на 50 % от цената на човек. Доплащането се извършва в срок до 16.02.2018.
• Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път;
• Не се изискват задължителни ваксини и виза за Сейшелски острови
• Цените са изготвени при курс 1 щ. долар = 1.65 лв и при увеличение на валутния курс с повече от 3%, туроператора си запазва правото да преизчисли цената на екскурзията към датата на финално доплащане, която е 16.02.2018 г;
• Туроператорът не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на авиокомпаниите.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, туроператора не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

=================================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=================================================================
Почивка на Сейшели - гарантирана група
от 3480 лв.
Почивка на Сейшели - гарантирана група
7 нощувки
Самолет
Почивка на Сейшелите (Сейшелски острови)
от 2552 лв.
Почивка на Сейшелите (Сейшелски острови)
10 нощувки
Самолет
Мае
Почивка на Сейшелите – 6 хотела от мечтите за луксозни бягства
Сейшелите – всичко, което трябва да знаеш преди да заминеш
Уикенд изкушения: Остров Фрегат, Сейшели