Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Уикенд в БЕЛГРАД и НИШ от София и Пловдив, 24.05.18

Номер на оферта

/

222605

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
- Две нощувки със закуски в хотел Holiday Inn Express Belgrade 4* или подобен
- Панорамна обиколка на Белград
- Посещение на Ниш
- Екскурзоводско обслужване през цялото време на пътуването
- Медицинска застраховка Асистънс за лица до 65 години с покритие 2000 евро

Цената не включва

- Сити такса – заплаща се отделно от всеки турист при доплащане на пакетната цена 1.3 евро на човек на вечер
- Разходка с корабче по реките Сава и Дунав – 10 евро при минимум 25 човека
- Медицинска застраховка за лица от 65 до 65 години 5 лева, за лица от 75 до 85 години 10 лева
- Допълнителна Екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци – 20 евро на човек
- Вечеря в традиционен сръбски ресторант с музика на живо (предястие, основно ястие, салата и десерт) – 20 евро на човек/ 39 лева

Програма на пътуването

Екскурзия до Белград и Ниш
от София и Пловдив

Дати: 24.05.2018; 06.09.2018; 22.09.2018;14.12.2018

2 нощувки със закуски в сърцето на Белград – хотел Holiday Inn Express Belgrade 4****
http://hiexbelgrade.com/

Цена на човек в двойна стая при отпътуване от: гр.София: 189 лв./ гр.Пловдив: 205 лв.
Цена за дете от 4 до 12 години с двама възрастни: гр.София: 99 лв./ гр.Пловдив: 109 лв.
Цена на човек в самостоятелна стая: гр.София: 255 лв./ гр.Пловдив: 269 лв.

За хотела: Holiday Inn Express Belgrade 4**** е един от предпочитаните хотели на нашите туристи. Със своето отлично обслужване, чудесна локация и нов, модерен интериор, хотелът заслужено се радва на отлични отзиви.

Програма
1 - ви ден
Отпътуване от Пловдив в 5 : 30 ч. от Дом на Културата Борис Христов, 7 : 30 ч. от София стадион Васил Левски по маршрут Калотина - Белград. Пристигане в Белград след обяд. Панорамна обиколка с местен екскурзовод: Нови Белград; площад "Теразие"; Националното събрание (Скупщина); катедралният храм "Св. Сава"; площадът на Републиката. По желание разходка с корабче по реките Сава и Дунав. Свободно време – ще имате възможност да се потопите в атмосферата на града и да се разходите по търговската пешеходна улица „ Княз Михайлова“ . Настаняване в хотел – централно разположен. Свободно време. Нощувка.

2- ри ден
Закуска. Свободно време в Белград. По желание и срещу допълнително доплащане екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад – втория по големина град на Сърбия и център на областта Войводина. Пешеходна разходка в града - Петроварадинската крепост известна още като „ Гибралтар на Дунава „ и Градския музей, улиците Дунавска и Змай Йовина, Православната църква, Католическата църква, Синагогата. Свободно време за обяд и разходка. Връщане в Белград след обед. Вечерта по желание и при предварителна заявка организираме вечеря в традиционен сръбски ресторант, разположен на прочутата, бохемска улица Скадарлия – ще се насладите на местните специалитети и ще усетите духа на нощен Белград. Нощувка.

3 – ти ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на Ниш древният Наисус, където през 272г. е роден първият християнски римски император Константин Велики – свободно време за разглеждане на забележителностите на града Нишката крепост, улица „Казанджийска“, площада на Освобождението, в центъра на който е паметникът на освободителите на града. Престой в Ниш около 2 часа. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив вечерта.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Уикенд почивка - Сърбия |  Уикенд почивка - Белград

Избрани оферти